Beleggen acties en bonussen

door | 24 mrt, 2022

Beleggen acties en bonussen - beleggen bonus gratis geld gratis aandelen gratis crypto

Krijg jij graag gratis geld om mee te beleggen? Er zijn veel online acties waar je van kunt profiteren om kapitaal te verdienen! Onze lijst met beleggingsacties en bonussen biedt je alle informatie die je nodig hebt om gratis aandelen, crypto en andere financiële producten te ontvangen.

In dit artikel kijken we naar de actuele beleggen acties en bonussen. We geven je een compleet overzicht van alle aanbieders waar jij gratis geld, gratis aandelen en gratis crypto kan krijgen, door middel van aanmeldbonussen.

We beginnen straks met een duidelijk overzicht, waar je je kan aanmelden, wat de bonus is, wat de benodigde inleg is en wanneer je de beloning ontvangt en of de storting weer kan opnemen.

Dit overzicht houden we up-to-date, zodat je altijd weet dat de acties die hier staan nog steeds actief zijn.

Na dit overzicht vind je de uitgebreide voorwaarden voor het gratis geld, het gratis aandeel of de gratis crypto.

In de meeste gevallen kan je na het aanmelden nog meer gratis geld, aandelen of crypto krijgen door op jouw beurt weer andere mensen uit te nodigen, mocht je dit interessant vinden.

Laatste update: 23 oktber 2023: Bonus bij Centraal Beheer is nu nog hoger en verlengd + Gratis gram goud actie is terug!

Waarom meedoen met acties?

Simpel! Door handig gebruik te maken van dit soort acties bouw je snel extra vermogen op.

Mensen denken soms dat beleggen alleen is weggelegd voor de rijke, maar niets is minder waar. Bedrijven geven maar al te graag lokkertjes weg aan nieuwe klanten, in de hoop dat je bij hen klant wordt en blijft.

Je kan ervoor kiezen de inleg en bonus direct weer op te nemen. In de meeste gevallen is er nauwelijks inleg nodig of hoef je je inleg maar kort te laten staan, denk aan een maand of twee.

Het is aan jou zelf om te bepalen wat je doet, de acties zijn vaak alleen voor nieuwe gebruikers.

Beleggen acties en bonussen

We beginnen met de tabellen met de belangrijkste informatie:

Aandelen / ETF’s

AanbiederBonusBenodigde inlegBeloning
BUX ZeroActie verlopen€ 0,01Direct
Trading212Actie verlopen€ 1Direct
Trade RepublicActie verlopen€ 300Direct
Centraal Beheer€ 125€ 800Na 6 maanden
DEGIRO€ 100 transactiekosten terug*€ 0Direct
Mexem€ 250 transactiekosten terug*€ 5000Direct

*Bij DEGIRO krijg je helaas geen gratis geld of aandeel, wel krijg je tot € 100 van de gemaakte transactiekosten terug als je je aanmeldt via de partnerlink. Dit is ideaal om een mooie gespreide portefeuille op te bouwen en een goede broker om je extra verdiende vermogen aan het werk te zetten.

Crypto

AanbiederBonusBenodigde inlegBeloning
ByBit$ 20 of $ 40$ 100 of $ 3001-2 weken
Plutus$ 10 in PLU€ 20Direct – opneembaar
Crypto.com$ 25 in CRO$ 350Direct
Nexo$ 25 in BTC$ 100Direct – opneembaar na 30 dagen
Cake DeFi$ 30 in DFI$ 50Direct – opneembaar na 180 dagen

Edelmetalen

De actie bij Gold Republic voor een gratis gram goud is weer actief tot en met 6 november 2023! Met deze actie heb je direct 60% rendement op jouw aankoop van minimaal €100!

Cashback

AanbiederBonusBenodigde inlegBeloning
Crypto.com2 tot 8% cashback en $ 25 in CRO€ 350 of meerDirect
Curve€ 10GeenNa je eerste transactie
RaisinActie verlopen
EuroClix150 Clix (€ 1,95)GeenDirect

Wat mist bij de Crypto.com kaart is de mogelijkheid om via Google, Samsung of Apple Pay te betalen. Dit probleem los je op met de Curve-card, die maakt dit namelijk wel mogelijk. Hiernaast kan je met de Curve kaart punten verdienen die je kan uitgeven en kan je ‘back in time’ als je perongeluk met een verkeerde kaart hebt betaald, een echte aanrader dus!

Aanvullende voorwaarden beleggen acties en bonussen

Bij sommige aanbieders zijn er nog aanvullende voorwaarden voor de beleggen acties en bonussen, lees deze goed door.

BUX Zero gratis aandeel

Laatste update: 29 maart 2023 – actie verlopen en BUX Zero is erg duur geworden.

Lees meer over de nieuwe tarieven in BUX Zero verhoogt de tarieven.

Je ontvangt je gratis aandeel zodra je je eerste storting hebt gedaan van minimaal 1 cent. Als je vrienden uitnodigt voor BUX Zero met jouw eigen unieke link, kun je nog eens tot 10 extra gratis aandelen ontvangen!

Gratis aandelen worden uitgekeerd op maandag t/m vrijdag tussen 15:45 en 22:00 uur. Vaak ontvang je deze dus op dezelfde dag en anders op de volgende dag. Als je vriend zich in het weekend heeft aangemeld, zal het gratis aandeel op maandag worden gegeven.

BUX Zero was altijd een ideale app voor beginnende beleggers en met een gratis eerste aandeel maakt BUX Zero beleggen extra leuk voor beginners. Helaas nu niet meer.

Trading212 gratis aandeel

De gratis aandeel actie bij Trading212 is momenteel niet actief.

Wat moet je doen voor je gratis aandeel bij Trading212?

 • Account aanmaken via deze link
 • Je account verifiëren
 • Minimaal €1,- storten
 • Binnen 24 uur bericht over je gratis aandeel ter waarde van maximaal €100,-

Uit ervaring horen we dat bij een hoger eerste stortingsbedrag vaak hogere gratis aandelen worden gegeven! Gezien dit is het misschien handiger om de eerste keer niet maar €1,- te storten, maar een bedrag als €50 of meer.

Lees alles over Trading212 op deze website.

Trade Republic gratis aandeel

Laatste update: 16 juni 2023 – gratis (fractioneel) aandeel actie verlopen.

Je ontvangt je gratis aandeel zodra je je eerste storting hebt gedaan van minimaal 300 euro. Als je vrienden uitnodigt voor Trade Republic met jouw eigen unieke link, kun je nog meer gratis aandelen ontvangen!

In de voorwaarden staat dat je het gratis aandeel (of de gratis aandelen) binnen 30 dagen ontvangt, in de praktijk is dit vaak al dezelfde dag of een dag later.

Via onze partnerlink kan je gebruik maken van de actie, als je vrienden gaat uitnodigen is het wel van belang dat zij net als jou een storting doen, als ze een gratis aandeel willen ontvangen.

Meer informatie over Trade Republic gratis aandeel.

Centraal Beheer bonus

Update: 26 mei 2023 – extra bonus actie!

Vanaf maandag 22 mei 2023 is er bij Centraal Beheer een nieuwe beleggingscampagne live gegaan naast de gekende welkomstactie ‘ontvang € 65,- bonus bij een inleg van € 500,-‘ namelijk ‘ontvang € 60,- bonus bij een periodiek belegging’.

De nieuwe beleggingscampagne loopt van 22 mei tot en met 31 december 2023 en draait naast de welkomstactie ‘ontvang € 65,- bonus bij een inleg van € 500,-‘ die doorloopt tot en met 29 december 2023.

Als je meedoet aan beide beleggen acties, dan ontvang je € 65,- voor de ‘Welkomstactie € 65,- bonus mei 2023’ plus € 60,- voor de ‘Periodiek beleggen € 60,- bonus’ aan bonusgeld. Dat is een bonus van in totaal € 125,-.

Wat moet je doen voor beide bonussen? Open een rekening bij Centraal beheer en beleg minimaal € 500,- in één keer in de fondsen van Centraal Beheer. Vervolgens moet je voor de tweede bonus minimaal € 50,- per maand beleggen, voor zes maanden lang. In totaal zal je dus minimaal € 800,- moeten inleggen voor een bonus van € 125,- oftewel 15,625% rendement als bonus!

Je ontvangt de bonus nadat de laatste maandelijkse storting is gedaan. Je ontvangt de bonus alleen als je inleg op het moment van uitkeren nog op je rekening staat. Een voorbeeld: je opent in oktober een beleggingsrekening en legt minimaal € 500,- in. Dan ontvangt je de bonus in de loop van maart.

De bonus van € 65,- beleggen zij voor je in het door jou gekozen fonds van Centraal Beheer. Voor Fondsbeleggen ontvang je de bonus in het Mixfonds Gemiddeld. Je kunt uiteraard daarna zelf kosteloos switchen naar een ander fonds of alles opnemen.

Centraal Beheer Beleggen acties en bonussen

DEGIRO Gratis transactietegoed

Lees de aanvullende voorwaarden in ons volgende artikel: 100 euro tegoed bij DEGIRO.

Mexem Gratis transactietegoed

De actie bij Mexem is vergelijkbaar als die bij DEGIRO. Je krijgt uitgegeven transactiekosten terug.

De actie is in heel april geldig voor nieuwe klanten. Stort je na het openen van een account via deze link, dan krijg je transactietegoed terug.

Hoeveel je terug krijgt is afhankelijk van hoeveel je stort:

 • Tot € 5000 = € 250 cashback als transactietegoed
 • Bij stortingen t/m € 25.000 krijg je €500 transactietegoed
 • Bij stortingen boven de €25.000 krijg je €750 transactietegoed

ByBit $20 of $40 bonus

Vanwege de samenwerking tussen ByBit en dejongebelegger mogen wij jouw een exclusieve bonus geven.

Als je $100 stort ontvang je een bonus van $20. Wanneer je ervoor kiest om minimaal $300 te storten op ByBit, ontvang je zelfs $40.

De bonus wordt handmatig toegevoegd door ons contact bij ByBit – dit duurt maximaal 1 tot 2 weken. ByBit kan dit alleen doen als je je aanmeldt via onze link. Claim de bonus bij ByBit. Momenteel één van de beste gratis geld acties.

Onze hele crypto trading portefeuille is al over naar ByBit. Weet je niet hoe je crypto kan verzenden naar een andere wallet? Check de uitleg video op Instagram.

Lees alles over ByBit op beleggen in crypto bij ByBit review.

Beleggen in crypto bij ByBit Review - ByBit Bonus

Coinmerce $ 10 bonus

Bij Coinmerce krijg je al een $ 10 bonus in Bitcoin wanneer je $ 100 aan crypto via de app koopt.

Opwaarderen is mogelijk via iDEAL of bankoverschrijving, een account aanmaken kost je nog geen twee minuten.

Crypto.com $ 25 bonus

Om de bonus te krijgen bij Crypto.com moet je minimaal de Ruby Metal Card bestellen, deze krijg je wanneer je $ 350 aan CRO vastzet op Crypto.com. Om de 2% cashback te behouden moet je minimaal $ 350 aan CRO blijven staken op Crypto.com.

Wat ons betreft een kleine investering voor een cashback van 2% op zo’n beetje alles waar je met VISA kan betalen. Combineer je hem met de Curve-card ontvang je 2% + 1%.

Kies je een duurdere kaart (ga je meer CRO staken) dan krijg je nog meer cashback.

Nexo $ 25 bonus

Nexo is een cryptoplatform waar je geld (of crypto) kan lenen, dit brengt wat meer risico met zich mee. Mocht je van de bonus gebruik willen maken, kan het verstandig zijn om de bonus en je storting zo snel mogelijk weer op te nemen.

Je krijgt $ 25 in Bitcoin wanneer minimaal $ 100 stort op je Nexo wallet. Het fijne aan Nexo is dat je daar ook eenvoudig coins kan wisselen en je eenmaal of meerdere keren per maand zonder fee crypto kan opnemen naar andere wallets, bijvoorbeeld je hardware wallet van Ledger of je wallet op een exchange.

De bonusbetaling ontvang je als je $ 100 in crypto minimaal 30 dagen op het platform staat.

Cake DeFi $ 30 bonus

Je $30 bonus bij Cake DeFi ontvang je direct, echter kan je deze pas opnemen na 180 dagen. Gedurende deze 180 dagen is jouw bonus aan het compounden en wordt deze steeds meer waard. Gezien de lage inleg die in benodigd is dit één van de meest rendabele acties. Kies ervoor om Litecoin of een andere cryptomunt te storten met lage transactiekosten.

Om DFI op te nemen en uit te cashen heb je een account nodig op bijvoorbeeld KuCoin.

Meer informatie in de Cake DeFi review.

Curve bonus

De Curve-card is onmisbaar als je graag betaald met crypto-kaarten. Deze kan je namelijk niet overal gebruiken en mist de optie voor Google, Samsung en Apple Pay. Hiernaast zijn er geen kosten voor de kaart en kan je er zoveel creditkaarten koppelen als jij wilt. Door meerdere kaarten te koppelen kan jij één kaart als ‘back-up’-kaart instellen, zo wordt je betaling nooit geweigerd.

Ze bieden talloze functies aan zoals ’terug in de tijd’, voor als je perongeluk met de verkeerde kaart hebt betaald. Wanneer je hiervan gebruik maakt kan je toch nog de cashback krijgen van Crypto.com, ideaal dus als je perongeluk met een andere creditcard hebt betaald, terwijl je met jouw Crypto.com kaart gewoon cashback ontvangt.

Raisin stortingsbonus

Raisin is een spaarplatform, via hen kan je overal spaarrekeningen openen met hogere rente dan wat je gewend bent.

Voor de bonus moet je minimaal € 5000 op een spaarrekening zetten en deze dien je minimaal 6 maanden aan te houden. Je kan kiezen voor een depositorekening of een flexibele online spaarrekening. Meer informatie over Raisin.

De hoogte van je bonus is afhankelijk van hoeveel spaargeld je op de nieuwe rekening zet en kan oplopen tot €100! Bekijk hier alle bonustarieven: Raisin.

De actie is nu helaas tijdelijk niet beschikbaar. Wel kan je via Raisin nog een spaarrekening afsluiten met hoge rente.

Gratis aandelen en crypto

Gratis is in dit geval echt gratis. Geloof je ons niet? We hebben genoeg mensen blij gemaakt met deze acties en hier ook veel berichten over gehad. We gaan 4 berichten (anoniem) met je delen.

Beleggen acties en bonussen - beleggen bonus gratis geld gratis aandelen gratis crypto 2

Vooral Trade Republic geeft een hoge waarde aan gratis aandelen weg, gemiddeld van € 150 per nieuwe gebruiker!

Dit waren alle beleggen acties en bonussen.

Wil je meer informatie over de aanbieders van deze gratis aandelen, geld of crypto?

Check dan de website, maak gebruik van de zoekfunctie of stuur een bericht via sociale media.

Volg ons op Instagram om het als eerste te horen wanneer er een nieuwe actie is, we zitten hier altijd bovenop!

Beleggen acties en bonussen - beleggen bonus gratis geld gratis aandelen gratis crypto 1
4.9/5 - (7 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Dit artikel bevat mogelijk affiliate-links. Meld je je ergens aan via onze link, dan krijgen wij soms een kleine vergoeding. Dit kost jou niks extra en helpt ons te kunnen focussen op content! Een deel van de winst doneren we sinds 2023 aan goede doelen (culturele Anbi’s zoals KWF), steun je ons? Dan steun je ook indirect goede doelen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

Openbaar portefeuille van dejongebelegger

4 Reacties

 1. Tomas

  Interessant om te zien waar je overal een bonus krijgt. Crypto doe ik al een tijdje, maar heb ook interesse in DE GIRO.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Dankjewel Tomas! De 50 euro transactie tegoed loopt nog tot het einde van de maand! Mocht je nog inspiratie voor aandelen of ETF’s of informatie over de kernselectie zoeken, hierover hebben we ook wat artikelen!

   Antwoord
 2. Mike

  Misschien goed om bij de voorwaarden te vermelden dat voor het stopzetten/sluiten van je Crypto.com account kosten worden gerekend van € 50,00.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Hi Mike, je betaalt de $50 fee alleen als je jouw account sluit terwijl er nog geld op staat. Mocht je je kaart en account niet meer willen gebruiken kan je beter al het tegoed zelf al opnemen of opmaken, dan heb je ook geen kosten.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.