WFT Basis en WFT Vermogen

WFT Basis en WFT Vermogen

Wanneer jij de opleiding WFT Basis en opleiding WFT Vermogen hebt behaald, mag jij jezelf gediplomeerd vermogensadviseur noemen. Het antwoord op de vraag waar ik het meeste van mijn kennis vandaan heb? Uit deze opleidingen. De samenwerking is met Impact – een online opleider.

Wil jij net als mij jezelf gediplomeerd vermogensadviseur kunnen noemen? Behaal dan vanaf nu met korting jouw WFT Basis en WFT Vermogen. Beide WFT opleidingen worden zo toegelicht.

Let op: dit zijn geen simpele cursussen maar echt opleidingen. Om ze te behalen zal je echt moeten studeren en de opleidingen zijn van niveau. Ik zou het qua niveau vergelijken met het laatste jaar van MBO-4 of de eerste jaren HBO. Als je denkt het even snel te behalen heb je het mis. Vooral de WFT Basis opleiding is breed en je leert over van alles over financiën, denk naast vermogen ook aan verzekeringen, kredietverlening, belastingen, pensioen en fiscaliteit.

Ik heb persoonlijk contact gehad met de eigenaar van Impact Financiële Opleidingen B.V. en ben blij dat ik deze WFT opleidingen met korting aan volgers en lezers mag aanbieden. Heb je na het lezen toch nog vragen, stel ze gerust aan mij of aan Impact.nu.

Opleiding WFT Basis

WFT Basis

De weg naar gediplomeerd vermogensadviseur begint met WFT Basis.

Zoals de naam het al verklapt, dit is de basis van de Wet Financieel Toezicht (WFT). In deze online opleiding leer je dan ook veel over de financiële markten. De WFT Basis bevat kennis, niet alleen over beleggen en de beurs, maar bijvoorbeeld ook over inkomen, pensioen, AOW, belastingen, verzekeringen en kredietverlening.

Wil je meer leren over de financiële markten en schrik je niet van studeren? Kijk dan of de opleiding WFT Basis iets voor jou is.

Gebruik de kortingscode: DJBWFTB om de opleiding voor slechts €165,- te kunnen volgen! Na de WFT Basis opleiding ben je nog geen gediplomeerd vermogensadviseur, maar wel een stap dichterbij en een stuk financieel wijzer.

Opleiding WFT Vermogen

WFT Vermogen

Nadat je de WFT Basis hebt behaald ben je bijna gediplomeerd vermogensadviseur, enkel nog de WFT Vermogen.

Persoonlijk vond ik de WFT Vermogen behalen leuker en gemakkelijker. Ik leer namelijk eenvoudig als ik iets interessant vind en in de opleiding WFT Vermogen leer je veel over vermogen. In deze online opleiding leer je echt alles over vermogensopbouw, fiscaliteiten voor particulieren en ondernemers, hoe je ervoor zorgt dat je een goede toekomstvoorziening kan opbouwen, pensioen, beleggingsdienstverlening en vermogensadvisering.

Wil je meer alles leren over vermogensopbouw en schrik je niet van studeren? Kijk dan of de opleiding WFT Vermogen iets voor jou is.

Gebruik de kortingscode: DJBWFTV om de opleiding voor slechts €165,- te kunnen volgen! Na de WFT Vermogen en WFT Basis opleiding ben je gediplomeerd vermogensadviseur en een stuk wijzer!

Andere opleidingen

Naast de opleidingen voor WFT Basis en WFT Vermogen zijn er ook cursussen, die wat makkelijker zijn en waarbij je geen examen hoeft te doen. Is dat meer iets voor jou? Bekijk dan het aanbod aan cursussen waar wij achter staan.

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.