YouTube beleggen en investeren

YouTube beleggen en investeren

Op deze pagina kan je mijn favoriete YouTube kanalen vinden, die met beleggen en investeren te maken hebben. Neem eens een kijkje op YouTube of abonneer om up-to-date te blijven.

YouTube beleggen - WhatsNext Crypto

Whatsnext Crypto

Op het YouTube kanaal kan je dagelijks crypto updates verwachten. De markt wordt geanalyseerd aan de hand van technische analyse. Als je crypto bezit of van plan bent crypto te gaan bezitten, zou ik dit kanaal zeker volgen voor alle nuttige informatie.

YouTube beleggen - Leren Investeren

Leren Investeren

Op dit YouTube kanaal vind je video’s over  aandelen, ETF’s en crypto. Ook worden er portefeuilles van andere gedeeld. Je mag een paar video’s per week verwachten, vaak over relevante bedrijven, aandelen of sectoren. 

YouTube beleggen - WhatsNext Crypto

Investeren kun je leren

Op het kanaal Investeren kun je leren vind je vooral informatieve video’s over beleggen en over verschillende aandelen en ETF’s die relevant zijn voor de markt van vandaag. Vaak worden aandelen van Hollandse bodem onder de loep genomen.

YouTube beleggen - WhatsNext Crypto

Investeringspraat

Op dit YouTube kanaal kan je alles vinden wat gaat over beleggen en investeren, waaronder interviews en uitleg video’s. Ook vind je hier marktactualiteiten. Alle onderwerpen komen aan bod, aandelen, edelmetalen, cryptovaluta en meer.

Ik ben ervan overtuigd dat een éénmalige investering in jezelf, zich altijd dubbel en dwars uitbetaald. 

Klik hier om te zien welke boeken ik kan aanbevelen.