Categorieën
Sparen

Sparen met hoge rente

Sparen met hoge rente

Beleggen of sparen?

Omdat beleggen en sparen hand in hand gaan, krijg ik ook vaak veel vragen over sparen. Specifiek gaan de vragen vaak over waar je kan sparen met hoge rente.

Vanwege deze veel gestelde vraag heb ik besloten om de wereld van sparen in te duiken. Ik ben op onderzoek gegaan, op zoek naar een partij waar je kan sparen met hoog rendement.

Op zoek naar een spaarproduct met een aantrekkelijk rentetarief? In Nederland is dit niet te vinden. Voor de hoogste spaarrentes kan je naar Raisin. Raisin biedt spaarrentes aan tot wel 1,40% per jaar. Sparen met hoge rente doe je bij Raisin, Europa’s grootste spaarbemiddelaar.

Raisin is een Duitse onderneming en opgericht in 2012. Raisin is onder andere bekend van het Financieel Dagblad, RTL Nieuws en de NRC. Raisin maakt sparen in het buitenland simpel en toegankelijk.

Sparen met hoog rendement

Met Raisin Online Banking heb je toegang tot aantrekkelijke spaarrekeningen. Omdat er op EU niveau geharmoniseerde richtlijnen zijn voor depositogarantie, wordt je spaargeld bij alle opties die Raisin aanbiedt tot €100.000,- per bank gegarandeerd. Zoals we gewend zijn in Nederland. Dit betekend, dat sparen bij Raisin, niet enkel een hoog rendement oplevert maar ook zekerheid. Binnen de EU vallen namelijk alle spaarrekeningen en spaardeposito’s onder het Europese depositogarantiestelsel en ben je verzekerd tot €100.000,- per rekening.

Naast dat je een hogere rente ontvangt dan bij Nederlandse banken, zijn er ook nog twee acties waaraan je kan meedoen, die je beide een leuke bonus kunnen opleveren.

De welkomstbonus verschilt per inlegbedrag en kan je op de website van Raisin bekijken. De vriendenbonus bedraagt  €50,- voor jou en voor degene die zich via jou aanmeldt. Zo kan je samen sparen met hoge rente.

Banner 728x90

Welkomstbonus tot wel €100,-

Bij Raisin is er momenteel een actie. Tijdens deze actie krijg je een welkomstbonus die kan oplopen tot €100,-.

Kijk op de website van Raisin om te zien hoe hoog de bonus is per inlegbedrag, goed om te weten is dat de bonus na 14 dagen al wordt toegekend op de rekening, hier ontvang je dus ook nog jaarlijks rente (op rente) over.

Promotiecode voor €50,- bonus

Hiernaast kan je €50,- bonus verdienen voor elke vriend die zich via jou aanmeldt. Het mooie aan deze actie is dat de vrienden die zich via jouw uitnodiging aanmelden, zelf ook €50,- bonus ontvangen.

De uitbetaling van de bonus vind plaats 14 dagen na opening van een deposito die aan de voorwaarden voldoet. Zo kan je ook over de bonus sparen met hoge rente.

De voorwaarden voor de deposito is dat deze een minimale looptijd heeft van 6 maanden en een minimale inleg van €5000,- heeft.

Promotiecodes zijn altijd leuk meegenomen, maar voor mij niet de doorslaggevende factor als je €5000,- moet vastleggen voor een periode van minimaal zes maanden. Acties met een hoog rendement plaats ik altijd op de pagina Acties.

Sparen met hoge rente

Denk jij erover na om een spaarrekening of spaardeposito te openen of wil je sparen met hoge rente?

Bij Raisin ontvang je hier een hogere rente over dan bij de meeste banken. Verder is een rekening via Raisin helemaal gratis. De kosten worden namelijk betaald door de partnerbanken en niet door jou als klant.

Wat verder ook totaal niet onbelangrijk is, is dat de rekeningen veilig verzekerd in het Europese depositogarantiestelsel.

Klik hier om naar de website van Raisin te gaan om te kijken of dit iets voor jou is.

Banner 728x90

Dit was mijn eerste echte blog, over sparen met hoge rente. De komende tijd wil ik over de volgende onderwerpen gaan bloggen; Pensioensparen, Hypotheek voorwaarden 2021 en het belang van spreiden.

Up-to-date blijven van al mijn posts en blogs? Volg mij op Instagram of op Facebook. Liever beleggen dan sparen, kijk dan eens bij Beleggen of kijk bij Mijn aankopen voor 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *