Beleggen acties en bonussen

door | 24 mrt, 2022

Beleggen acties en bonussen - beleggen bonus gratis geld gratis aandelen gratis crypto

In dit artikel kijken we naar de actuele beleggen acties en bonussen. We geven je een compleet overzicht van alle aanbieders waar jij gratis geld, gratis aandelen en gratis crypto kan krijgen, door middel van aanmeldbonussen.

We beginnen straks met een duidelijk overzicht, waar je je kan aanmelden, wat de bonus is, wat de benodigde inleg is en wanneer je de beloning ontvangt of kan opnemen.

Dit overzicht houden we up-to-date, zodat je altijd weet dat de acties die hier staan nog steeds actief zijn.

Na dit overzicht vind je de uitgebreide voorwaarden voor het gratis geld, het gratis aandeel of de gratis crypto.

In de meeste gevallen kan je na het aanmelden nog meer gratis geld, aandelen of crypto krijgen door op jouw beurt weer andere mensen uit te nodigen, mocht je dit interessant vinden.

Laatste update: 13 september 2022, Coinmerce bonus toegevoegd!

Waarom meedoen met acties?

Simpel! Door handig gebruik te maken van dit soort acties bouw je snel extra vermogen op.

Mensen denken soms dat beleggen alleen is weggelegd voor de rijke, maar niets is minder waar. Bedrijven geven maar al te graag lokkertjes weg aan nieuwe klanten, in de hoop dat je bij hen klant wordt en blijft.

Je kan ervoor kiezen de inleg en bonus direct weer op te nemen. In de meeste gevallen is er nauwelijks inleg nodig of hoef je je inleg maar kort te laten staan, denk aan een maand of twee.

Het is aan jou zelf om te bepalen wat je doet, de acties zijn vaak alleen voor nieuwe gebruikers.

Beleggen acties en bonussen

We beginnen met de tabellen met de belangrijkste informatie:

Aandelen / ETF’s

AanbiederBonusBenodigde inlegBeloningLink
BUX Zero1 aandeel t.w.v. maximaal € 200€ 0,01DirectBUX Zero
Trade RepublicActie verlopen€ 50DirectTrade Republic
Centraal Beheer€ 65€ 500Na 4 maandenCentraal Beheer
DEGIRO€ 100 transactiekosten terug*€ 0DirectDEGIRO
Mexem€ 250 transactiekosten terug*€ 5000DirectMexem

*Bij DEGIRO krijg je helaas geen gratis geld of aandeel, wel krijg je tot € 100 van de gemaakte transactiekosten terug als je je aanmeldt via de partnerlink. Dit is ideaal om een mooie gespreide portefeuille op te bouwen en een goede broker om je extra verdiende vermogen aan het werk te zetten.

Crypto

AanbiederBonusBenodigde inlegBeloningLink
Coinmerce$ 10 in BTC$ 100Direct – opneembaar na 30 dagenCoinmerce
Celsius NetworkVerlopen$ 400Direct – opneembaar na 30 dagenCelsius Network
Crypto.com$ 25 in CRO$ 350DirectCrypto.com
BlockFi$ 10 in BTC$ 100Direct – opneembaar na 30 dagenBlockFi
Nexo$ 25 in BTC$ 100Direct – opneembaar na 30 dagenNexo
Cake DeFi$ 30 in DFI$ 50Direct – opneembaar na 180 dagenCake DeFi

* Bij Celsius Network zijn er meer bonussen te krijgen, echter is de eerste bonus die je bij Celsius Network kan krijgen $ 50 in BTC. Wil je hierna nog meer bonussen ontvangen of hier meer informatie over? Lees ons artikel bonus bij Celsius Network. Hier plaatsen we alle nieuwe codes voor nieuwe en bestaande gebruikers.

Edelmetalen

Helaas is de actie bij Gold Republic momenteel niet meer actief!

Eerder kon je één gram goud gratis ontvangen, na een aankoop van minimaal €100! Dit was alleen voor nieuwe gebruikers maar leverde je een gram gratis goud op t.w.v. € 55,- op een aankoop van slechts € 100,- wat een rendement oplevert van 55%!

Cashback

AanbiederBonusBenodigde inlegBeloningLink
Crypto.com2 tot 8% cashback en $ 25 in CRO€ 350 of meerDirectCrypto.com
Curve€ 10GeenNa je eerste transactieCurve
RaisinActie verlopenRaisin

Wat mist bij de Crypto.com kaart is de mogelijkheid om via Google, Samsung of Apple Pay te betalen. Dit probleem los je op met de Curve-card, die maakt dit namelijk wel mogelijk. Hiernaast kan je met de Curve kaart punten verdienen die je kan uitgeven en kan je ‘back in time’ als je perongeluk met een verkeerde kaart hebt betaald, een echte aanrader dus!

Aanvullende voorwaarden

Bij sommige aanbieders zijn er nog aanvullende voorwaarden, lees deze goed door.

