WhatsNext Community Review

door | 03 dec, 2021

WhatsNext Community Review

Na maanden lid te zijn van de WhatsNext Community moeten we er toch echt aan geloven: de WhatsNext Community Review!

Na deze review te hebben doorgenomen, weet je precies wat je kan verwachten van de community én kan je voor jezelf de keuze maken of het iets voor jou is om je bij de community aan te sluiten.

We gaan je eerst in het kort iets meer vertellen over de oprichters:

Rob Duijvestijn is de CEO & Founder van de WhatsNext Community. Als voormalig senior consultant in de financiële sector kent hij de markt al te goed. Hij heeft ondertussen al 9 jaar ervaring met traden.

Patrick Jongeneel is de co-founder van de WhatsNext Community. Patrick is een trading mentor / coach en hiernaast een funded forex trader met al 4 jaar ervaring in traden.

Het volledige team van WhatsNext bestaat momenteel uit 12 man, die één voor één passie hebben voor de financiële markt en mensen graag helpen in persoonlijke groei en de markt beter begrijpen. Het team is erg divers, maar heeft ook erg veel aanknooppunten, wat er voor zorgt dat iedereen elkaar extreem goed aanvult en leden altijd goed worden geholpen.

WhatsNext is oorspronkelijk ontstaan vanuit de passie om kennis en ervaring van de cryptomarkt te delen en deze passie is bij iedereen in het team alleen maar gegroeid. Wat ooit was begonnen als een WhatsApp groep, is nu uitgegroeid tot een Discord groep met meer dan 6700 actieve leden, die elkaar allemaal ondersteunen tijdens het altijd voortdurende leerproces: traden.

De WhatsNext Community bevindt zich op Discord en is ook actief op sociale media zoals Instagram en op YouTube. In de Discord zijn verschillende kanalen, voornamelijk gericht op crypto, maar ook op aandelen, ETF’s en meer.

Gratis crypto community

Wat ooit was begonnen als een WhatsApp groep, is nu uitgegroeid tot een Discord groep met meer dan 6700 actieve leden.

In deze groep vind je gelijkgestemden uit de crypto wereld bestaande uit ervaren traders, blockchain ontwikkelaars, mensen uit de financiële top van Nederland en mensen met een passie voor crypto & de blockchain.

In de groep wordt op hoog niveau kennis uitgewisseld en het werd snel duidelijk dat hier vraag naar is.

Omdat het makkelijker is om verschillende kanalen te segmenteren & overzichtelijk informatie te presenteren op Discord, is er al snel voor dit platform gekozen.

Als je niet bekend bent met Discord of wilt zien hoe dit er dan uit ziet, check dan de video die later voorbij komt in dit artikel.

In de gratis community vind je onder andere de volgende kanalen:

 • technische calls
 • fundamentele analyses
 • marktontwikkelingen
 • crypto vacatures
 • personal development
 • toekomstige chartiesten: waar je jouw charts en analyses kan delen voor feedback
 • gouden tips

Naast deze kanalen zijn er natuurlijk ook kanalen om te chatten en vragen te stellen. De community is zowel gratis beschikbaar, als tegen betaling in de vorm van een maandelijks opzegbaar abonnement.

Premium crypto community

De premium crypto community of de kanalen die inzichtelijk zijn tegen betaling zijn nog uitgebreider en bevatten nog meer waardevolle informatie, waaronder flink meer calls en analyses van zowel de oprichters en het team van analisten als van de community zelf.

Hiernaast vind je in de premium veel extra kanalen, zoals de kanalen exit-strategieën en portfolio analyses waar je als lid je portfolio kan delen om hier feedback op te krijgen. In het kanaal exit-strategieën vindt je de exit-strategieën van de oprichters en een duidelijk stappenplan waarmee jij je eigen exit-strategie kan bepalen.

Verder heb jij als premium lid het voordeel dat je altijd aan de oprichters of de rest van het team je vragen kan stellen en is er onder andere ook premium content voor je beschikbaar op YouTube.

In totaal zijn er momenteel al meer dan 400 premium leden, terwijl de premiumomgeving nu pas enkele maanden live is! Bekijk aan het einde van dit artikel de uitstekende reviews op Trustpilot.

Crypto signalen

De crypto signalen of ook wel technische calls, is waar jij als lid in je portemonnee het grootste verschil merkt.

Dagelijks worden er namelijk calls gegeven door de oprichters en het team, maar ook door de community. Deze calls worden altijd gegeven met onderbouwing, technisch, fundamenteel of vaker nog een combinatie van, instapmomenten, koersdoelen (take profits) en stop losses.

Zo kan je ook als beginner of zonder ervaring van technische analyse, mooie trades meepakken. Of je een trade meepakt, is natuurlijk altijd aan jou.

WhatsNext Community review

Aandelen community

Maar dat is niet alles! Naast crypto vind je ook, zowel in de gratis als de premium community kanalen over aandelen (en ETF’s), boordevol informatie, interessante aandelen en technische analyses.

We sommen de meest belangrijke kanalen voor je op:

 • aandelen om in de gaten te houden
 • instapmomenten
 • fundamentele analyses
 • marktontwikkelingen
 • beginners educatie
 • gevorderde educatie
 • de stock-tracker

Naast deze kanalen en handige tools zijn er in de aandelen kanalen, ook kanalen om te chatten en vragen te stellen.

