Passief inkomen genereren

Passief inkomen genereren

De makkelijkste manier om passief inkomen te verdienen is door te investeren in vastgoed of door crypto te staken voor rente, op deze pagina vind je verschillende partijen waar dit kan.

Passief inkomen genereren kan op veel manieren. Wil je liever zelf iets opzetten zoals een website, blog of kanaal? Of ben je opzoek naar iets specifieks, gebruik dan de inhoudsopgave.

Check ook de blogartikelen: online geld verdienen – 9 manieren, voor meer manieren om online geld te verdienen, en het blog over side-hustles deze artikelen staat onderaan op deze pagina.

Beleggen in vastgoed met weinig geld - Corum - dejongebelegger

Corum

Corum Investments biedt momenteel twee vastgoedfondsen in Nederland aan, namelijk CORUM Origin en CORUM XL. De Corum vastgoedfondsen keren maandelijks dividend uit aan investeerders in de fondsen.

Passief Inkomen Verdienen - Nexo - Hoge rente

SynVest

SynVest is een beleggingsinstelling met verschillende vastgoedfondsen in Nederland en Duitsland. Via de fondsen wordt voornamelijk belegt in winkel- en kantoorpanden, maar ook in kleine mate in aandelen en obligaties. 

CakeDeFi bonus - gratis crypto verdienen2

Cake DeFi

Cake DeFi is vergelijkbaar met Celsius Network. Hoge rentes op je vermogen en momenteel een vriendenbonus van ons van $30 bij je eerste storting. Elke dag krijg je je staking-rewards uitbetaald, een steady cashflow dus.

Passief Inkomen Verdienen - Nexo - Hoge rente

Nexo

Hoge rentes op Bitcoin en alle stablecoins, momenteel een vriendenbonus van ons van $25 bij je eerste storting van $100. Nexo biedt ook een cashbackkaart aan met 2% cashback en 5 gratis crypto opnames per maand!

Passief inkomen genereren door te ondernemen

Je kan ook passief inkomen genereren door middel van bijvoorbeeld advertentie-inkomsten of met affiliate-marketing. Passief inkomen zoals een goed YouTube-kanaal of een website/ blog kost in het begin tijd. Het zal even duren voordat het vruchten af gaat werpen en je daadwerkelijk inkomsten ontvangt.

 

Afhankelijk van je kennis in marketing, het maken van een website of YouTube kanaal of specifiek affiliate-marketing kan het handig zijn om eerst hier meer over te leren, dit kan je doen door te googelen of door te beginnen met de Internet Succes Gids, of een cursus Affiliate Marketing. In principe kan je alle zakelijke kosten afschrijven van je omzet.

 

Begin met het bedenken wat je graag zou willen doen, kijk goed naar jezelf en wat bij jou past. Kies iets waar je passie voor hebt of iets waar je veel over weet. Belangrijk is dat je iets kiest wat je niet over twee maanden weer zat ben. Kijk ook naar concurrenten en een manier om toegevoegde waarde te bieden en je te onderscheiden. Op zoek naar meer tips? Bekijk het artikel online geld verdienen op het einde van deze pagina.

Internet succes gids - passief inkomen - dejongebelegger

De Internet Succes Gids

Het nummer één internet marketing product met uitstekende beoordelingen en een snelle en goede klantenservice.

Zelf maken wij op deze website ook gebruik van Affiliate marketing. Heb je hier interesse in, neem dan zeker een kijkje naar deze gids en doe mee aan de Affiliate marketing revolutie.

Je hebt deze gids al voor een éénmalig bedrag van €47,- als je geen of weinig kennis hebt van Affiliate marketing is dit een prima investering die zich dubbel en dwars terugbetaald.

Verwacht niet in één maand €7500,- per maand te gaan verdienen. Maar na een paar maanden moet minimaal €500,- goed haalbaar zijn. Het ligt er maar net aan hoeveel tijd je er in het begin insteekt.

 

Affiliate marketing cursus

Er is ook een goede cursus beschikbaar; Succes met affiliate marketing. Op deze manier leer je alles in een rap tempo.

Deze cursus is van Nicole van Roekel, full-time online ondernemer en de oprichter van meerdere succesvolle websites.