BUX Zero bonus

Je ontvangt je gratis aandeel zodra je je eerste storting hebt gedaan van minimaal 1 cent. Als je vrienden uitnodigt voor BUX Zero met jouw eigen unieke link, kun je nog eens tot 10 extra gratis aandelen ontvangen!

Gratis aandelen worden uitgekeerd op maandag t/m vrijdag tussen 15:45 en 22:00 uur. Vaak ontvang je deze dus op dezelfde dag en anders op de volgende dag. Als je vriend zich in het weekend heeft aangemeld, zal het gratis aandeel op maandag worden gegeven.

Trade Republic bonus

Laatste update: 10-05-2022 – de actie met een gratis aandeel is afgelopen.

Je ontvangt je gratis aandeel zodra je je eerste storting hebt gedaan van minimaal 50 euro. Als je vrienden uitnodigt voor Trade Republic met jouw eigen unieke link, kun je nog eens tot maximaal 1.500 euro extra gratis aandelen ontvangen!

In de voorwaarden staat dat je het gratis aandeel (of de gratis aandelen) binnen 30 dagen ontvangt, in de praktijk is dit vaak al dezelfde dag of een dag later.

Via onze partnerlink hoef je niet perse een aankoop te doen met je inleg, als je vrienden gaat uitnodigen is het wel van belang dat zij dit doen, als ze een gratis aandeel willen ontvangen. Voor de zekerheid raden wij je dus aan een aankoop te doen met je inleg, dan weet je zeker dat je goed zit!

Meer informatie over Trade Republic gratis aandeel.

Centraal Beheer bonus

De actieperiode loopt van 19 oktober 2020 tot en met 30 juni 2022.

Open uiterlijk 27 juni 2022 en beleg minimaal € 500,- inlegt in de fondsen van Centraal Beheer. Je moet de inleg van € 500,- minimaal 4 maanden beleggen.

Je ontvangt de bonus minimaal 4 maanden na je inleg van minimaal € 500,- op je beleggingsrekening. Je ontvangt de bonus alleen als je inleg op het moment van uitkeren nog op je rekening staat. Een voorbeeld: je opent in oktober een beleggingsrekening en legt minimaal € 500,- in. Dan ontvangt je de bonus in de loop van maart.

De bonus van € 65,- beleggen zij voor je in het door jou gekozen fonds van Centraal Beheer. Voor Fondsbeleggen ontvang je de bonus in het Mixfonds Gemiddeld. Je kunt uiteraard daarna zelf kosteloos switchen naar een ander fonds of alles opnemen.

DEGIRO bonus

Lees de aanvullende voorwaarden in ons volgende artikel: 50 euro tegoed bij DEGIRO.

Mexem bonus

De actie bij Mexem is vergelijkbaar als die bij DEGIRO. Je krijgt uitgegeven transactiekosten terug.

De actie is in heel april geldig voor nieuwe klanten. Stort je na het openen van een account via deze link, dan krijg je transactietegoed terug.

Hoeveel je terug krijgt is afhankelijk van hoeveel je stort:

 • Tot € 5000 = € 250 cashback als transactietegoed
 • Bij stortingen t/m € 25.000 krijg je €500 transactietegoed
 • Bij stortingen boven de €25.000 krijg je €750 transactietegoed

Coinmerce bonus

Bij Coinmerce krijg je al een $ 10 bonus in Bitcoin wanneer je $ 100 aan crypto via de app koopt.

Opwaarderen is mogelijk via iDEAL of bankoverschrijving, een account aanmaken kost je nog geen twee minuten.

Celsius Network bonus

Laatste update: 12-06-2022 – Celsius Network kampt met liquiditeitsproblemen.

Momenteel niet beschikbaar!

De eerste bonus bij Celsius Network van $ 50 in Bitcoin krijg je als je $ 400 aan crypto stort en 30 dagen laat staan. Neem je jouw inleg eerder op dan krijg je de bonus niet, verder zijn er geen spannende voorwaarden. Je krijgt deze voorwaarden nogmaals te zien wanneer je je aanmeldt.

Bekijk hier alle andere bonussen: bonus bij Celsius Network.

Crypto.com bonus

Om de bonus te krijgen bij Crypto.com moet je minimaal de Ruby Metal Card bestellen, deze krijg je wanneer je $ 350 aan CRO vastzet op Crypto.com. Om de 2% cashback te behouden moet je minimaal $ 350 aan CRO blijven staken op Crypto.com.

Wat ons betreft een kleine investering voor een cashback van 2% op zo’n beetje alles waar je met VISA kan betalen. Combineer je hem met de Curve-card ontvang je 2% + 1%.

Kies je een duurdere kaart (ga je meer CRO staken) dan krijg je nog meer cashback.

