Illuvium kleine crypto met potentie

door | 02 nov, 2021

Illuvium-kleine-crypto-met-potentie-fight-for-eth

Kleine crypto met potentie – Illuvium

Het is lastig een kleine crypto met potentie te vinden maar ik ben ervan overtuigd dat het is gelukt! In dit artikel bespreek ik Illuvium. Een open-wereld RPG-adventure game gebouwd op de Ethereum Blockchain. Als (oud-) gamefanaat word ik hier heel warm van, maar we gaan er naar kijken vanuit de ogen van een investeerder.

Laten we eerst bekijken wat Illuvium onderscheidt van andere games op de blockchain en hoe de gameplay er momenteel uit ziet. Dit doen we aan de hand van de paar dagen oude gameplay trailer! Vervolgens delen we wat informatie met je over het spel. Hoe je straks geld kan verdienen met het spel, een koersverwachting voor $ILV en tot slot informatie over Illuvium kopen en $ILV staken.

Bepaal vervolgens voor jezelf of het je een kleine crypto met potentie lijkt én of je er wel, of niet in wilt investeren. Ik bezit op het moment van schrijven iets meer dan 1.5 $ILV. Dit is ook geen betaalde promotie maar een die ik schrijf omdat ik sterk in dit project geloof.

Wat onderscheidt Illuvium van andere games op de blockchain?

Illuvium onderscheidt zich door echt free to play te zijn en presenteert zich als een echte Triple-A game. De graphics van de game zijn echt next level, vooral als je het vergelijkt met andere games die zich bevinden op de blockchain. Zoals bijvoorbeeld Axie Infinity (2D) of games die via The Sandbox speelbaar zijn. The Sandbox ziet er een beetje uit als Minecraft. Toch denk ik ook dat dit platform erg veel potentie heeft. Je kan er ook je eigen games bouwen die andere weer kunnen spelen. Kort samengevat; een soort Roblox maar dan op de blockchain. Wellicht dat ik hier later nog een keer dieper op in ga, laten we verder gaan met Illuvium!

Illuvium is momenteel nog niet speelbaar. De bèta begint naar alle waarschijnlijkheid in november of december 2021, wanneer deze precies begint word bekend gemaakt in de Discord.

Als je niet bekend bent met wat een bèta is: Een bètaversie is een speelbare versie van een game die nog in ontwikkeling is, deze versie is wel al (deels) functioneel. Bij een bètaversie word vaak een selecte groep van gebruikers of in dit geval gamers gevraagd om het spel uit te proberen en hier feedback op te geven. Hierdoor kunnen de makers het spel beter maken en bijvoorbeeld bugs oplossen.

Check de officiële trailer als je wilt weten hoe de graphics eruit zien en wat je straks kunt verwachten van Illuvium. Wat mij betreft is dit echt een kleine crypto met potentie (gebaseerd op de huidige market cap). Bekijk de gameplay reveal trailer hier:

Illuvium – Fight for ETH

Wordt Illuvium het spel op de blockchain wat de toekomst van gaming doet veranderen? Misschien wel. Deze triple-A game heeft wat mij betreft enorm veel potentie om de wereld van gaming voorgoed te veranderen. Hoe meer ik mij verdiep in dit project, des te meer kijk ik uit naar wat het in de toekomst gaat brengen.

Het Illuvium team bouwt momenteel een gedecentraliseerd, NFT collectie en auto-battler spel op het Ethereum netwerk. Het team heeft besloten gebruik te maken van de Immutable-X blockchain en zijn layer-2 scaling technologie. Dit zorgt ervoor dat spelers straks activa in het spel kunnen ruilen zonder dat ze hierbij gas fees hoeven te betalen.

Naast dat je kan vechten tegen andere spelers, met je NFT collectie is het meer dan alleen dat. Het is namelijk ook nog een open-wereld RPG-avonturenspel gebouwd op de Ethereum Blockchain, waarin je vrij kunt bewegen.

Reis door een uitgestrekt en gevarieerd landschap tijdens je zoektocht om “godlike-creatures” genaamd Illuvials te verslaan en te vangen. Ontdek tijdens je reis de oorzaak van de ramp die dit land verwoestte.

