Permanent inkomen met Amerikaanse hoog dividend aandelen

door | 26 nov, 2022

Permanent inkomen met Amerikaanse hoog dividend aandelen

Leven van Dividend - Boeken over Dividend - Permanent inkomen met Amerikaanse hoog dividend aandelen

Permanent inkomen met Amerikaanse hoog dividend aandelen.

In dit boek leer je dat Amerikaanse hoog dividend aandelen een interessant en eenvoudig alternatief bieden voor sparen en beleggen bij de bank. Het boek is erg uitgebreid en biedt naast theorie ook een hoop praktische tips, zo kan jij na het lezen van dit boek direct aan de slag met Amerikaanse hoog dividend aandelen portefeuilles.

Traditioneel beleggen wordt vaak als aantrekkelijk voorgesteld. Volgens Fred Hendriks laat de praktijk keer op keer zien dat de resultaten tegenvallen. Hij zegt zelfs dat het overgrote deel van de particuliere beleggers geld verliest op de beurs. Dat is natuurlijk onzin en kort door de bocht. Wat wel zo is, is dat als je beleggingsproducten koopt van je bank, je hier kosten voor betaald. Bovendien brengt de bank ook nog kosten in rekening, waardoor de eventuele opbrengst wordt afgeroomd. Dividend levert volgens Fred een veel stabielere inkomstenstroom op.

In de VS liggen de dividenduitkeringen vaak aanzienlijk hoger dan in Europa. Dat komt omdat Amerikanen op dividend bouwen om in zichzelf van een goed pensioen te voorzien. Als Nederlander of Belg kun je daar natuurlijk ook van profiteren. En dat zonder dat je er ’s nachts wakker van ligt. Je hoeft volgens Fred echt geen beleggingsexpert te zijn of te worden.

Ik heb het boek zelf ook gelezen en kan Permanent inkomen met Amerikaanse hoog dividend aandelen iedereen aanraden die graag meer wilt leren over hoog dividend beleggen.

Je kan beter beleggen via de beste beleggingsapps, dan bij je bank. Dat wordt in het boek ook duidelijk gemaakt.

Wil je meer lezen over dividend maar niet het boek kopen? Kijk dan eens naar aandelen die maandelijks dividend uitkeren of leven van dividend!

4.8/5 - (6 stemmen)

Check de volledige top 10 boeken over beleggen/ boeken over personal finance, via de link. Volg dejongebelegger op Instagram voor tips over meer boeken, films, series en programma’s.

Boeken over beleggen, beste boeken over beleggen, boeken over personal finance, beste boeken voor beginnende beleggers, boeken voor beginnende beleggers, top 10 boeken voor beleggers, leuke boeken over beleggen, leuke boeken voor beginners, leuke boeken over financiën.