Hardware Wallet

Crypto veilig opslaan op een Hardware Wallet

Veilig Crypto Opslaan - Trezor Hardware Wallet

Crypto veilig opslaan kan met een Hardware Wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je handelt in grotere bedragen, of liever zelf over de veiligheid beslist kan je er voor kiezen om je Crypto zelf veilig op te slaan; op een Hardware Wallet.

Een hardware wallet is een soort harddrive, in de vorm van een USB-stick met daarop de private-keys van je wallet. Om gebruik te maken van een wallet heeft iemand fysiek toegang nodig tot je Hardware Wallet. Modernere hardware wallets zijn tevens ook aan te sluiten op je smartphone. Als extra beveiliging zit er een wachtwoord, pincode of een andere beveiliging op. Een voorbeeld van een Hardware Wallet is een Ledger.

Een hardware wallet is niet altijd nodig. Handel je in kleine bedragen dan zal je niet snel een doelwit zijn voor hackers. Mocht je het toch fijner vinden om je Crypto veilig te bewaren is een Hardware Wallet misschien iets voor jou.

Hiernaast hebben verschillende Cryptoplatformen zelf maatregelen genomen om het zo veilig mogelijk te maken. Zo werkt BitPanda met 2FA-authentication en heeft Coinbase verzekeringen afgesloten tegen hacken. Dit draagt bij aan de veiligheid binnen een exchange.

Not your keys, not your crypto.

een bekend mantra binnen de Crypto-wereld.

Veilig in Crypto handelen

Andere tips om veilig in Crypto te handelen:
– Gebruik een passwordmanager en altijd een uniek wachtwoord.
– Zet 2FA-authentication aan, indien je exchange dit ondersteund.
– Gebruik een VPN-verbinding, ik gebruik zelf NordVPN. Zo weet ik zeker dat ik veilig op het internet surf en dat ik geen makkelijk doelwit ben voor hackers.
– Gebruik nooit een openbaar Wi-Fi-netwerk om in te loggen op een exchange.

Crypto veilig opslaan

HardwareWalletOnline is een webshop met 100% focus op Hardware Wallets en andere Crypto producten. De website is in het Nederlands en Engels beschikbaar. Met een Hardware Wallet kan je jouw Crypto veilig opslaan.

Hun team van Bitcoin enthousiastelingen zorgt voor hoge service, snelle levertijden en een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Ze ondersteunen de klant via e-mail, telefoon, WhatsApp en chat. Al deze zaken zorgen voor een goede service.

Het magazijn van HardwareWalletOnline staat in Nederland. Wanneer je voor 23:45 besteld heb je het product de volgende dag in huis, ook in België, Duitsland en andere landen in Europa.

De beste producten zijn naar mijn mening een Ledger of een Trezor. Hiermee kan je gegarandeerd Crypto veilig opslaan.

Crypto veilig aankopen

Als je wilt weten waar ik mijn Crypto veilig aankoop, wil ik je doorverwijzen naar mijn pagina Crypto. Momenteel maak ik gebruik van Bitpanda, Binance en Bitvavo omdat elk platform zo haar voordelen heeft.

Wist je trouwens dat je twee gratis aandelen kan ontvangen, één via BUXZero en één via Trading212. Kijk op mijn pagina: Beleggen om te lezen hoe dit precies werkt.

Like mijn Facebookpagina of volg mij op Instagram op up-to-date te blijven van nieuwe artikelen, mijn portefeuille en updates.