YouTube kanalen over beleggen en investeren

YouTube kanalen over beleggen en investeren

Op deze pagina kan je onze favoriete YouTube kanalen over beleggen en investeren vinden, die natuurlijk met beleggen en investeren te maken hebben. Neem eens een kijkje op de YouTube kanalen en abonneer om up-to-date te blijven!

YouTube beleggen - WhatsNext Crypto

WhatsNext Crypto

Op het YouTube kanaal kan je dagelijks crypto updates verwachten. De markt wordt geanalyseerd aan de hand van technische analyse. Als je crypto bezit of van plan bent crypto te gaan bezitten, moet je dit kanaal zeker volgen en lid worden van de Discord voor alle waardevolle informatie.

YouTube beleggen - WhatsNext Crypto

Investeringspraat

Op dit YouTube kanaal kan je alles vinden wat gaat over beleggen en investeren, waaronder interviews en uitleg video’s. Ook vind je hier marktactualiteiten. Alle onderwerpen komen aan bod, aandelen, edelmetalen, cryptovaluta en meer.

YouTube beleggen - WhatsNext Crypto

Investeren kun je leren

Op het kanaal Investeren kun je leren vind je vooral informatieve video’s over beleggen en over verschillende aandelen en ETF’s die relevant zijn voor de markt van vandaag. Vaak worden aandelen van Hollandse bodem onder de loep genomen.

YouTube beleggen - Leren Investeren

Leren Investeren

Op dit YouTube kanaal vind je video’s over  aandelen, ETF’s en crypto. Ook worden er portefeuilles van andere gedeeld. Je mag een paar video’s per week verwachten, vaak over relevante bedrijven, aandelen of sectoren. 

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.