Gratis beginnen met beleggen

door | 31 okt, 2020

Gratis beginnen met beleggen - dejongebelegger

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen met beleggen! Op deze pagina vertel ik je waar ik beleg en hoe je drie gratis aandelen, in totaal t.w.v. maximaal €500,– kan krijgen.

Als je nog nooit hebt belegt doe je er misschien goed aan om gratis te beginnen met beleggen. Daar ga ik je bij helpen en na dit artikel kan jij gratis beginnen met beleggen.

Momenteel zijn er drie aanbieders waarbij je kan beleggen op de beurs, waarbij je een gratis aandeel kan ontvangen, twee daarvan zal ik je in dit artikel verklappen. Ik beleg momenteel bij 4 aanbieders, namelijk BUX Zero, Trading212, DEGIRO en Trade Republic. Op deze pagina zal ik de voordelen van alle vier benoemen.

Laatste update: 23-10-2022 om 21:30 – Peaks tarieven verhoogd, niet meer zo interessant en artikel aangevuld!

Beleggen bij BUX Zero

BUX Zero is een app waar je simpel in aandelen en ETF’s kan handelen. Het is een gebruiksvriendelijke App waar je weinig of zelfs geen transactiekosten hoeft te betalen bij het handelen. Enkele van mijn favorieten aandelen bij BUX Zero zijn ShellGoPro en BasicFit. Momenteel is mijn favoriete en misschien wel de beste ETF op BUX Zero: “Vanguard All-World ETF”.

In vergelijking tot bijvoorbeeld DEGIRO, ben je bij BUX Zero meestal een stuk goedkoper uit. Zie hieronder een overzicht van de lage transactiekosten die je bij BUX Zero betaalt als je aandelen of ETF’s aan- of verkoopt of lees de uitgebreide BUX Zero review, voor de volledige tarieven:

Gratis beginnen met beleggen - BUXZERO

Momenteel is er een actie, waarbij je je eerste aandeel gratis krijgt. Deze krijg je zodra je een eerste storting doet. Hierna kan je zelf meer vrienden uitnodigen en per vriend krijg je er een aandeel bij. Zowel de ontvanger als de uitnodiger krijgt een gratis aandeel, t.w.v. maximaal €200,-. Kijk voor alle voorwaarden omtrent het gratis aandeel in de BUX Zero klantovereenkomst.

Op deze manier kan je jouw portefeuille een kleine boost geven. Het aanmaken van een account is geheel gratis en er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de App. Zo kan je gratis beginnen met beleggen bij BUX Zero.

BUX Zero is een mobiele app, klik op deze link via je telefoon! Een ideale app voor gratis beginnen met beleggen.

Je kan ook eerst de uitgebreide BUX Zero review lezen.

Banner 336x280

1 Gratis aandeel bij Trading212

Trading212 heeft een actie waarbij je vrienden mag uitnodigen. Het werkt bijna hetzelfde als bij BUX Zero. Zowel de ontvanger als de uitnodiger krijgt een gratis aandeel (t.w.v. maximaal €100,-). Dit gratis aandeel ontvang je na je eerste storting (minimaal €1,- ). Maak een Trading212 Invest-account aan via deze link en wij krijgen allebei een gratis aandeel! Bij sommige telefoons lijkt de link niet te werken en krijg je een wit scherm. Als dit bij jou gebeurt kan je op de PC op de link klikken, of naar Trading212 gaan en een account openen. Vervolgens kan je bij ‘Promo code’ HEugZqvJ invullen. Je ontvangt het aandeel dan binnen 24 uur.

Aan een Invest-account zijn geen kosten verbonden. Voordeel van traden/beleggen bij Trading212 is dat er bijna geen transactie- of commissiekosten zijn! 

