Beleggen in cryptovaluta

door | 06 apr, 2021

Beleggen in Cryptovaluta - 3

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan vertienvoudigd. Naast Bitcoins heb je nog heel veel andere valuta/ coins om in te beleggen, vooral op nieuwe coins valt vaak nog veel winst te behalen, omdat deze slimme oplossingen aanbieden voor de blockchain.

Omdat crypto de laatste tijd zo enorm hard in waarde stijgt en ik als belegger altijd opzoek ben naar het beste rendement, ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. Op deze pagina vertel ik jou over de beste platformen om te beleggen in cryptovaluta zo heb je alvast een goed beeld van de beste opties om te beleggen in cryptovaluta.

Zelf maak ik gebruik van Binance en Bitpanda vanwege de lage tarieven, het mooie design en de verschillende mogelijkheden bij deze platformen. Hiernaast ben ik ook bekend met Bitvavo en gebruik ik dit platform ook al een tijd erg tevreden! Alle platformen die ik bespreek zijn laag in kosten en bieden manieren aan om veilig te handelen en beleggen in cryptovaluta, hier later meer over.

Crypto kopen op Binance

Sinds kort maak ik veel gebruik van Binance. Dit is een iets ingewikkeldere exchange maar wel het meest gebruikte platform wereldwijd, en niet zonder reden. Het is namelijk het goedkoopste als je kijkt naar de transactiekosten. Beleggen in cryptovaluta doe ik daarom en omdat je bij Binance het meeste mogelijkheden hebt voornamelijk met Binance.

Je kan hier namelijk crypto staken voor rente, of nieuwe coins, zo verdien je nog wat extra! Klik hier om naar Binance te gaan en een account te openen, als een ingewikkeld platform jou niet afschrikt. Binnenkort zal ik wat meer informatie toevoegen over Binance. Voor nu; weet dat je ook een Lite versie hebt op de App. Hiermee maak je het voor jezelf in het begin wat makkelijker.

Momenteel heb ik op Binance zelf; GRT, AAVE, MKR, COMP, ADA, XRP en nog een paar andere coins.

Volg mijn Instagram of like mijn Facebookpagina om up-to-date te blijven van mijn portefeuille, ik deel het altijd direct als ik aan- of verkopen doe.

Beleggen in Cryptovaluta - Bitpanda Card

Crypto aankopen met Bitpanda

Beleggen in cryptovaluta kan hiernaast uitstekend met Bitpanda.

Bitpanda vind ik het makkelijkste crypto platform om mee te beleggen. Omdat Bitpanda een hele fijne app heeft en ook een desktop versie, wat ook erg fijn is is dat je hier ook automatisch elke maand een bedrag kan inleggen. Zo leg ik gespreid in zonder dat ik hier iets voor hoef te doen.

Tot nu toe heb ik hier zelf belegt in Bitcoin (BTC) en in Chainlink (LINK) en heb ik bij Bitpanda ook geïnvesteerd in een BCI, dit is een crypto Index, vergelijkbaar met een Indexfonds of een ETF, waarmee je in één keer een heel mandje van de beste coins kan kopen. Je hebt hierbij keuze uit een BCI met 5, 10 of 25 populaire coins.

Met Bitpanda kan je zowel via de desktop als via je mobiel, digitale assets, zoals crypto en Edelmetalen, aankopen en verkopen. Bitpanda is opgericht in 2014 en is een fintech gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Bitpanda heeft meer dan 1 miljoen gebruikers en meer dan 200 werknemers. Met een PSD2 licentie , 2-FA beveiliging en een gebruiksvriendelijke lay-out is Bitpanda gegroeid tot een populair tradingsplatform voor beginners en experts.

Dankzij hun eigen token BEST, houden zij de commissies laag vergeleken met concurrenten. Hiernaast hebben ze een goede en snelle support voor eventuele vragen. Ook kan je bij Bitpanda betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, NETELLER, Skrill, SEPA (bankoverschrijving), Amazon en meer, betaal je met iDEAL dan staat het geld direct op je account. Mocht je geld/ winst willen opnemen gaat dit ook super snel.

En dan nog de mooiste functies, je kan alerts inzetten voor alle cryptovaluta, zo zet ik zelf vaak een Alert voor Bitcoin en koop ik deze aan wanneer deze dipt! Zoals eerder gezegd heeft Bitpanda ook een soort Crypto ETF’s met meerdere cryptovaluta in één product. Ideaal voor de investeerder die passief wil beleggen in cryptovaluta. Wat verder nog heel vet is, is dat je een Bitpanda Visa Debet card kan aanvragen. Hier kan je overal met je cryptovaluta betalen waar Visa wordt geaccepteerd. Klik op de banner om direct naar Bitpanda te gaan.

Sinds april 2021 heeft Bitpanda ook Bitpanda Stocks. Momenteel krijg je als je je via mijn link aanmeldt je eerste aandeel gratis tussen de €5,- tot €200,- Liever nog wat meer lezen? Dat kan over mijn nieuwe pagina over Bitpanda.

970x250

Crypto aankopen bij Bitvavo

Verder kan ik crypto platform Bitvavo aanbevelen, als je wilt beleggen in cryptovaluta. Dit is een Nederlandse Exchange, mocht je dit een fijn gevoel vinden. Eerst een paar voordelen van Bitvavo; lage kosten, met euro’s betalen (via iDEAL) en een klantenservice, in het Nederlands, die altijd behulpzaam is. Op Bitvavo heb je keuze uit 50 verschillende cryptomunten, dit betekend dus dat je niet in elke munt kan handelen.

Wil jij handelen in bijvoorbeeld Doge kan je beter kiezen voor Bitpanda of voor Binance. Ben jij nog een beginner? Dan is Bitvavo of Bitpanda voor jou goed te doen. Binance is echter al iets lastiger en kan, als je net begint met crypto te moeilijk zijn.

Bitvavo is goed te doen voor beginners en als je het niet erg vind dat het aanbod iets beperkter is, dan is het een prima exchange met lage kosten. De klantenservice is ook Nederlands wat ervoor zorgt dat je snel en prettig wordt geholpen bij vragen. Dit alles, samen met de fijne App en website en het design zorgt ervoor dat ik hier graag mijn cryptovaluta koop. Ik beleg er nu vooral in Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) en nog een paar kleinere coins.

Ben jij klaar om bij Bitvavo te gaan beleggen en te beginnen met beleggen in cryptovaluta? Momenteel betaal je over je eerste €1000,- geen transactiekosten wanneer je je aanmeldt via deze link.

Beleggen in cryptovaluta

Als laatste heb je ook nog Coinbase en Coinbase Pro, dit is ook eenvoudig voor beginners en hier kan je ook crypto verdienen, hiervoor heb je wel eerst een account op Coinbase nodig. Wil jij niet in Crypto beleggen maar liever crypto verdienen? Kijk dan eens bij gratis crypto verdienen. Of beleg jij al in crypto maar wil je wat extra crypto verdienen? Kijk dan eens bij bonus bij Celsius Network. Niet zo fan van Cryptovaluta? Ik beleg ook in Aandelen en ETF’s, kijk eens bij mijn aankopen voor 2021 om te zien welke Aandelen en ETF’s ik voor 2021 heb aangekocht.

Check ook vooral mijn laatste crypto artikel over crypto staken, een heldere uitleg, hoe, wat, waar en waarom je crypto zou staken.

Beleggen in Cryptovaluta
4.6/5 - (16 stemmen)

Gratis handelen bij Bitvavo tot maximaal €1000?!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram:

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.