Trendtrading Stefan Kneppers

door | 24 okt, 2021

Trendtrading Stefan Kneppers

Trendtrading Stefan Kneppers boek - dejongebelegger

Dit boek is een complete Trendtradinggids van Stefan Kneppers. Dit boek gaat je helpen om een winnende strategie toe te passen op de aandelenmarkt. Het boek bevat alle nodige informatie voor een kickstart op de beurs. Het boek is zo opgebouwd dat ieder hoofdstuk je een stap dichter bij de strategie brengt. In 8 stappen wordt alles wat je nodig hebt uitgelegd, om een succesvolle trendtrader te worden.

Ben jij een beginnende belegger en ben je op zoek naar een werkende strategie die jouw beleggingscarrière meteen een kickstart kan geven? Of heb je juist al wat meer ervaring op de beurs en wil je graag je kennis en/of visie ten aanzien van de aandelenmarkt verruimen? Dan is het boek Trendtrading wat voor jou.

Trendtrading Stefan Kneppers.

Trendtrading Stefan Kneppers boek - dejongebelegger
5/5 - (5 stemmen)

Check de volledige top 10 boeken over beleggen/ boeken over personal finance, via de link. Volg dejongebelegger op Instagram voor tips over meer boeken, films, series en programma’s.

Boeken over beleggen, beste boeken over beleggen, boeken over personal finance, beste boeken voor beginnende beleggers, boeken voor beginnende beleggers, top 10 boeken voor beleggers, leuke boeken over beleggen, leuke boeken voor beginners, leuke boeken over financiën.