Stel het perfecte team samen

Stel je eigen team samen van NFT monsters. Ga de uitdaging aan om de beste te zijn. Wees je tegenstanders te slim af en versla ze in strategische gevechten om een ​​plaats in de competitie te krijgen.

Verdien $ILV door te spelen en te vechten tegen andere spelers. Juist dit maakt het een kleine crypto met potentie. Axie Infinity is op Ethereum na de coin op het Ethereum netwerk die het meeste omzet draait, wellicht niet voor lang.

Een enorme selectie om te verzamelen

Meer dan honderd Illuvials bevolken deze buitenaardse (online) wereld. Elk hebben verschillende affiniteiten, klassen en vaardigheden. Vang ze en fuseer ze, om ze te laten ‘evolueren’. Upgrade je Illuvials en ontdek hiermee krachtigere vormen.

Om je Illuvials te laten evolueren heb je drie van dezelfde monsters nodig. Let op: dit is onomkeerbaar. Het zou zomaar kunnen zijn dat jouw 3 Illuvials meer waard zijn of worden dan dat de evolutie waard is of wordt. Dit moet zich nog uitwijzen.

Gesteund door de blockchain

Bewaar je Illuvials op de blockchain. Je monsters zijn namelijk ook NFT’s. Vergelijk statistieken met je vrienden en ruil of pronk met je zeldzame, glanzende, kosmische en holografische-verzamelobjecten (NFT’s).

Zeg vaarwel tegen gas fees

Geniet van een nieuw tijdperk van NFT’s dankzij integratie met Immutable X. Geen gaskosten voor peer-to-peer-handel met directe transacties, terwijl je activa veilig op de blockchain bewaart.

De NFT auto-battler

Naast de open-wereld RPG met free-roam in het spel is er ook een soort ‘battle arena’. Hier kan je jouw monsters laten vechten met monsters van andere spelers. Het is een auto-battler, jouw monsters kiezen dus zelf wat zijn doen en welke monsters zij aanvallen. Wel kan je je team natuurlijk zo samenstellen dat je monsters elkaar goed aanvullen. Het is dus echt een strategisch spel.

Hieronder zie je een schermopname van hoe het vechten met monsters er voor een speler momenteel uit ziet. Ook over de auto-battler is al nieuwe beeldmateriaal naar buiten gekomen op het YouTubekanaal van Illuvium en kanalen van YouTube-influencers.

Illuvium kleine crypto met potentie - battle arena

Geld verdienen met Illuvium

Je kunt dus $ILV verdienen door te spelen. Dit kan door materialen te verkopen die je kunt verkrijgen door het hebben en “farmen” van land in het spel. Je kan echter ook door monsters (NFT’s) te vangen en ruilen of verkopen geld verdienen. Hiernaast komt er als het goed is ook een systeem waarmee je kunt wedden op uitkomsten van arena-gevechten tussen spelers.

Er zijn dus zat mogelijkheden om geld te verdienen met Illuvium, naast dat je natuurlijk al kunt speculeren op de koers. Hier straks meer over. Het team achter het spel wilt niet dat je de hele dag gaat spelen en probeert het spel zo te maken, dat je slechts 30 tot 60 minuten hoeft te spelen per dag om bijvoorbeeld dagelijkse taken te voltooien en rewards te krijgen.

Op dit moment is het spel nog vol in ontwikkeling en is het eigenlijk teveel om allemaal uit te leggen. Als je hier echt in geïnteresseerd bent kan ik je aanraden lid te worden van de Illuvium Discord te en ze te volgen op de sociale media kanalen.

NFT Giveaway

Kan jij niet wachten tot je je eerste NFT monster hebt bemachtigd? Het team van Illuvium heeft momenteel een Giveaway waarbij 4 Illuvials-NFT’s worden weggegeven. De kans dat je er één wint is niet super groot omdat het nu al zo populair is en er best wat mensen meedoen, maar niet geschoten is altijd mis!

Je kan meedoen via deze link en je kan tickets winnen door simpele taken te verrichten; je e-mail opgeven, een tweet re-tweeten op twitter, lid worden van de Discord en door vrienden uit te nodigen. Er zijn al wat NFT’s te koop via de site van Illuvium, verhandelbaar op OpenSea (en Binance).

