Gratis 100 euro tegoed bij DEGIRO

door | 11 jun, 2022

Gratis 100 euro tegoed bij DEGIRO

100 euro tegoed bij DEGIRO

Gratis transactietegoed DEGIRO actie! Profiteer nu van 100 euro gratis transactietegoed bij een aanmelding bij DEGIRO. Lees hier wat je moet doen om gebruik te maken van deze tijdelijke actie en begin met beleggen voordat het tegoed vervalt.

Bij DEGIRO kan je onder andere in aandelen en ETF’s beleggen. DEGIRO is een ideale broker voor beginnende beleggers en dit is het perfecte moment om te beginnen. DEGIRO heeft namelijk een super actie, waarbij je tijdelijk € 100,- tegoed voor transactiekosten krijgt. Dit tegoed is enkel voor nieuwe gebruikers.

Er zijn wat voorwaarden aan verbonden, maar niks geks. Omdat ik altijd transparant ben, heb ik ze voor je opgesomd.

Laatste update: 23 februari 2023 – Actie verlengd! Voorwaarden gelijk gebleven. Claim nu je gratis 100 euro tegoed bij DEGIRO.

Voorwaarden gratis transactietegoed DEGIRO actie

Bekijk alle voorwaarden voor 100 euro tegoed bij DEGIRO:

 • De aanbieding is geldig t/m 28 februari 2023, oorspronkelijk was de actie maar geldig tot 1 september.
 • Tijdens de aanbiedingsperiode ontvangen nieuwe klanten die een account hebben geactiveerd een terugbetaling van transactiekosten tot € 100,-.
 • De terugbetaling van transactiekosten tot € 100,- gaat automatisch.
 • De door jou bestede transactiekosten (tot maximaal € 100,-) worden een maand later teruggestort op jouw DEGIRO-rekening.
 • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten.
 • Om in aanmerking te komen voor dit aanbod, moet de nieuwe klant een eerste storting doen om zijn DEGIRO-account te identificeren en te activeren.
 • Nieuwe klanten die vóór de aanbiedingsperiode met hun registratie zijn begonnen, maar hun DEGIRO-account tijdens de aanbiedingsperiode activeren, komen ook in aanmerking voor deze aanbieding.
 • Indien een bestaand account al gekoppeld is aan het adres van de nieuwe klant, is deelname uitgesloten.
 • Elke nieuwe klant kan slechts één keer aanspraak maken op het transactietegoed van € 100,-.

Verlaagde kosten bij DEGIRO

Vanaf maandag 22 november 2021 biedt DEGIRO “commissievrij” beleggen op Amerikaanse beurzen aan. Vanaf 20 december 2021 gelden de overige nieuwe prijzen. Op deze manier haal jij nog meer uit je 100 euro tegoed bij DEGIRO.

Meest belangrijke veranderingen in de tarieven: Om te beginnen, bieden zij commissievrij beleggen aan op alle grote Amerikaanse en Canadese beurzen zoals de New York Stock Exchange, NASDAQ en Toronto Stock Exchange.

Vast bedrag voor beleggen Euronext Amsterdam: Voor transacties via Euronext Amsterdam halen zij het variabele percentage weg en rekenen ze een vaste commissie van € 2,00 voor zowel aandelen als ETF’s. Hierdoor worden de tarieven op grote transacties nóg aantrekkelijker. 

De huidige lijst van commissievrije ETF’s blijft ongewijzigd: Zij bieden al enige tijd een selectie van 200 wereldwijde commissievrije ETF’s. Deze kernselectie blijft ongewijzigd. Check hier de beste ETF’s uit de kernselectie, door ons geselecteerd: DEGIRO Kernselectie – 8x de beste ETF.

Vaste tarieven op andere beurzen: Voor de TradeGate Exchange (de beurs die bredere handstijden mogelijk maakt) en alle andere Europese beurzen bieden wij een vaste commissie van € 3,90 per transactie. Ik zou TradeGate zoveel mogelijk vermijden, het is om voor of nabeurs te handelen. Wil je s’ avonds orders zetten voor de dag erop; kies dan voor een doorlopende order.

Commissie op opties en futures gaan naar € 0,75 per contract. Ook de commissie voor opties en futures verandert naar € 0,75 per contract.

