Veilig online goud kopen

door | 06 apr, 2021

veilig online goud kopen

Veilig online goud kopen doe ik bij Gold Republic en Bitpanda, bij Bitpanda had ik namelijk ook al meerdere keren crypto gekocht en verkocht, wat altijd soepel verliep. In dit artikel ga ik je vertellen waar je veilig online goud kan kopen, ook is dit artikel een Gold Republic review.

Edelmetalen zoals goud zijn zeldzaam. Wist je dat al het goud dat ooit gemijnd is in slechts twee zwembaden van olympisch formaat zou passen? Oh ja en goud is sinds 2000 al vier keer zoveel waard geworden. Naast dat edelmetalen als goud en zilver schaars zijn, zijn zij ook nog eens duurzaam en worden ze al duizenden jaren gebruikt als geld en waarde opslag.

Beginnen met beleggen in goud? Tot het einde van december kan je 1 gratis gram goud (t.w.v. €55,-) krijgen!

Waarom beleggen in edelmetaal?

Ons papiergeld wordt ieder jaar minder waard door inflatie. Centrale bankiers kennen geen beperkingen en drukken al het geld dat nodig is. Hiernaast is goud schaars. De goudhoeveelheid kan niet door een centrale bank of overheid worden vergroot, in tegenstelling tot papiergeld. Fysiek goud kent geen tegenpartijrisico.

De goudprijzen zijn sinds 2000 verviervoudigd en ik beleg erin omdat ik denk dat het nog meer waard kan worden. Hiernaast vind ik het belangrijk om mijn risico te verspreiden en dus in verschillende dingen te beleggen.

Wat ik verder tegenwoordig erg interessant vind met betrekking tot het beleggen in goud. Is dat wanneer er beurspaniek ontstaat, zoals in het begin van de coronacrisis, tastbare beleggingen zoals goud meer waard worden. Wellicht gebeurt dit in de nabije toekomst nog wel eens.

Gold Republic review

De keuze voor mij om bij Gold Republic te gaan beleggen is eenvoudig. Bij deze partij kan je in fysiek edelmetaal beleggen zonder de ongemakken. Het is 24/7 verhandelbaar en je kan je portefeuille online beheren. Tevens kan je op ieder moment je edelmetaal weer verkopen en je geld opnemen, mocht je dat willen. Ook heb je de keuze om het veilig in een kluis op te laten staan, of om het fysiek thuis te laten bezorgen!  Verder zijn er veel goede reviews over Gold Republic!

Veilig online goud kopen; wil je precies weten hoe het proces werkt, ga dan naar de website hier staat alles duidelijk uitgelegd.

Een andere reden dat ik voor Gold Republic heb gekozen is omdat het een Nederlands bedrijf is, als je klant wordt geven ze je zelfs een belletje om te vragen of alles in orde is en of je nog vragen hebt, top service als je het aan mij vraagt! Hiernaast zijn de tarieven bij Gold Republic zijn erg scherp, zo betaal je met het goud spaarplan slechts 0,5%. Klik hier om alle tarieven van Gold Republic te bekijken.

Bepaal voor jezelf of beleggen in edelmetalen, zoals goud, iets voor jou is. Zelf vind ik het een veilige investering en vind ik het mooi om mijn beleggingsportefeuille, bestaande uit aandelen, ETF’s en crypto op deze manier te spreiden. Dat Gold Republic een Nederlands bedrijf is en zij mij belde toen ik klant werd, geeft mij een goed veilig gevoel om daar online mijn goud te kopen.

Beleggen bij Gold Republic Review

Veilig online goud kopen

Veilig online goud kopen kan ook bij Bitpanda, hier kan je namelijk crypto en edelmetalen kopen. De website is in het Engels maar het is super eenvoudig en ik kan zeggen dat ik er al een tijd een tevreden klant ben. Het is een hele fijne online broker om edelmetalen en crypto te kopen. Inschrijven is heel eenvoudig en gratis. Meer lezen over Bitpanda kan bij beleggen in cryptovaluta.

970x250

Veilig online goud kopen doe ik daarom bij Gold Republic en Bitpanda. Kijk goed voor jezelf of je in goud wilt investeren of dat je liever in iets anders belegt. Het is namelijk niet de meest spannende belegging. Ik zie het meer als een soort alternatieve, waardevaste manier voor sparen. En onthoudt; Altijd veilig online goud kopen!

Wist je trouwens dat je kan besparen op online aankopen? Volg mij op Instagram om up-to-date te blijven van nieuwe artikelen.

veilig online goud kopen
4.7/5 - (8 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.