Beleggen in cryptovaluta

Voor het beleggen in cryptovaluta zijn er veel verschillende partijen. Helaas is niet elke partij geschikt of even veilig. Deze pagina bevat alleen aanbieders waar wij zelf ook in crypto beleggen of actief in crypto handelen. Ook hebben wij mooie aanmeldbonussen en de maximale korting op tradingsfees voor je geregeld!

Bekijk goed welke partij bij jouw wensen past en kies één of meerdere partijen die aansluit bij jouw niveau van kennis. Juist omdat crypto in het begin best ingewikkeld en overweldigend kan zijn hebben we deze pagina opgedeeld in verschillende niveaus.

Van beginners, tot gevorderden en experts. Hiernaast vind je een betrouwbare partij voor hardware wallets en meer crypto gerelateerde artikelen en blogartikelen over crypto.

Beginners

Beleggen in crypto bij Bitvavo

Bitvavo

Eenvoudig crypto kopen met iDEAL, verkopen en staken bij de grootste en goedkoopste exchange van Nederland. Altijd een aanbod van meer dan 150 coins, nu met bonus.

Beleggen in crypto bij Coinmerce

Coinmerce

De uitgebreidste en veiligste exchange van Nederland. Eenvoudig de DCA-methode toepassen en hoge beloningen voor het staken van crypto, nu met bonus.

Beleggen in crypto bij Bitvavo

Bitpanda

Moeiteloos crypto en crypto indexen kopen, zo koop je in één keer een mandje met veel belovende munten. Ideaal voor beginnende of passieve beleggers.

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om het aanbod van crypto en trading cursussen en communitys te bekijken.

Gevorderden

Beleggen in crypto bij Bitvavo

Binance

De uitgebreidste crypto exchange! Veruit de meeste opties en het grootste aanbod. Via ons met extra korting handelen en crypto staken tegen de hoogste percentages.

Mercury Redstone Indexbeleggen in crypto-assets logo - dejongebelegger

Mercury Redstone

Deskundig en betrouwbaar beleggen in crypto indexen met brede spreiding. Ideaal voor de vermogende passieve belegger die wilt profiteren van de stijging, nu met bonus!

Ledger Nano X en S Scherpe prijs - dejongebelegger

Ledger

De beste hardware wallets voor een zeer scherpe prijs. Veilig je crypto bewaren op een Ledger zorgt ervoor dat niemand ooit bij jou crypto kan en is de veiligste manier van crypto opslaan.

Experts

etoro-review-en-informatie

eToro

Het populairste sociale handels-platform. Bij eToro kan je beleggen in crypto, aandelen, ETF’s en zelfs in CFD’s. Ook kan je de portefeuilles van andere kopiëren! Starten kan met een demo-account.

Beleggen in crypto bij Bitvavo

KuCoin

Goedkoop handelen, een uitgebreid aanbod en als eerste toegang tot de volgende crypto gems. Ontvang de maximale korting van 20% via onze link op de al super lage trading fees.

Passief Inkomen Verdienen - Nexo - Hoge rente

Nexo

Hoge stakingrewards op cryptovaluta, momenteel een bonus van $25 bij je eerste storting van $100. Ook krijg je cashback over betalingen die je doet met de gratis Nexo-card.

Gerelateerde blogartikelen

Beste Crypto ETF’s 2022

De rendementen op crypto-assets zijn de laatste jaren niet meer te ontkennen. Sommige noemen crypto zelfs het nieuwe goud. Daarom zijn wij...

Crypto staken uitleg

De uitleg over crypto staken van dejongebelegger! Een heldere uitleg over wat het precies is, wat het jou kan opleveren, waar je kan staken en wat de risico’s zijn?

Crypto veilig opslaan

Crypto veilig opslaan kan met een hardware wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je...

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan...

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.

Pin It on Pinterest

Delen maar

Leuke pagina? Deel hem dan met vrienden!