Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen met beleggen! Op deze pagina vertel ik je waar ik beleg en hoe je drie gratis aandelen, in totaal t.w.v. maximaal €500,- en gratis transactie tegoed kan krijgen.

Als je nog nooit hebt belegt doe je er misschien goed aan om gratis te beginnen met beleggen. Daar ga ik je bij helpen en na dit artikel kan jij gratis beginnen met beleggen.

Momenteel maak ik gebruik van vier platformen om te beleggen op de beurs. Namelijk BUX Zero, Trading212, DEGIRO en Peaks. Op deze pagina zal ik de voordelen van alle vier benoemen.

Beleggen met BUX Zero Gratis beginnen met beleggen - Claim jouw gratis aandeel via BUXZERO

BUX Zero is een app waar je simpel in aandelen en ETF’s kan handelen. Het is een gebruiksvriendelijke App waar je weinig of zelfs geen transactiekosten hoeft te betalen bij het handelen. Enkele van mijn favorieten aandelen bij BUX Zero zijn Shell, GoPro en BasicFit. Momenteel is mijn favoriete ETF op BUX Zero: “iShares Automation & Robotics Theme ETF“.

In vergelijking tot bijvoorbeeld DEGIRO, ben je bij BUX Zero meestal een stuk goedkoper uit. Zie hieronder een overzicht van de lage transactiekosten die je bij BUX Zero betaald als je aandelen of ETF’s aan- of verkoopt of kijk hier voor de volledige tarieven:

Gratis beginnen met beleggen - BUXZERO

Momenteel is er een actie, waarbij je je eerste aandeel gratis krijgt. Deze krijg je zodra je een eerste storting doet. Hierna kan je zelf meer vrienden uitnodigen en per vriend krijg je er een aandeel bij. Zowel de ontvanger als de uitnodiger krijgt een gratis aandeel, t.w.v. maximaal €200,-. Kijk voor alle voorwaarden omtrent het gratis aandeel in de BUX Zero Klantovereenkomst.

Op deze manier kan je jouw portefeuille een kleine boost geven. Het aanmaken van een account is geheel gratis en er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de App. Zo kan je gratis beginnen met beleggen bij BUX Zero.

BUX Zero is een mobiele app, klik op deze link via je telefoon! Een ideale app voor gratis beginnen met beleggen.

1 Gratis aandeel bij Trading212Gratis beginnen met beleggen - Claim jouw gratis aandeel via Trading212

Trading212 heeft een actie waarbij je vrienden mag uitnodigen. Het werkt bijna hetzelfde als bij BUX Zero. Zowel de ontvanger als de uitnodiger krijgt een gratis aandeel (t.w.v. maximaal €100,-). Dit gratis aandeel ontvang je na je eerste storting (minimaal €1,- ). Maak een Trading212 Invest-account aan via deze link en wij krijgen allebei een gratis aandeel! Bij sommige telefoons lijkt de link niet te werken en krijg je een wit scherm. Als dit bij jou gebeurt kan je op de PC op de link klikken, of naar Trading212 gaan en een account openen. Vervolgens kan je bij ‘Promo code’ HXoc4Bsp invullen. Je ontvangt het aandeel dan binnen 24 uur.

Aan een Invest-account zijn geen kosten verbonden. Voordeel van traden/beleggen bij Trading212 is dat er bijna geen transactie- of commissiekosten zijn! 

Zelf beleggen bij DEGIROGratis beginnen met beleggen - Open jouw gratis account bij DEGIRO 

DEGIRO is een beleggingsplatform waar je kan handelen in o.a. aandelen en ‘Exchange Traded Fund’ (ETF’s). Mijn voorkeur gaat uit naar beleggen in ETF’s omdat deze bepaalde markten volgen. DEGIRO vind ik persoonlijk echt een top platform, omdat zij werken met kernproducten die je zonder transactiekosten kan kopen. Zelf schaf ik maandelijks ETF’s aan uit de kernselectie van DEGIRO. In dit bestand staan tevens ook de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Zo investeer ik iedere maand een deel van mijn salaris in ETF’s, zonder hier kosten voor te hoeven betalen! Hier een handige website waarop je kan zoeken en sorteren in de kernselectie. Wil jij ook op deze manier beginnen met beleggen? Meld je dan snel aan. Let op: met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Mijn favoriete ETF uit de kernselectie is “Vanguard FTSE All-World UCITS ETF” / “VWRL | IE00B3RBWM25”.

Gratis beginnen met beleggen zodra je bent aangemeld. Laten wij er samen voor proberen te zorgen dat er veel meer (jonge) mensen beginnen met beleggen en op een eerdere leeftijd financieel onafhankelijk worden en een passief inkomen krijgen. Door middel van zo vroeg mogelijk te beginnen met beleggen bouw jij al vanaf jongs af aan rendement op. Rendement op rendement wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd!

Ik heb voor deze brokers gekozen vanwege de lage kosten en de fijne overzichtelijke applicaties. Begin gratis met beleggen of stuur mij een bericht als je meer wilt weten of specifieke vragen hebt. Eerst meer lezen? Check mijn uitgebreide pagina over DEGIRO.

Gratis beginnen met beleggen bij Peaks Gratis beginnen met beleggen - Peaks

Peaks is een app waarmee je super simpel kan beleggen met je wisselgeld. Je kan al starten met beleggen bij Peaks vanaf €1,-. Verder is er geen kennis over beleggen nodig en beleggen zij voor jou in indexfondsen. Momenteel betaal je de eerste drie maanden geen kosten en kan je dus gratis beginnen met beleggen.

Je kan beleggen met je wisselgeld, per dag of maand inleggen of met meevallers beleggen zoals tikkies die je terugbetaald krijgt als je iets hebt voorgeschoten! Of beleg je liever met wisselgeld? Stel je koopt iets in de supermarkt voor €2,70 dan beleg je met Peaks automatisch €0,30. Het maakt beleggen heel simpel en laagdrempelig. Het mooie aan beleggen bij Peaks is, dat je het geld altijd kan opnemen, zonder verdere kosten.

Gratis aandelen

Gratis beginnen met beleggen is ideaal. Zelf ben ik begonnen met de gratis aandelen, maar ben ik bij deze apps gebleven omdat ik het fijne apps vind en de transactiekosten lekker laag zijn. Ik kan iedereen aanraden om te beginnen met één, twee of zelfs drie gratis aandelen en zo kennis te maken met de wereld van beleggen. Voor het derde gratis aandeel verwijs ik je naar deze blogpost van mij.

Naast dat ik handel op de beurs investeer ik ook in andere dingen, zoals Crypto. Ik gebruik voornamelijk 3 platformen om Crypto te kopen, kijk op de volgende pagina als je benieuwd bent naar welke platformen om Crypto te kopen ik gebruik.

Crypto niks voor jou? Kijk dan bij mijn aankopen voor 2021 en lees meer over mijn aandelen en ETF’s voor 2021. Doe wel altijd je eigen onderzoek!