WhatsNext Community review

door | 19 mrt, 2023

WhatsNext Community review - WhatsNext review

Na maanden lid te zijn van de WhatsNext Community moeten we er toch echt aan geloven: de WhatsNext Community review!

Na deze review te hebben doorgenomen, weet je precies wat je kan verwachten van de community én kan je voor jezelf de keuze maken of het iets voor jou is om je bij de community aan te sluiten.

We hebben deze review op 19 maart 2023 even een flink update gegeven! Dit was nodig vanwege de positieve ontwikkelingen in de community, de Arbitrum Airdrop en ondertussen zitten we al meer dan een jaar in de premium WhatsNext Community.

WhatsNext team en achtergrond

We gaan je eerst in het kort iets meer vertellen over de oprichters:

Rob Duijvestijn is de CEO & Founder van de WhatsNext Community. Als voormalig senior consultant in de financiële sector kent hij de markt al te goed. Hij heeft ondertussen al 10 jaar ervaring met traden.

Patrick Jongeneel is de co-founder van de WhatsNext Community. Patrick is een trading mentor / coach en ‘het gezicht’ van WhatsNext, omdat hij alle videocontent maakt! Voorheen was Patrick ook een funded forex trader met meer dan 5 jaar ervaring in traden.

Het volledige team van WhatsNext is flink uitgebreid en bestaat momenteel uit 12 man, die één voor één passie hebben voor de financiële markt en mensen graag helpen in persoonlijke groei en de markt beter begrijpen. Het team is erg divers, maar heeft ook erg veel aanknooppunten, wat er voor zorgt dat iedereen elkaar extreem goed aanvult en leden altijd goed worden geholpen.

Denk aan traders, technische analisten, Airdrop-hunters, fundamentele analisten, support & ondersteuning en klantenservice!

WhatsNext is oorspronkelijk ontstaan vanuit de passie om kennis en ervaring van de cryptomarkt te delen en deze passie is bij iedereen in het team alleen maar gegroeid. Wat ooit was begonnen als een WhatsApp groep, is nu uitgegroeid tot een Discord groep met meer dan 7850 actieve leden, die elkaar allemaal ondersteunen tijdens het altijd voortdurende leerproces: traden.

De WhatsNext Community bevindt zich op Discord en is ook actief op sociale media zoals Instagram en op YouTube. In de Discord zijn verschillende kanalen, voornamelijk gericht op crypto, maar ook op aandelen, ETF’s en meer.

Gratis crypto community

Wat ooit was begonnen als een WhatsApp groep, is nu uitgegroeid tot een Discord groep met meer dan 8350 actieve leden.

In deze groep vind je gelijkgestemden uit de crypto wereld bestaande uit ervaren traders, blockchain ontwikkelaars, mensen uit de financiële top van Nederland en mensen met een passie voor crypto & de blockchain.

In de groep wordt op hoog niveau kennis uitgewisseld en het werd snel duidelijk dat hier vraag naar is.

Omdat het makkelijker is om verschillende kanalen te segmenteren & overzichtelijk informatie te presenteren op Discord, is er al snel voor dit platform gekozen.

Als je niet bekend bent met Discord of wilt zien hoe dit er dan uit ziet, check dan de video die later voorbij komt in dit artikel.

In de gratis community vind je onder andere de volgende kanalen:

 • technische calls
 • fundamentele analyses
 • marktontwikkelingen
 • crypto vacatures
 • personal development
 • toekomstige chartiesten: waar iedereen en jij jouw charts en analyses kan delen voor feedback
 • gouden tips

Naast deze kanalen zijn er natuurlijk ook kanalen om te chatten en vragen te stellen. De community is zowel gratis beschikbaar, als tegen betaling in de vorm van een maandelijks opzegbaar abonnement.

Premium crypto community

De premium crypto community of de kanalen die inzichtelijk zijn tegen betaling zijn nog uitgebreider en bevatten nog meer waardevolle informatie, waaronder flink meer calls en analyses van zowel de oprichters en het team van analisten als van de community zelf.

Hiernaast vind je in de premium veel extra kanalen, zoals de kanalen exit-strategieën en portfolio analyses waar je als lid je portfolio kan delen om hier feedback op te krijgen. In het kanaal exit-strategieën vindt je de exit-strategieën van de oprichters en een duidelijk stappenplan waarmee jij je eigen exit-strategie kan bepalen.

Ook Airdrops zijn een belangrijk onderdeel van de premium community. Wellicht heb je al meegekregen dat de Arbitrum Airdrop deze week is bevestigd. Dit is een Airdrop die veel mensen in de premium hebben meegepakt en waarschijnlijk iedereen meer dan $1000 op gaat leveren (precieze bedrag is afhankelijk van de listingprice). Momenteel heeft de Airdrop-hunter weer een aankomende Airdrop gevonden, die net zoveel potentie heeft als die van Arbitrum, zeker de moeite waard en meepakken dus!

Verder heb jij als premium lid het voordeel dat je altijd aan de oprichters of de rest van het team je vragen kan stellen en is er onder andere ook premium content voor je beschikbaar op YouTube.

In totaal zijn er momenteel meer dan 400 premium leden, terwijl de premium community nu pas net een jaar live is! Daarvoor was de WhatsNext community ook al even actief, maar enkel de gratis variant. De uitstekende reviews op Trustpilot spreken voor zich en deze gaan we straks met je delen!

Probeer 14 dagen de premium voor slechts €1!

Crypto signalen

De crypto signalen of ook wel technische calls, is waar jij als lid in je portemonnee het grootste verschil merkt.

