Crypto

Beleggen in Cryptovaluta

Beleggen in Cryptovaluta, iedereen kan het. Op deze pagina vertel ik jou eerst manieren om gratis Crypto te verdienen en vervolgens over mijn favoriete Crypto platformen!

Cryptovaluta stijgt de laatste tijd enorm in waarde! Daarom ben ik mij hier in gaan verdiepen. Zelf maak ik gebruik van Kraken en BitPanda vanwege de lage tarieven, het mooie design, de grafieken en het vertrouwen. Hiernaast gebruik ik om gratis Cryptovaluta te verdienen Coinbase earn, hier nu eerst iets meer over.

Gratis crypto met CoinSmart

Bij CoinSmart kan je $20 per vriend die je aanmeldt krijgen. CoinSmart is een Canadese crypto exchange die eind deze maand ook in Europa beschikbaar is. Ze hebben nu een $20 bonus voor elke persoon die je uitnodigt (maximale bonus van $200).

Meld je aan voor de wachtlijst (enkel e-mailadres nodig) via deze link.

Deel je link vervolgens met vrienden. Verifieer je account zodra de echte registratie open gaat. Om de bonus te kunnen krijgen dien je nog wel je account verifiëren zodra de registraties open gaan.

Gratis crypto verdienen Coinbase

Coinbase is misschien wel de bekendste Crypto platform hier in Nederland. Wat veel mensen niet weten is dat Coinbase ook werkt met een verdien systeem, ook wel coinbase/earn genoemd. Hiermee kunnen gebruikers door het beantwoorden van simpele vragen Cryptovaluta verdienen. Via deze manier is het meeste van mijn Crypto bij Coinbase gratis verkregen. Totaal heb ik hiermee ongeveer €140,- verdiend.

Omdat ik de quizzen heb doorlopen, mag ik ook andere mensen uitnodigen om gratis Crypto te verdienen. Wanneer jij de vragen hebt beantwoordt kan je ook vrienden uitnodigen en zo nog meer verdienen!

Om van deze aanbiedingen gebruik te maken, dien je wel eerst een gratis Coinbase account hebben aangemaakt. Vervolgens kan je klikken op onderstaande links om te beginnen met verdienen.

Gratis Compound (COMP) via Coinbase (nog 2 uitnodigingen over!)

Antwoorden Compound (COMP)
Q1: Earning interest on your crypto
Q2: Supply a crypto asset as collateral
Q3: COMP token holders

Gratis Stellar Lumens via Coinbase (XLM)  (nog 1 uitnodiging over!)

Antwoorden Stellar Lumens (XLM):
Q1: A decentralized protocol that unites the worlds financial infrastructure
Q2: Facilitating low-cost, universal payments
Q3: Transactions are fast, inexpensive, and global
Q4: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently
Q5: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Verdien BAND op Coinbase (nog 1 uitnodiging over!)

Antwoorden BAND
Q1: Real world data
Q2: Oracles
Q3: Earn Crypto rewards

Verdien EOS op Coinbase (nog 2 uitnodiging over!)

Antwoorden EOS
Q1: Een blokketen-protocol voor snelle, schaalbare applicaties
Q2: Gedelegeerde proof of stake
Q3: Snelle gratis overschrijvingen
Q4: EOS-Tokens staken
Q5: Slimme contracten met mogelijkheid tot upgraden

Beleggen in Cryptovaluta

Doordat ik de antwoorden erbij heb gezet, kan je zo snel gratis Cryptovaluta verdienen. Aanmelden op Coinbase kost je maximaal 10 minuten en per test ben je maximaal 2 minuten bezig. Mocht je er niet uitkomen, mag je mij ook altijd een berichtje sturen op Instagram.

Wacht niet te lang en begin nu met beleggen in Cryptocurrency of verdien gratis Cryptovaluta. Maak nu snel een gratis Coinbase account aan.

Beleggen in Cryptovaluta

Crypto aankopen op BitPanda

Beleggen in Cryptovaluta doe ik op BitPanda.

BitPanda vind ik het makkelijkste Crypto platform om mee te beleggen. Omdat BitPanda een hele fijne app heeft en ook een desktop versie, wat ook erg fijn is is dat je hier ook automatisch elke maand een bedrag kan inleggen. Zo leg ik gespreid in zonder dat ik hier iets voor hoef te doen. Tot nu toe heb ik hier zelf belegt in Bitcoin (BTC) en in Chainlink (LINK).

Met BitPanda kan je zowel via de desktop als via je mobiel, digitale assets, zoals Crypto en Edelmetalen, aankopen en verkopen. BitPanda is opgericht in 2014 en is een fintech gevestigd in Wenen, Oostenrijk. BitPanda heeft meer dan 1 miljoen gebruikers en meer dan 200 werknemers. Met een PSD2 licentie , 2FA beveiliging en een gebruiksvriendelijke lay-out is BitPanda gegroeid tot een populair tradingsplatform voor beginners en experts.

Dankzij hun eigen token BEST, houden zij de commissies laag vergeleken met concurrenten. Hiernaast hebben ze een goede en snelle support voor eventuele vragen. Ook kan je bij BitPanda betalen met iDEAL, Visa, Mastercard, NETELLER, Skrill, SEPA (bankoverschrijving), Amazon en meer, betaal je met iDEAL dan staat je geld direct op je account. Mocht je geld/ winst willen opnemen gaat dit ook super snel.

En dan nog de mooiste functie, je kan alerts inzetten voor alle Cryptovaluta, zo zet ik zelf vaak een Alert voor Bitcoin en koop ik deze aan als deze dipt! Klik op de banner om direct naar BitPanda te gaan.

970x250

Veilig Crypto aankopen

Verder kan ik Crypto platform Kraken aanbevelen. Eerst een paar voordelen van Kraken; lage kosten, met euro’s betalen en een klantenservice die altijd snel en behulpzaam is. Tevens is Kraken een van de oudste crypto platformen die ik ken en bestaat het platform al sinds 2011. Dit alles, samen met de fijne website en het design zorgt ervoor dat ik hier graag mijn Cryptovaluta koop. Ik beleg er nu in Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Klik hier om direct naar Kraken te gaan.