Crypto Discord groep

Zoals al eerder gezegd is WhatsNext Community te vinden op Discord. Discord is een populaire app, vergelijkbaar met WhatsApp, maar dan een stuk uitgebreider (en veiliger). In Discord zijn de mogelijkheden echt een stuk groter.

Ben je nog niet bekend met Discord of ben je benieuwd naar hoe de premium Discord eruit ziet? Kijk dan onderstaande video.

WhatsNext Community introductie video

Om je weg te vinden in de Discord is een handige video gemaakt door de co-founder Patrick. Deze video geeft je een duidelijk beeld van de indeling van de Discord en wat je als premium lid kan en mag verwachten. Volg je WhatsNext al langer? Dan ken je Patrick vast al, hij doet namelijk bijna altijd de market-outlook en maakt een hoop andere (video)-content.

WhatsNext Community reviews op Trustpilot

WhatsNext Community Review Trustpilot

De reviews van WhatsNext Community op Trustpilot zijn niet mis! Enorm veel mensen hebben in korte tijd hun waardering uitgesproken en de community is als uitstekend beoordeeld!

Helemaal terecht als je het aan ons vraagt. We hebben in korte tijd veel communities en Discord-kanalen bezocht en bekeken, maar in geen enkele community vind je zowel in het gratis gedeelte, als in het premium gedeelte zoveel waardevolle informatie beschikbaar als in de WhatsNext Community.

Heb jij nog vragen of twijfels, stel ze gerust aan ons of in de WhatsNext Discord Community. Voor echt inhoudelijke of technische vragen verwijzen we je graag naar website van de WhatsNext Community, hier vind je alle contactgegevens.

Dit gezegd te hebben nodigen we je graag uit in de WhatsNext Community en sluiten we hiermee de WhatsNext Community review af.

Op vrijdagavond is het trouwens altijd het gezelligst in de Discord, zien we je daar?

WhatsNext Community review

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Freedom Finance review en handleiding

Aandelen kopen voor beursgang, het is mogelijk via Freedom Finance. In deze Freedom Finance review en handleiding lees je hoe het precies...

Beleggen in een IPO – Affirm

Beleggen in beursgang Affirm. In dit artikel vertel ik je hoe je kan beleggen in een IPO, als particuliere belegger. Binnenkort is er...

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Top 5 veelbelovende crypto 2021/2022

In dit artikel kijken we naar 5 veelbelovende crypto 2021/2022. Het is logisch dat je je afvraagt welke crypto je het beste kan kopen in...

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan...

Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network promo code Celsius Network is een app waar je rente krijgt (tot wel 12%) op de Cryptovaluta die je op deze app...

7 Crypto voorspellingen voor 2022

Welkom in 2022. Het is nu al een bewogen jaar! Bitcoin is in een week tijd met bijna 10% gedaald, gedreven door de FED die onthulde dat de...

Beste Crypto ETF’s 2021

De rendementen op crypto-assets zijn de laatste jaren niet meer te ontkennen. Sommige noemen crypto zelfs het nieuwe goud. Daarom zijn wij...

Crypto veilig opslaan

Crypto veilig opslaan kan met een hardware wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je...

Illuvium kleine crypto met potentie

Kleine crypto met potentie - Illuvium Het is lastig een kleine crypto met potentie te vinden maar ik ben ervan overtuigd dat het is...

Crypto staken uitleg

De uitleg over crypto staken van dejongebelegger! Een heldere uitleg over wat het precies is, wat het jou kan opleveren, waar je kan staken en wat de risico’s zijn?

Coinbase NFT platform

Coinbase NFT platform Coinbase wil een deel van de niet-fungible actie. De crypto-uitwisseling kondigde plannen aan om een ​​marktplaats...

Bitcoin koers verwachting 2021/2022

Bitcoin koers verwachting 2021/2022 Het jaar 2020-2021 is een groot jaar geweest voor Bitcoin en andere cryptovaluta in het algemeen. Maar...

The Sandbox

The Sandbox en de crypto SAND zijn in korte tijd enorm populair geworden, maar wat is het nu eigenlijk en hoe kan jij er geld mee...

Crypto geld verdienen

Op deze pagina vertel ik jou 3 manieren om gratis Crypto te verdienen zo kan je alvast wennen aan de wereld van beleggen in Cryptovaluta...

Interessante cryptomunten 2021: Solana

Tot nu toe was het hectisch, tijdrovend en energieverslindend om op grote schaal financiële transacties op de blockchain te doen. Met...

Cake DeFi review

Cake DeFi review De Cake DeFi review, na een half jaar Cake DeFi te gebruiken en de nieuwe update van de "freezer" is het nu toch echt...

Een voordelige zakelijke rekening bij Knab

In dit artikel deel ik mijn onderzoek naar een voordelige zakelijke rekening. Als (kleine) ondernemer of ZZP’er is het namelijk...

Online geld verdienen; 8 manieren

Meer dan 8 manieren voor online geld verdienen met of zonder investering. Handel, onderneem, adverteer of genereer passief inkomen met behulp van deze tips.

Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network promo code Celsius Network is een app waar je rente krijgt (tot wel 12%) op de Cryptovaluta die je op deze app...

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.