The Sandbox

door | 29 nov, 2021

The Sandbox NFT Game & Metaverse

The Sandbox en de crypto SAND zijn in korte tijd enorm populair geworden, maar wat is het nu eigenlijk en hoe kan jij er geld mee verdienen?

The Sandbox

De Sandbox is een virtuele Metaverse waar spelers virtuele ervaringen kunnen spelen, bouwen, bezitten en er geld mee kunnen verdienen. The Sandbox stelt artiesten, makers en spelers in staat om het platform te bouwen dat ze altijd voor ogen hadden, en bieden de middelen om je creativiteit de vrije loop te laten.

The Sandbox is eigenlijk een verzamelplaats voor diverse crypto games op de blockchain, met NFT’s. In The Sandbox kan je games spelen en vrij rondlopen over verschillende stukken land. Je zou het wat ons betreft kunnen vergelijken met populaire spellen als Minecraft of Roblox, zowel visueel als qua mogelijkheden.

Als je de populariteit ziet van Minecraft en Roblox, is ook meteen de populariteit van The Sandbox verklaard. Ze pakken het namelijk nog net iets beter aan, als je het aan ons vraagt. The Sandbox is namelijk play-2-earn net als het spel van Illuvium. Dat betekend dat je geld kan verdienen met gamen en meer. Later in dit artikel gaan we dieper in op de manieren waarop dit precies kan.

The Sandbox Binance Launchpad

Oorspronkelijk is The Sandbox gelanceerd via het populaire Binance Launchpad. De launchpad van Binance is zonder twijfel de meest populaire launchpad op dit moment. Als gebruiker van Binance zie je hier regelmatig cryptovaluta voorbij komen die enorm populair en succesvol worden, SAND is hier geen uitzondering in.

Je kan simpel meedoen met projecten via de launchpad van Binance. Je kan BNB of soms andere coins, zoals BUSD staken om coins of tokens te krijgen van de nieuw gelanceerde crypto. Zo ben je er vroeg bij, wat je flink wat koerswinst kan opleveren. Het holden van BNB wordt sowieso beloond omdat je hiermee korting krijgt op transactiekosten en extra cashback.

Dit doet de koers van BNB natuurlijk ook goed, daarom holden wij in ieder geval een flinke bag BNB.

The Sandbox Binance Launchpad

The Sandbox Alpha

Maar genoeg over Binance, BNB en de lancering. Laten we kijken naar wat er nu actueel is omtrent The Sandbox.

Momenteel is er een event live: The Sandbox Alpha hierbij kan je 1.000 SAND en 3 NFT’s verdienen. Het event loopt van 29 november tot 20 december 2021.

Hoe werkt het, wat kun je doen en wat verdien je? Wij vertellen je alles!

  1. Speel de Alpha en ontdek te metaverse: iedereen is welkom om mee te doen aan de Alpha! Bezoek verbazingwekkende en unieke virtuele werelden in solo- en multiplayer-ervaringen. Zonder Alpha pas heb je toegang tot de Alpha HUB en 3 unieke ervaringen om de Sandbox-community te verkennen. Met Alpha pas heb je volledige toegang tot de 18 exclusieve ervaringen van de Alpha en kan je maximaal 1.000 SAND- en 3 NFT-beloningen verdienen!
  2. Hoe doe je mee aan de Alpha: er zijn slechts 5.000 Alpha passen gemaakt en aangeboden aan de gemeenschap. Je kan deze krijgen als je een landbezitter bent, door middel van loting, je kan meedoen aan dagelijkse wedstrijden in de Alpha HUB of je kan een Alpha pass kopen op OpenSea, mits je er één kan vinden die als te koop wordt aangeboden.
  3. Speel en verdien: als je een Alpha pass hebt bemachtigd kan je verdienen in dit event. Voltooi games en puzzels en krijg in SAND betaald. 1.000 SAND staat op dit moment ongeveer gelijk aan 7.000 euro.

The Sandbox Alpha event begint vandaag om 14:00. Je bent dus net op tijd om mee te doen aan de dagelijkse wedstrijden in de Alpha HUB.