BlockFi bonus

Je krijgt $ 10 in Bitcoin wanneer je minimaal $ 100 stort op je BlockFi wallet. Zelf heb ik Litecoin gestort vanwege de lage transactie kosten. Je moet het saldo minimaal 30 dagen laten staan om de bonus te ontvangen.

De bonusbetaling wordt gedaan op de tweede vrijdag van elke maand na de periode van 30 dagen.

Meer informatie in de BlockFi review.

Nexo bonus

Nexo is vergelijkbaar met BlockFi en Celsius Network.

Je krijgt $ 25 in Bitcoin wanneer minimaal $ 100 stort op je Nexo wallet. Het fijne aan Nexo is dat je daar ook eenvoudig coins kan wisselen en je eenmaal of meerdere keren per maand zonder fee crypto kan opnemen naar andere wallets, bijvoorbeeld je hardware wallet van Ledger of je wallet op een exchange.

De bonusbetaling ontvang je als je $ 100 in crypto minimaal 30 dagen op het platform staat.

Cake DeFi bonus

Je $30 bonus bij Cake DeFi ontvang je direct, echter kan je deze pas opnemen na 180 dagen. Gedurende deze 180 dagen is jouw bonus aan het compounden en wordt deze steeds meer waard. Gezien de lage inleg die in benodigd is dit één van de meest rendabele acties. Kies ervoor om Litecoin of een andere cryptomunt te storten met lage transactiekosten.

Om DFI op te nemen en uit te cashen heb je een account nodig op bijvoorbeeld KuCoin.

Meer informatie in de Cake DeFi review.

Curve bonus

De Curve-card is onmisbaar als je graag betaald met crypto-kaarten. Deze kan je namelijk niet overal gebruiken en mist de optie voor Google, Samsung en Apple Pay. Hiernaast zijn er geen kosten voor de kaart en kan je er zoveel creditkaarten koppelen als jij wilt. Door meerdere kaarten te koppelen kan jij één kaart als ‘back-up’-kaart instellen, zo wordt je betaling nooit geweigerd.

Ze bieden talloze functies aan zoals ’terug in de tijd’, voor als je perongeluk met de verkeerde kaart hebt betaald. Wanneer je hiervan gebruik maakt kan je toch nog de cashback krijgen van Crypto.com, ideaal dus als je perongeluk met een andere creditcard hebt betaald, terwijl je met jouw Crypto.com kaart gewoon cashback ontvangt.

Raisin bonus

Raisin is een spaarplatform, via hen kan je overal spaarrekeningen openen met hogere rente dan wat je gewend bent.

Je moet minimaal € 5000 op een spaarrekening zetten en deze dien je minimaal 6 maanden aan te houden. Je kan kiezen voor een depositorekening of een flexibele online spaarrekening. Meer informatie over Raisin.

De hoogte van je bonus is afhankelijk van hoeveel spaargeld je op de nieuwe rekening zet en kan oplopen tot € 100! Bekijk hier alle bonustarieven: Raisin.

De actie is nu helaas tijdelijk niet beschikbaar.

Gratis aandelen en crypto

Gratis is in dit geval echt gratis. Geloof je ons niet? We hebben genoeg mensen blij gemaakt met deze acties en hier ook veel berichten over gehad. We gaan 4 berichten (anoniem) met je delen.

Beleggen acties en bonussen - beleggen bonus gratis geld gratis aandelen gratis crypto 2

Vooral Trade Republic geeft een hoge waarde aan gratis aandelen weg, gemiddeld van € 150 per nieuwe gebruiker!

Dit waren alle beleggen acties en bonussen.

Wil je meer informatie over de aanbieders van deze gratis aandelen, geld of crypto?

Check dan de website (maak gebruik van de zoekfunctie) of stuur een bericht via sociale media.

Volg ons op Instagram om het als eerste te horen wanneer er een nieuwe actie is, we zitten hier altijd bovenop!

Beleggen acties en bonussen - beleggen bonus gratis geld gratis aandelen gratis crypto 1
4.9/5 - (7 stemmen)

Gratis handelen bij Bitvavo tot maximaal €1000?!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram:

portefeuille dejongebelegger

4 Reacties

 1. Tomas

  Interessant om te zien waar je overal een bonus krijgt. Crypto doe ik al een tijdje, maar heb ook interesse in DE GIRO.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Dankjewel Tomas! De 50 euro transactie tegoed loopt nog tot het einde van de maand! Mocht je nog inspiratie voor aandelen of ETF’s of informatie over de kernselectie zoeken, hierover hebben we ook wat artikelen!

   Antwoord
 2. Mike

  Misschien goed om bij de voorwaarden te vermelden dat voor het stopzetten/sluiten van je Crypto.com account kosten worden gerekend van € 50,00.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Hi Mike, je betaalt de $50 fee alleen als je jouw account sluit terwijl er nog geld op staat. Mocht je je kaart en account niet meer willen gebruiken kan je beter al het tegoed zelf al opnemen of opmaken, dan heb je ook geen kosten.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.