Zelf beleggen bij DEGIRO

DEGIRO is een beleggingsplatform waar je kan handelen in o.a. aandelen en ‘Exchange Traded Fund’ (ETF’s). Mijn voorkeur gaat uit naar beleggen in ETF’s omdat deze bepaalde markten volgen. DEGIRO vind ik persoonlijk echt een top platform, omdat zij werken met kernproducten die je zonder transactiekosten kan kopen. Zelf schaf ik maandelijks ETF’s aan uit de kernselectie van DEGIRO. In dit bestand staan tevens ook de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Zo investeer ik iedere maand een deel van mijn salaris in ETF’s, zonder hier kosten voor te hoeven betalen! Hier een handige website waarop je kan zoeken en sorteren in de kernselectie. Wil jij ook op deze manier beginnen met beleggen? Meld je dan snel aan. Let op: met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Mijn favoriete ETF uit de kernselectie is de Vanguard FTSE All-World UCITS ETF / VWRL | IE00B3RBWM25 – een andere populaire keuze is de Vanguard S&P 500 ETF.

Gratis beginnen met beleggen zodra je bent aangemeld. Laten wij er samen voor proberen te zorgen dat er veel meer (jonge) mensen beginnen met beleggen en op een eerdere leeftijd financieel onafhankelijk worden en een passief inkomen krijgen. Door middel van zo vroeg mogelijk te beginnen met beleggen bouw jij al vanaf jongs af aan rendement op. Rendement op rendement wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd!

Ik heb voor deze brokers gekozen vanwege de lage kosten en de fijne overzichtelijke applicaties. Begin gratis met beleggen of stuur mij een bericht als je meer wilt weten of specifieke vragen hebt. Eerst meer lezen? Check de voordelen van beleggen bij DEGIRO.

gratis beginnen met beleggen gratis aandeel

Gratis beginnen met beleggen bij Peaks

Peaks is een app waarmee je super simpel kan beleggen met je wisselgeld. Je kan al starten met beleggen bij Peaks vanaf €1,-. Verder is er geen kennis over beleggen nodig en beleggen zij voor jou in indexfondsen. Momenteel betaal je de eerste drie maanden geen kosten en kan je dus gratis beginnen met beleggen.

Je kan beleggen met je wisselgeld, per dag of maand inleggen of met meevallers beleggen zoals tikkies die je terugbetaald krijgt als je iets hebt voorgeschoten! Of beleg je liever met wisselgeld? Stel je koopt iets in de supermarkt voor €2,70 dan beleg je met Peaks automatisch €0,30. Het maakt beleggen heel simpel en laagdrempelig. Het mooie aan beleggen bij Peaks is, dat je het geld altijd kan opnemen, zonder verdere kosten.

Sinds een recente update is beleggen bij Peaks helaas erg duur geworden, InDelta is een betere partij waarbij je tegen lage kosten automatisch kan indexbeleggen. Lees de uitgebreide review en handleiding over indexbeleggen bij InDelta.

gratis beginnen met beleggen gratis aandeel

Gratis aandelen

Gratis beginnen met beleggen is ideaal. Zelf ben ik begonnen met de gratis aandelen, maar ben ik bij deze apps gebleven omdat ik het fijne apps vind en de transactiekosten lekker laag zijn. Ik kan iedereen aanraden om te beginnen met één, twee of zelfs drie gratis aandelen en zo kennis te maken met de wereld van beleggen. Voor het derde gratis aandeel verwijs ik je naar beleggen acties en bonussen.

Naast dat ik handel op de beurs, investeer ik ook in andere dingen, zoals crypto. Ik gebruik voornamelijk 3 platformen om crypto te kopen, kijk op de volgende pagina als je benieuwd bent naar beleggen in cryptovaluta. Crypto brengt wel een stuk meer risico met zich mee dan bijvoorbeeld vastgoed. Tegenwoordig kan je ook al investeren in vastgoed met weinig geld.

Crypto of vastgoed niks voor jou? Kijk dan eens naar aandelen die maandelijks dividend uitkeren.

4.4/5 - (8 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.