Trade Republic review

Trade Republic is een online broker waar je eenvoudig commissievrij kan starten met beleggen in een brede selectie van Nederlandse, Europese en Amerikaanse aandelen en ETF’s.

 

De geautomatiseerde aandelen- en ETF-spaarplannen van het bedrijf kunnen Nederlanders helpen om automatisch en met een lager risico vermogen op te bouwen.

Ga naar Trade Republic

Beleggen bij Trade Republic

Er zijn veel verschillende aanbieders die het voor jou mogelijk maken om te beleggen en investeren. Enkel aanbieders waar ik zelf goede ervaringen mee heb, beveel ik daadwerkelijk aan. Trade Republic is zeker een aanbieder die ik met een gerust hart kan aanbevelen aan jou.

Commissievrij beleggen in 8000 aandelen en ETF’s.

Prettige online broker met app en desktop-versie.

Momenteel met gratis aandeel tot 200 euro!

Banner 970x250

Relevante blogs

Bekijk hier de relevante artikelen voor deze aanbieder, bekijk hoe mijn beleggingen het doen bij deze partij op mijn Instagram.

Trade Republic betreedt Nederlandse markt

Trade Republic lanceerde deze week zijn revolutionaire dienst in Nederland. Nederlanders hebben nu meer keuze en kunnen via een eenvoudige...

Fractionele aandelen kopen

Dit is een kort artikel over fractionele aandelen kopen, met andere woorden niet hele aandelen kopen, maar een stukje van een aandeel, zoals een halve. Handig als je wilt...