The Sandbox Alpha

The Sandbox Metaverse

Creëer je eigen land: Non-Fungible Tokens (NFT’s) zijn virtuele tokens die op de blockchain worden geslagen voor digitale schaarste, veiligheid en authenticiteit. Ze zijn uniek, ondeelbaar en niet uitwisselbaar – waardoor echte digitale eigendom van in-game activa mogelijk is. Zo is jouw land of vastgoed dus echt van jou. De metaverse in The Sandbox bestaat uit land en vastgoed, waarop je onder andere games kan maken en spelen.

Land kopen en verkopen is momenteel de beste manier om geld te verdienen met SAND. Het kopen en verkopen, oftewel flippen van land en/of vastgoed. Je kan land en vastgoed kopen op de marktplaats op de website van The Sandbox of je kan op OpenSea handelen. Handelen gebeurd op het Ethereum Layer 1 netwerk, zoals bij (bijna) alle populaire NFT games.

Er wordt verwacht dat land en vastgoed naast prominente stukken land, zoals die van The Walking Dead, meer waard zal worden dan land verder weg van prominente stukken land. Hiernaast is een groot stuk land natuurlijk ook duurder en waardevoller, omdat de mogelijkheden hiermee groter zijn.

The Sandbox Land kopen en verkopen

Crypto SAND kopen

Een andere manier van geld verdienen door middel van het succes van SAND, is door de cryptovaluta SAND te kopen. Je kan speculeren op de prijs en gaan voor koerswinst. Momenteel kan je SAND kopen op de volgende exchanges:

Binance, Huobi, Bithump en KuCoin. Omdat wij zelf niet bekend zijn met Huobi en Bithump linken we niet naar deze exchanges.

SAND kan je staken op Binance voor een huidige APY (rente per jaar) van 12,36% als je het 30 dagen vast zet. Je kan het ook flexibel staken tegen 0,5% rente per jaar, mocht je het niet willen vastzetten maar toch wat rente willen. Check crypto staken uitleg: hoe, wat, waar als je niet bekend bent met crypto staken.

Staken kan ook in het spel zelf als je een stuk land hebt bemachtigd.

The Sandbox verwachting

Het spel is zo uitgebreid dat we niet alles kunnen behandelen, er zijn echt super veel mogelijkheden met betrekking tot games, land en vastgoed. Zo kan je bijvoorbeeld feesten organiseren op je stuk land, waarmee je ook weer kan verdienen door event passes te verkopen als NFT’s. Zonder zo’n event pass of uitnodiging, kom je het event niet in.

Als je de partners ziet van het spel, ziet het er veelbelovend uit. Zo zijn er onder andere partnerships met de volgende namen:

The Sandbox Partners

Snoop Dogg laat zijn villa nabouwen in de metaverse van The Sandbox. Adidas bekijkt nog wat zij precies met hun land gaan doen. Van onder andere The Walking Dead komt een NFT-game The Sandbox. De marketing van het team achter The Sandbox is in ieder geval ijzersterk:

Ter conclusie: de wereld of metaverse van The Sandbox is echt enorm groot en groeit erg hard. Ik raadt je zeker aan om het te bekijken, omdat het er echt heel goed uit ziet en wij denken dat het echt heel groot kan worden. Je kan inloggen op je account in The Sandbox via email (Bitski), sociale media accounts of via je Metamask wallet.

Sandbox Alpha begint om 14:00 CET, we zijn dus net op tijd voor het event. Veel succes met het verdienen van een Alpha pass, als je het gaat spelen en er nog geen hebt!

Wij bezitten op dit moment geen land, vastgoed of NFT’s in het spel, wel bezitten we de cryptovaluta SAND en gaan we, zodra het mogelijk is, de Alpha HUB verkennen en de game(s) spelen. Heb je een toevoeging voor dit artikel? Laat het weten in de reacties en wellicht kunnen we het toevoegen! Voor andere vragen of opmerkingen kan je ook in de reacties terecht.

The Sandbox registreer
4.7/5 - (7 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.