Externe handlingkosten, valutakosten, margeleningen: DEGIRO maakt veel externe kosten om het zeer brede aanbod aan te kunnen bieden. Om de oude structuur met variabele kosten te vereenvoudigen, hebben zij besloten om een kleine vaste en transparante vergoeding in rekening te brengen.

Voor alle producten (met uitzondering van opties en futures, onze gratis selectie van ETF’s en Tradegate-transacties) rekenen zij een bedrag van € 0,50. Hiermee dekken zij externe kosten, zoals clearing- en afwikkelingskosten, brokerage kosten, contractnotakosten, regelgeving- en uitvoeringskosten. De nieuwe selectie commissievrije producten is vanaf aanstaande maandag beschikbaar. De externe handlingkosten zijn vanaf 20 december 2021 van kracht.

Vanaf de ingangsdatum brengen zij 0,25% in rekening voor het automatisch omzetten van valuta. Dit is één van de laagste FX-tarieven op de markt. Uiteraard houdt je nog steeds de mogelijkheid om een dollar rekening aan te houden. Voor debetrente met allocatie gaan zij 3% p.a. rekenen, voor leningen zonder allocatie 4% p.a.

Voordelen van beleggen bij DEGIRO

DEGIRO is mijn favoriete en meest gebruikte broker voor het handelen en beleggen in aandelen en ETF’s. In de DEGIRO review bespreek ik onder andere de volgende punten:

 1. Ongekend lage tarieven bij DEGIRO
 2. Aanbod van producten bij DEGIRO
  2.1. Kernselectie van DEGIRO
  2.2. Overige producten bij DEGIRO
 3. Voordelen van beleggen bij DEGIRO
 4. Uitleg van de type orders
 5. Awards van DEGIRO
 6. Verschillende types account DEGIRO
 7. Basic of Custody account DEGIRO
 8. Pensioenbeleggen bij DEGIRO

Alle artikelen over DEGIRO vind je hier.

Volg mij op Instagram of like mijn pagina op Facebook om als eerste over nieuwe acties te horen.

629768ad43b27817991659

Gratis transactietegoed 100 euro tegoed bij DEGIRO

Dat DEGIRO mijn favoriete broker is, weet je waarschijnlijk al. Maar de 100 euro tegoed bij DEGIRO, wat kan je er precies mee? Het gratis 100 euro tegoed bij DEGIRO is goed voor:

 • Oneindig aantal transacties op Amerikaanse en Canadese beurzen zoals de NSYE, de Toronto Stock Exchange of de Nasdaq.
 • 25 transacties op Nederlandse beurzen zoals de AEX, AMX of ASCX.
 • 66 transacties in opties op de AEX.

Genoeg keuze dus. Mocht je willen beginnen met beleggen een meteen starten met een gespreide portefeuille scheelt dit je een hoop kosten. Weet je niet goed wat je moet kopen op de beurs? Kijk eens mijn artikelen over aandelen en ETF’s:

Veel succes met beleggen en investeren en blijf terugkomen op de website en de socials om samen met ons meer te leren over beleggen!

100 euro transactietegoed actie DEGIRO

De actie voor gratis transactietegoed bij DEGIRO duurt meestal tot het einde van de maand, vaak wordt deze verlengd. Dit krijgen we echter nooit van te voren te horen. Wil jij gebruik maken van de actie, wacht dan niet te lang en maak snel gebruik van de 100 euro tegoed bij DEGIRO actie.

100 euro tegoed bij DEGIRO

Veelgestelde vragen

Wat kan ik kopen met het gratis €100 transactietegoed van DEGIRO?

Bijvoorbeeld 25 transacties op Nederlandse beurzen zoals de AEX, AMX of ASCX of 66 transacties in opties op de AEX. Met het gratis transactietegoed kun je handelen in alle beleggingsproducten van DEGIRO.

Hoe krijg je gratis €100 transactietegoed van DEGIRO?

Je krijgt de €100 gratis transactietegoed door een account te maken bij DEGIRO. Na het handelen worden jouw gemaakte transactiekosten teruggestort.

3.4/5 - (47 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

1 Reactie

 1. Shanielsewman

  Goed interesting

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.