Trade Republic review

door | 18 dec, 2021

Trade Republic review free stock gratis aandeel

Trade Republic lanceerde deze week zijn revolutionaire dienst in Nederland. Lees hier de Trade Republic Review.

Nederlanders hebben nu meer keuze en kunnen via een eenvoudige en strakke app commissievrij starten met beleggen in een brede selectie van Nederlandse, Europese en Amerikaanse aandelen en ETF’s. De geautomatiseerde aandelen- en ETF-spaarplannen van het bedrijf kunnen Nederlanders helpen om automatisch en met een lager risico vermogen op te bouwen.

Trade Republic betreedt de Nederlandse markt

De Nederlandse markt heeft er een nieuwe prijsvechter bij in de online brokerwereld. In deze Trade Republic review vertellen we je alles over deze nieuwe broker.

Nu Trading Republic de Nederlandse markt betreedt, kan je niet alleen bij DEGIRO en BUX Zero commissievrij beleggen, maar ook bij Trade Republic tegen erg lage vaste kosten van 1 euro per stuk.

Nederlandse klanten hebben op dit moment op een eenvoudige en veilige manier commissievrij toegang tot meer dan 8.000 Nederlandse, Europese en Amerikaanse aandelen en indexfondsen (ETFs).

Hiernaast kan je geautomatiseerde spaarplannen instellen voor aandelen en ETF’s vanaf een investering van slechts 10 euro, dit is één van de unieke proposities die Trade Republic Nederlanders aanbiedt.

Bovendien profiteer je op Trade Republic van uitgebreide handelsuren, van 7.30 uur ’s ochtends tot 23.00 uur in de avond.

Trade Republic review – de veiligheid van je vermogen

Trade Republic is een Duitse bank die onder toezicht staat van de Duitse financiële toezichthouder BaFin en de Deutsche Bundesbank, de Duitse centrale bank.

Dit betekent onder meer dat alle contante stortingen tot 100.000 euro per belegger beschermd zijn.

De in Berlijn gevestigde FinTech betreedt de Nederlandse markt na een succesvolle lancering in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Met meer dan een miljoen klanten in heel Europa en een klantvermogen van meer dan 6 miljard euro, is Trade Republic nu al één van de grootste brokers in Europa.

Trade Republic review gratis aandeel Amazon App - dejongebelegger

Geen verborgen kosten en makkelijk in gebruik

Trade Republic rekent geen commissie maar slechts een vast bedrag van één euro per transactie, ongeacht de omvang van de order of het verhandelde aandeel!

Klanten hebben toegang tot realtime data, prijs-waarschuwingen en een breed scala aan verschillende ordertypes. Alle orders zijn vinden plaats op gereguleerde beurzen en de geautomatiseerde spaarplannen, het kernproduct van Trade Republic, zijn volledig gratis te gebruiken.

Met een geautomatiseerd beleg je elke maand of elk kwartaal een vast bedrag.

Hoe open je een rekening

De Trade Republic app is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Er is ook een desktopversie. Het openen van de Trade Republic rekening is mogelijk voor volwassen gebruikers die zowel fiscaal als fysiek woonachtig zijn in Nederland en beschikken over een Europees telefoonnummer en een Europese bankrekening.

Trade Republic gratis aandeel

Laatste update: 10-05-2022 – de actie met een gratis aandeel is afgelopen.

Om Nederlandse gebruikers kennis te laten maken met investeren en de App geeft Trade Republic nu elke nieuwe klant een (deel van een) aandeel tot 200 euro van ‘s werelds grootste bedrijven, waaronder Amazon, Tesla, Apple en Netflix.

Meldt jij je in de eerste twee weken na lancering aan? Dan ontvang je van Trade Republic tot 200 euro aan Amazon aandeel, helemaal gratis! Meldt je aan via deze link en stort minimaal 50 euro om je gratis fractionele aandeel van Amazon te ontvangen.

Deze actie hebben we gister al gedeeld op het Instagram-account, een volger bedankten ons al omdat ze 150 euro (!!) aan Amazon aandeel had ontvangen! Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn, volg dan het Instagram-account en houdt ons verhaal en posts goed in de gaten.

Banner 1200x628

Trade Republic Review

Dit was de Trade Republic review, heb je je gratis aandeel ontvangen? Je mag ons altijd een bericht sturen op sociale media om te delen welk aandeel je hebt ontvangen!

Weet je niet wat een fractioneel aandeel is? Check ons artikel over fractionele aandelen. Hier vind je een uitleg en waar je deze momenteel kan kopen in Nederland en België.

Twijfel je of je het Amazon aandeel wilt houden of verkopen? Misschien kan onze analyse over Amazon je wat meer inzicht geven in dit bedrijf. Bekijk hier de Amazon aandeelanalyse en maak voor jezelf een keuze.

Zoals je weten houden wij van gratis! Er zijn momenteel veel acties waar je gratis geld, crypto of transactietegoed kan krijgen.

4.6/5 - (9 stemmen)

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram:

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.