Portefeuille Trackers

Portefeuille trackers kunnen je helpen bij het volgen van je investeringen in aandelen, obligaties, cryptovaluta, ETF’s en zelfs NFT’s en grondstoffen. Met het gebruik van één handige app kan je jouw beleggingsportefeuilles bij verschillende brokers of exchanges monitoren.

Portfolio Trackers

Portefeuille Trackers

Portfolio trackers, een must-have voor elke serieuze belegger.

Alles handmatig invoeren en bijhouden in Excel is niet meer van deze tijd, dit kost gewoon veel tijd en we weten het allemaal, tijd is geld.

In het artikel kijken we daarom naar de drie beste investeringstrackers die jou kunnen helpen om je investeringen goed in de gaten te houden. Alle drie de apps geven ook revelante informatie over assets die jij in jouw portefeuille hebt en meer handige inzichten.

Geen zin om het hele artikel te lezen? Bekijk de beknopte samenvattingen hieronder.

Portefeuille Trackers - Portfolio Tracker Delta

Portfolio Tracker Delta

Delta is de #1 investeringstracker, ze geven veel handige informatie. Delta is het uitgebreidste van de drie, geschikt voor connecties met veel brokers, exhanges en externe wallets en ook nog eens voor onbepaalde tijd gratis.

Portefeuille Trackers - Portfolio Dividend Tracker

Portfolio Tracker AlphaStocks

AlphaStocks is een Nederlandse investeringstracker die ook relevante nieuwsberichten laat zien voor de aandelen die jij in jouw portefeuille hebt, geschikt voor automatische connecties met DEGIRO en Bitvavo.

Portefeuille Trackers - Portfolio Tracker InvestID

Portfolio Tracker

InvestID

InvestID is ook van Nederlandse komaf en meer geschikt voor traders dan beleggers, omdat InvestID bijhoudt wat je opneemt en stort. Zo berekenen hun jouw rendement. Geschikt voor bijna elke broker of exchange.

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.