Illuvium koersverwachting

Om een koersverwachting te maken maak ik gebruik van marketcapof.com. Dit vergelijkt de market cap van twee munten met elkaar en laat de potentiële groei zien van een cryptovaluta. Dit vergelijkt het natuurlijk enkel aan de hand van de market cap, waarbij de koers natuurlijk afhankelijk is van vele factoren.

Op onderstaande afbeelding zie je wat de prijs van 1 $ILV zou zijn, als het een vergelijkbare market cap krijgt als in dit geval 1 $AXS. Volgens deze berekening kan de huidige prijs nog x11,81 gaan! Echt een kleine crypto met potentie dus, alleen al als je naar de huidige market cap kijkt.

Illuvium kleine crypto met potentie - marketcapof

Randvoorwaarden hieraan zijn natuurlijk wel dat het spel net zo succesvol wordt of zelfs nog succesvoller wordt! Als je kijkt naar de graphics van beide games denk ik dat het vele malen succesvoller kan worden dan Axie Infinity.

Let op: In maart 2022 komen er ILV tokens vrij van het team en vanuit staking pools. Vanaf dit moment kan je dus volatiliteit in de prijs of een zogenoemde “price drop” verwachten. Dit kan voorkomen omdat er veel tokens op de markt komen en omdat mensen of het team (een gedeelte) van hun winst willen vaststellen. Afhankelijk van de populariteit van het spel en de tokens kan je prijs dus volatiel reageren.

Er is door het team gekozen om dit in maart 2022 te doen omdat ze verwachten dat er in maart 2022 al een hoop vraag vanuit de markt is naar ILV. Als je kijkt naar hoe hard de populariteit momenteel groeit denk ik dat ze hier een juiste keuze mee hebben gemaakt. Op dit moment is Illuvium nog een kleine crypto met potentie gezien de huidige market cap.

Illuvium kopen

Illuvium – deze crypto gem is momenteel enkel beschikbaar op Binance (ILV/USDT) en KuCoin (ILV/USDT). Meer lezen over deze exchanges kan op mijn website op de volgende pagina’s: beleggen in crypto bij Binance en KuCoin review en bonus.

Zelf heb ik iets meer dan 1.5 $ILV een week geleden gekocht op Binance. Deze kleine crypto met potentie doet het erg goed en is bijna alleen maar aan het stijgen. Zie hier de huidige grafiek van ILV/USDT op TradingView.

Illuvium kleine crypto met potentie - ILVUSDT

Illuvium staken

Op dit moment kan je Illuvium enkel nog staken op de website van Illuvium. Je hebt de keuze uit de core pools of flash pools. Op dit moment wordt er al zo’n anderhalf miljard dollar gestaked, allemaal in de core pools. Bij de flash pools stake je andere coins voor ILV en/ of sILV rewards. De flash pools zijn momenteel niet meer beschikbaar, wellicht dat deze in een later stadium wel weer beschikbaar zijn.

Illuvium kleine crypto met potentie - staking

Let op: ILV draait op het Ethereum netwerk. Dit betekend dat de gas fees om te staken helaas best hoog zijn. Zelf stake ik mijn ILV niet, omdat je een hoop ILV nodig hebt om te staken, om de gas fees terug te verdienen. Net zoals AXS te staken is op Binance hoop ik dat ILV binnenkort ook gewoon op Binance is te staken voor een mooi percentage. Voor nu speculeer en geniet ik met mijn ILV dus enkel van de (toekomstige) koersstijging van deze kleine crypto met potentie.

ILV is de Governance token en sILV is de in-game valuta die je kan krijgen door te staken en ook al verhandelbaar is. Hiermee kan je in de toekomst in het spel bijvoorbeeld land kopen of benodigdheden voor je monsters, hier ben ik verder nog niet helemaal ingedoken.

Op dit moment is het spel nog in ontwikkeling. Wanneer er meer bekend wordt gemaakt hou ik je hiervan op de hoogte via mijn Instagram en natuurlijk via de website. Wil jij dit spel gaan spelen, stuur mij dan zeker een berichtje of laat een reactie achter want dat ben ik ook van plan!

Welke kleine crypto met potentie heb jij op het oog? Laat het ons weten in de reacties.

4.7/5 - (4 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.