Raisin welkomstbonus

door | 22 jul, 2021

Raisin welkomstbonus

Beleggen of sparen?

De Raisin welkomstbonus. Omdat beleggen en sparen hand in hand gaan, krijg ik ook vaak veel vragen over sparen. Specifiek gaan de vragen vaak over waar je kan sparen met hoge rente, dit kan bij Raisin momenteel met een mooie welkomstbonus.

Vanwege deze veel gestelde vraag heb ik besloten om de wereld van sparen in te duiken. Ik ben op onderzoek gegaan, op zoek naar een partij waar je kan sparen met hoog rendement.

Laatste update: 27 november 2022 – de welkomstbonus is helaas afgelopen, wel zijn de rentes flink hoger dan voorheen!

Op zoek naar een spaarproduct met een aantrekkelijk rentetarief? In Nederland is dit niet te vinden. Voor de hoogste spaarrentes kan je naar Raisin. Raisin biedt spaarrentes aan tot wel 3,27% per jaar. Sparen met hoge rente doe je bij Raisin, Europa’s grootste spaarbemiddelaar. Vergeet ook niet de Raisin welkomstbonus mee te rekenen in je rendement.

Raisin is een Duitse onderneming en opgericht in 2012. Raisin is onder andere bekend van het Financieel Dagblad, RTL Nieuws en de NRC. Raisin maakt sparen in het buitenland simpel en toegankelijk.

Sparen met hoog rendement

Met Raisin Online Banking heb je toegang tot aantrekkelijke spaarrekeningen. Omdat er op EU niveau geharmoniseerde richtlijnen zijn voor depositogarantie, wordt je spaargeld bij alle opties die Raisin aanbiedt tot €100.000,- per bank gegarandeerd. Zoals we gewend zijn in Nederland. Dit betekend, dat sparen bij Raisin, niet enkel een hoog rendement oplevert maar ook zekerheid. Binnen de EU vallen namelijk alle spaarrekeningen en spaardeposito’s onder het Europese depositogarantiestelsel en ben je verzekerd tot €100.000,- per rekening.

Naast dat je een hogere rente ontvangt dan bij Nederlandse banken, zijn er ook nog twee acties waaraan je kan meedoen, die je beide een leuke bonus kunnen opleveren.

De welkomstbonus verschilt per inlegbedrag en kan je op de website van Raisin bekijken. De vriendenbonus bedraagt  €50,- voor jou en voor degene die zich via jou aanmeldt. Zo kan je beide sparen met hoge rente en maximaal genieten van de vriendenbonus en Raisin welkomstbonus.

Raisin welkomstbonus tot wel €100,-

Bij Raisin is er momenteel een actie. Tijdens deze actie krijg je een welkomstbonus die kan oplopen tot €100,-.

Kijk op de website van Raisin om te zien hoe hoog de bonus is per inlegbedrag, goed om te weten is dat de bonus na 14 dagen al wordt toegekend op de rekening, hier ontvang je dus ook nog jaarlijks rente (op rente) over. De Raisin welkomstbonus verschilt en is afhankelijk aan hoeveel je inlegt.

Spaarrekening bij Renault Bank

Vanaf nu kan je een normale spaarrekening openen bij Renault Bank met aantrekkelijke rente en voorwaarden. Bij Renault bank kan je namelijk altijd geld opnemen, dus geen deposito. Dit is het grootste verschil met de andere spaarrekeningen die je kan vinden bij Raisin.

Voordelen van sparen bij Renault Bank:

  • 1,00% variabele rente per jaar vanaf de eerste euro
  • Onbeperkt storten en opnemen wanneer je wilt
  • Automatisch sparen mogelijk – bereik zonder omkijken je spaardoel
  • Regel alles eenvoudig online
  • Geheel gratis – geen verborgen kosten
  • Het spaargeld wordt gegarandeerd door depositogarantiestelsel tot €100.000

De rente is wat lager dan wanneer je kiest voor een spaardeposito van 1 jaar of langer, maar het grote voordeel is dus dat het altijd vrij opneembaar is.

Renault Bank heeft een bankvergunning onder de naam: RCI Banque S.A. de spaaraanbieder van RCI Bank en Services, de financiële dienstverlener van de Renault Group – ze zijn gespecialiseerd in autofinancieringen en diensten voor de klanten en dealernetwerken van de Renault-Nissan-Mitsubishi Alliantie.

Gestart in Frankrijk in 2012, zijn de spaaractiviteiten van RCI Bank en Services blijven groeien en inmiddels uitgebreid tot zeven landen: Frankrijk, Duitsland (sinds 2013), Oostenrijk (2014), het Verenigd Koninkrijk (2015), Brazilië (2019), Spanje (2020) en nu ook Nederland (exclusief via Raisin).

Al met al een prima bank om een spaarrekening te openen, voor als je geld wilt weg zetten tegen een mooie rente, ideaal als je het geld in de toekomst pas nodig hebt. Tijdelijk tot wel €100,- Raisin welkomstbonus bij Renault Bank, via deze link.

Promotiecode voor €50,- bonus

Naast de Raisin welkomstbonus kan je €50,- bonus verdienen voor elke vriend die zich via jou aanmeldt. Het mooie aan deze actie is dat de vrienden die zich via jouw uitnodiging aanmelden, zelf ook €50,- bonus ontvangen.

De uitbetaling van de bonus vind plaats 14 dagen na opening van een deposito die aan de voorwaarden voldoet. Zo kan je ook over de bonus sparen met hoge rente.

De voorwaarden voor de deposito is dat deze een minimale looptijd heeft van 6 maanden en een minimale inleg van €5000,- heeft. Promotiecodes en gratis geld zijn altijd leuk meegenomen.

Raisin welkomstbonus en hoge rente

Denk jij erover na om een spaarrekening of spaardeposito te openen of wil je sparen met hoge rente?

Bij Raisin ontvang je hier een hogere rente over dan bij de meeste banken. Verder is een rekening via Raisin helemaal gratis. De kosten worden namelijk betaald door de partnerbanken en niet door jou als klant.

Wat verder ook totaal niet onbelangrijk is, is dat de rekeningen veilig verzekerd in het Europese depositogarantiestelsel.

Klik hier om naar de website van Raisin te gaan om te kijken of dit iets voor jou is.

Raisin welkomstbonus

Dit was mijn eerste echte blog, over sparen met hoge rente en de Raisin welkomstbonus.

Up-to-date blijven van al mijn posts en blogs? Volg mij op Instagram of op Facebook. Liever beleggen dan sparen, kijk dan eens bij beleggen of check mijn aandelen en ETF’s voor 2022.

Raisin welkomstbonus

4.7/5 - (10 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.