Check altijd eerst of het echt iets voor je is.

Domein en Hosting

Als je een website wilt, heb je eerst een domeinnaam, hosting partij en een zakelijk e-mailadres nodig.

Het is belangrijk om dit goed te regelen. Goedkoop is hierbij echt duurkoop. Slechte hosting of je website moeten verhuizen is een heel gedoe.

Wij zijn erg tevreden over YourHosting!

Website builder Divi

Geen ervaring met coderen of hier geen held in? Wij ook niet. Daarom gebruiken we de Divi builder.

Deze builder kunnen we iedereen aanraden die een mooie website wilt bouwen, maar niet wilt coderen.

Met de Divi builder is dat geen probleem. Via onderstaande knop krijg je 20% korting.

Passief inkomen genereren met Affiliate Netwerken

Er zijn veel verschillende affiliate netwerken waarmee jij direct aan de slag kan om passief inkomen te verdienen. De beste netwerken hebben we voor je opgesomd.

Meer websitebezoekers

Als je een website hebt, wil je natuurlijk wel bezoekers krijgen. Dit kan door middel van Search Engine Optimalization – SEO.

Heb je een website en wil je hoog in de zoekresultaten komen van Google? Volg dan deze SEO cursus.

Affiliate netwerk Awin

Awin is een veelzijdig Affiliate netwerk met campagnes voor bijna elke sector, voor elke website zitten er goede campagnes tussen.

Waar je blog of website ook over gaat, via Awin kan je extra inkomen genereren.

Affiliate netwerk Paypro

Paypro is een platform waar publishers en adverteerders elkaar vinden en is gericht op cursussen, boeken en gidsen voor allerlei sectoren.

Je kan eerst het assortiment bekijken zonder dat je de voorwaarden ondertekent.

Affiliate netwerk Daisycon

Daisycon is een bekend internationaal Affiliate Netwerk, beschikbaar in het Nederlands. Veel verschillende campagnes om te promoten, voor alle sectoren die je kan bedenken.

Aanmelden is gratis en ze bieden enorm veel handige tools voor affiliate-marketing.

Affiliate netwerk TradeTracker

TradeTracker is weer een ander Affiliate Netwerk, beschikbaar in het Nederlands. Veel verschillende campagnes om te promoten, voor alle sectoren die je kan bedenken.

Aanmelden is gratis en de uitbetaling kan wekelijks op je bankrekening, als je dit wilt.

Online boekhouden

Wel zo simpel. Online je administratie zoals facturen, inkomsten en uitgaven bijhouden. Met E-boekhouden.nl kan je nu zelfs je zakelijke rekening koppelen, scheelt weer werk. Mijn zakelijke rekening is bij Bunq.

E-boekhouden.nl is nu op uitnodiging de eerste 15 maanden gratis.

Website optimalisatie

Als je een website gaat bouwen met WordPress, zijn er een hoop gratis plug-ins beschikbaar. Wij raden je aan om ook gebruik te maken van Cloudflare.

Verder is Google je beste vriend, op bijna elke vraag kan je het antwoord vinden.

Een vakman voor elke klus

Online bieden vakmensen hun skills op freelance basis aan. Zelf laten we wel eens het één en ander doen via Fiverr.

Ze bieden echt voor elke klus een vakman aan en deze leveren altijd snel en niet te duur.

Vraag en antwoord

Mocht je specifieke vragen hebben, kan je deze aan ons stellen via social media. We geven de voorkeur aan Instagram of Facebook.

Online geld verdienen; 9 manieren

Meer dan 8 manieren voor online geld verdienen met of zonder investering. Handel, onderneem, adverteer of genereer passief inkomen met behulp van deze tips.

Side Hustles: 5 keer bijverdienen

Vijf keer bijverdienen met Side Hustles Online geld verdienen: een droom voor veel mensen. Het is echter niet zo moeilijk en ontoegankelijk als men denkt. Om een online...

Als je zakelijke inkomsten gaat verdienen is het handig én verplicht om een zakelijke rekening te hebben.

 

Wij gebruiken Bunq-bank in combinatie met E-boekhouden.nl!