Dagelijks worden er namelijk calls gegeven door de oprichters en het team, maar ook door de community. Deze calls worden altijd gegeven met onderbouwing, technisch, fundamenteel of vaker nog een combinatie van, instapmomenten, koersdoelen (take profits) en stop losses.

Zo kan je ook als beginner of zonder ervaring van technische analyse, mooie trades meepakken. Of je een trade meepakt, is natuurlijk altijd aan jou.

Aandelen community

Maar dat is niet alles! Naast crypto vind je ook, zowel in de gratis als de premium community kanalen over aandelen (en ETF’s), boordevol informatie, interessante aandelen en technische analyses.

We sommen de meest belangrijke kanalen voor je op:

 • aandelen om in de gaten te houden
 • instapmomenten (calls)
 • fundamentele analyses
 • marktontwikkelingen
 • beginners educatie
 • gevorderde educatie
 • de stock-tracker

Naast deze kanalen en handige tools zijn er in de aandelen kanalen, ook kanalen om te chatten en vragen te stellen. Hier kom je mij (dejongebelegger) ook actief tegen!

Crypto Discord groep

Zoals al eerder gezegd is WhatsNext Community te vinden op Discord. Discord is een populaire app, vergelijkbaar met WhatsApp, maar dan een stuk uitgebreider (en veiliger). In Discord zijn de mogelijkheden echter een stuk groter, zo kan je bijvoorbeeld zelf instellen welke kanalen je wel en niet wilt volgen en waarvan je wel of geen meldingen wilt ontvangen!

Ben je nog niet bekend met Discord of ben je benieuwd naar hoe de premium Discord eruit ziet? Wacht dan niet langer en probeer het 14 dagen uit of bekijk de onderstaande video.

WhatsNext Community introductie video

Om je weg te vinden in de Discord is een handige video gemaakt door de co-founder Patrick. Deze video geeft je een duidelijk beeld van de indeling van de Discord en wat je als premium lid kan en mag verwachten. Volg je WhatsNext al langer? Dan ken je Patrick vast al, hij doet namelijk bijna altijd de market-outlook en maakt een hoop andere (video-)content.

WhatsNext Community reviews op Trustpilot

De reviews van WhatsNext Community op Trustpilot zijn niet mis! Enorm veel mensen hebben in korte tijd hun waardering uitgesproken en de community is als uitstekend beoordeeld!

Helemaal terecht als je het aan ons vraagt. We hebben in korte tijd veel communities en Discord-kanalen bezocht en bekeken, maar in geen enkele community vind je zowel in het gratis gedeelte, als in het premium gedeelte zoveel waardevolle informatie beschikbaar als in de WhatsNext Community.

Heb jij nog vragen of twijfels, stel ze gerust aan ons of in de WhatsNext Discord Community. Voor echt inhoudelijke of technische vragen verwijzen we je graag naar website van de WhatsNext Community, hier vind je alle contactgegevens.

Dit gezegd te hebben nodigen we je graag uit in de WhatsNext Community en sluiten we hiermee de WhatsNext Community review af, maar er is nog meer! Op vrijdagavond is het trouwens altijd het meest gezellig in de Discord, zien we je daar?

Op zoek naar een crypto cursus omdat je zelf crypto wilt leren traden? Lees dan verder!

WhatsNext community review

WhatsNext Crypto Cursus

De WhatsNext Crypto Mastery Course is live!

Lukt het jouw maar niet om winstgevend te traden en wil je 100% klaar staan voor de volgende bull-run?

De WhatsNext Crypto Cursus is van de WhatsNext Community:

 • De beste belegging-community van NL en BE
 • Crypto is hot en WhatsNext groeit met 850 betalende leden enorm snel
 • WhatsNext heeft een goede klantenservice en hoge klanttevredenheid
 • Gerund door gepassioneerde traders & investeerders

Door de crypto cursus van WhatsNext:

 • Leer je van A-Z handelen in cryptocurrencies
 • Heb je toegang tot meer dan 20 jaar ervaring in de financiële markt
 • Heb je toegang tot de best beoordeelde Trading Community op Trustpilot
 • Heb je een team van professionals die jou ondersteunen en jouw vragen beantwoorden
 • Word je een onafhankelijke trader!

In de cursus leer je ook alles over hoe je winstgeven kunt traden, zonder 24/7 achter je laptop te zitten. Verder leer je marktpatronen herkennen zodat jij jouw traden kan automatiseren, technische analyses maken voor alle financiële markten en leer je de ideale mindset om zonder stress en zonder emoties te traden.

Voor de eerste 250 cursisten 25% korting met de kortingscode: WN250.

Bekijk de WhatsNext Crypto Cursus en vul de code in op de betaalpagina!

De cursus heeft een 100% tevredenheidsgarantie, ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

WhatsNext review Crypto Cursus

Veelgestelde vragen

Van wie is de WhatsNext Community?

Rob Duijvestijn en Patrick Jongeneel zijn de oprichters van de WhatsNext Community en dagelijks actief in de community om jou te voorzien van de beste informatie beschikbaar in de cryptomarkt. Samen met het team zorgen ze ervoor dat je al het belangrijke wat er gebeurd in de financiële markten meekrijgt en nooit iets mist.

Hoe join ik de WhatsNext Community?

Je kan gratis lid worden of een betaald abonnement nemen via deze link. Sinds kort zijn de prijzen verlaagd wat ervoor zorgt dat je jouw abonnementskosten extra snel terugverdient!

4.8/5 - (22 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.