Miljonair met een gewone baan

door | 30 dec, 2022

Miljonair met een gewone baan

Het boek: Miljonair met een gewone baan

Een miljoen op de bank, wie droomt er niet eens van? Nooit meer werken, alles doen wat je wilt.

Maar waarom zou je het bij dromen laten? Financieel onafhankelijk worden, dat kan iedereen. Passief inkomen genereren ook.

Ook als je een modaal inkomen hebt. Om miljonair te worden hoef je niet elke dag en nacht te werken of de jackpot te winnen. sterker nog, meedoen met loterijen is ongeveer het slechtste wat je kan doen.

Het geheim is om bescheiden te leven en tegelijkertijd slim en periodiek te beleggen. In dit boek geen verhalen over bekende voetballers, zangers of topondernemers, maar over heel gewone mensen, zoals de schrijver.

Alles wat je volgens de schrijver en selfmade miljonair Oeds-Jan Postma nodig hebt, is de zelfdiscipline om niet na elke commercial naar de winkel te rennen en een handige manier om je vermogen te laten groeien. Hoe je dat aanpakt, lees je in dit boek. Postma werkt nog steeds. Omdat hij het leuk vindt. Voor het geld hoeft het niet meer, dat is wat ik financieel onafhankelijkheid noem. Oftewel een miljonair met een gewone baan.

Wie is Oeds-Jan Postma

Oeds-Jan Postma is econoom en schrijver. Tijdens zijn carrière als marketingmanager was het zijn doel om zo snel mogelijk financieel onafhankelijk te worden. Sinds hij miljonair is, helpt hij als “De gelddokter” andere mensen om beter met hun geld om te gaan. Hij helpt individuele klanten, schrijft boeken en geeft trainingen en presentaties.

4.8/5 - (5 stemmen)

Check de volledige top 10 boeken over beleggen/ boeken over personal finance, via de link. Volg dejongebelegger op Instagram voor tips over meer boeken, films, series en programma’s.

Boeken over beleggen, beste boeken over beleggen, boeken over personal finance, beste boeken voor beginnende beleggers, boeken voor beginnende beleggers, top 10 boeken voor beleggers, leuke boeken over beleggen, leuke boeken voor beginners, leuke boeken over financiën.