Contact

Contact opnemen met dejongebelegger.

Mocht je nog vragen, tips of opmerkingen hebben, neem dan contact met mij op. Je kan mij altijd een berichtje sturen via e-mail: contact@dejongebelegger.nl. Ook kan je contact met mij opnemen via een privébericht op mijn Instagram account of via mijn Facebook pagina. Vergeet niet mijn pagina te volgen voor de laatste updates!

 

Financieel advies

Zelf heb ik mijn WFT Basis en WFT Vermogen. Dit houdt in dat ik gediplomeerd beleggingsadviseur ben. Op dit moment geef ik echter geen financieel of beleggingsadvies. Wanneer ik financieel advies geef, is dit altijd persoonlijk beleggingsadvies, gebaseerd op jouw situatie. Via de website of sociale media kanalen geef ik nooit financieel advies.

 

Op zoek naar financieel advies?

Ik ken echter wel veel financieel adviseurs, in verschillende gebieden. Ben jij opzoek naar iemand die jou crypto kan leren traden of hierbij kan begeleiden? Stuur mij dan een bericht. Ben je een ondernemer (zzp of mkb) en wil jij vermogensadvies? Ook dan ken ik de perfecte guy voor jou!

 

Community

Met dejongebelegger wordt een community opgebouwd vol met (jonge) beleggers die geïnteresseerd zijn in beleggen in verschillende assets. Via de social media kanalen wordt er zoveel mogelijk kennis gedeeld.

Omdat ik zelf ook een “jonge” belegger ben en nog lang niet alles weet, worden de krachten gebundeld met de WhatsNext Community. Deze community heeft een actieve Discord met meer dan 7000 leden en is gratis en betaald toegankelijk. Hier wordt kennis gedeeld door ervaren traders, samen met markt updates en in- en uitstapmomenten. Klik hier om lid te worden van de WhatsNext community.

 

Samenwerkingen

Ook voor zakelijke proposities kan contact worden opgenomen via contact@dejongebelegger.nl.

Graag duidelijk je doel van het contact vermelden, contact opnemen kan via mail of via Social Media. Denk je dat je een leuke samenwerking kan bieden of leuke artikelen kan schrijven voor de website? Stuur mij dan gerust een bericht. Hier sta ik altijd voor open.

Berichten worden altijd binnen 24 uur beantwoordt. Schroom niet om contact op te nemen.

 

Contact dejongebelegger

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.