eToro review en informatie

Handelen in aandelen, grondstoffen en crypto via één partij, of op zoek naar de ETF’s van Ark Invest? Dat kan allemaal bij eToro. Check het relevante artikel voor een eToro review en meer informatie.

 

Op het platform van eToro staat het delen van kennis en informatie centraal. Via app en desktop toegang tot het sociale platform en de mogelijkheid om de portefeuille van andere beleggers te kopiëren.

Ga naar eToro
etoro website scaled

eToro

Er zijn veel verschillende aanbieders die het voor jou mogelijk maken om te beleggen en investeren. Enkel aanbieders waar we zelf goede ervaringen mee hebben, bevelen we daadwerkelijk aan. eToro is zeker één aanbieder die we met een gerust hart kunnen aanbevelen aan jou.

Begin al met handelen vanaf 50 dollar.

Geen commissie bij aan- en verkopen.

Sociaal handelsplatform, kopieer portefeuilles van andere.

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

eToro review en informatie
eToro review en informatie

Relevante blogs

Bekijk hier de relevante artikelen voor deze aanbieder, bekijk hoe onze portefeuille het doet bij deze partij op Instagram.

Waar kan je de ARK ETF kopen?

ARK ETF kopen in Nederland of België ARK Invest ETF's kopen in Europa is lastiger, maar niet onmogelijk. Dus waar kan je de ARK ETF kopen in Nederland, België of elders in Europa? Via DEGIRO is het helaas niet mogelijk om de ARK Invest ETF's te kopen. Toch kan je als...

Fractionele aandelen kopen

Dit is een kort artikel over fractionele aandelen kopen, met andere woorden niet hele aandelen kopen, maar een stukje van een aandeel, zoals een half aandeel. Handig als je wilt beleggen in dure aandelen als bijvoorbeeld Amazon, Apple of Adyen, die je anders niet kan...

Pin It on Pinterest

Delen maar

Leuke pagina? Deel hem dan met vrienden!