Woolsocks cashback app

door | 14 okt, 2022

Woolsocks Cashback app

Woolsocks cashback app

Je hebt hem waarschijnlijk al een paar keer via de sociale media kanalen voorbij zien komen: de Woolsocks cashback app.

Ondertussen hebben jullie hem ook al meer dan 250x gedownload, wat natuurlijk niet gek is.

Met de Woolsocks cashback app krijg je namelijk over de afgelopen 90 dagen cashback en ook nog eens over alle volgende uitgaven die jij doet met je betaalrekening (of rekeningen) die jij koppelt met de app!

In dit artikel vertel ik je iets meer over wat de app voor jou kan doen, maar ik vertel je vooral of Woolsocks veilig is en hoe Woolsocks geld verdiend. Wat je met Woolsocks allemaal precies kan doen, kan je namelijk ook lezen op de website of in de App/Play Store.

Over Woolsocks The Money App

Om te beginnen, is de app gemaakt door twee van de oprichters van de grootste broker van Europa, DEGIRO. Via de app krijg je onder andere cashback bij supermarkten, maar ook bij drogisterijen en nog veel meer winkels, zowel online, of als jij ergens met je betaalpas betaalt.

Om je een paar voorbeelden te geven van winkels waar jij geld terug krijgt: Lidl, Albert Heijn, Jumbo, Action en de Hema!

In totaal zijn er meer dan 35.000 winkels waarbij jij geheel automatisch cashback ontvangt.

Verder worden je inkomen en uitgaven automatisch gegroepeerd en weergegeven in inzichtelijke grafieken. Zo wordt in één blik duidelijk waar je geld naartoe gaat, waardoor je slimmer om kunt gaan met je uitgaven én onnodige abonnementen kan beëindigen.

Woolsocks Review 2022 - Woolsocks Cashback

Betrouwbaarheid Woolsocks

Ik krijg soms vragen of Woolsocks wel veilig of betrouwbaar is. Ik snap dat niet iedereen even graag zijn of haar bankrekening koppelt. Gelukkig zijn hier wetten voor.

De wet die ervoor zorgt dat jij je bank kan koppelen met een app zoals Woolsocks, heet PSD2 ofwel Payment Services Directive. De PSD2-wet is wat mij betreft zelfs in ons voordeel, deze bevordert namelijk innovatie en concurrentie op de betaalmarkt.

Voorheen hadden banken als enige inzicht in de betaalmarkt. We weten helaas allemaal wat er kan gebeuren wanneer banken teveel macht hebben, maar goed.

Deze wet maakt mogelijk dat je jouw bankgegevens kan delen met derden, maar beschermt jou bankgegevens ook. Het bedrijf die je toegang wilt verlenen, moet namelijk een vergunning hebben bij De Nederlandsche Bank (of de equivalent in een andere lidstaat van de EU).

Meer lezen over PSD2? Bekijk dan de site van De Nederlandse Bank.

Woolsocks veilig?

Een vergunning krijg je niet zomaar en Woolsocks bezit dezelfde beveiliging en encryptie-technologie als ’s werelds grootste banken. Woolsocks volgt de volgende drie regels om je privacy te beschermen:

  • Geen verborgen gegevens. Ze zijn altijd open over welke gegevens we van je hebben.
  • Je kunt je gegevens op elk moment wijzigen of verwijderen.
  • Ze gebruiken alleen de beste persoonlijke beveiligingsdiensten om jouw gegevens op te slaan.

Woolsocks The Money App vraagt jou enkel om jouw betaalgegevens in te zien, zodat zij cashback kunnen opvragen en zodat ze jouw inkomsten en uitgaven netjes voor je kunnen sorteren, om een mooi overzicht te maken.

Je kan via de app eventueel ook de door jouw verdiende cashback, aan goede doelen doneren. Hiervoor moet je, zoals met alles in de app, wel uitdrukkelijk toestemming voor geven.

Problemen met het koppelen?

Dit hoor ik wel vaker en heb ik zelf ook wel eens ervaren. Soms pakt hij de koppeling niet de eerste keer, maar doet hij het de tweede keer opeens wel! De koppeling met je bankrekening moet wel elke 90 dagen worden vernieuwd, sommige banken (kuch, Rabobank) gooien de koppeling er vaker uit, hier kan ik helaas niks aan doen!

Woolsocks voordelen

  • Bespaar (automatisch) op je aankopen
  • Meer dan 35.000 cashback deals
  • Automatische beloningen wanneer je met je betaalpas of passen betaald in de winkel
  • Eenvoudig annuleren van ongebruikte abonnementen
  • De app is geheel gratis en er zijn geen verborgen kosten

Hoe verdient Woolsocks geld?

Maar hoe verdient Woolsocks geld dan?

Dat is een vraag die ik vaak krijg en dat is een hele terechte vraag, ze moeten er natuurlijk ook iets aan verdienen. Gelukkig zijn de gebruikers hier niet degene die betalen, maar de partijen die cashback aanbieden. Partijen betalen cashback, soms direct aan klanten, maar vaker nog aan cashbackpartijen.

Net als alle cashbackpartijen houden zij een klein percentage van de cashback die bedrijven geven, terwijl ze het grootste gedeelte aan ons, de gebruikers geven.

Voor hen is massa echt kassa, voor ons als gebruikers, is het fijn om iets te besparen, vooral in deze tijden. Ze verkopen dus niet je data of iets dergelijks en je gegevens zijn gewoon veilig.

Woolsocks review

De Woolsocks app had niet op een beter moment kunnen komen. Nu alles zo duur is geworden en nog steeds wordt, door de hoge inflatie, is het kleine lichtpuntje dat ook de cashback die je krijgt meestijgt.

Met deze app kun je super eenvoudig én automatisch besparen op je aankopen. Ook krijg je meer inzicht in je financiën. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig ongebruikte abonnementen annuleren. Binnenkort willen ze het ook mogelijk maken om te sparen met de app.

Wil je je hard verdiende cashback knaken opnemen? Binnen 1-2 werkdagen staat het op je betaalrekening! Dit was de Woolsocks review. Wil jij de app downloaden? Klik dan op de onderstaande banner.

Nog vragen? Stel ze in de reacties of stuur een bericht.

Meer cashback? Je kan soms dubbele of zelfs driedubbele cashback krijgen door verschillende cashback websites te combineren, vooral op online aankopen werkt dit vaak!

Woolsocks Review 2022 - Woolsocks Cashback
4.8/5 - (13 stemmen)

 Bekijk ook onze bespaartips!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.

Pin It on Pinterest

Delen maar

Leuke pagina? Deel hem dan met vrienden!