Producten en services

Producten en services

Met dejongebelegger helpen het team en ik je graag met behulpzame artikelen.

Met 1-op-1 begeleiding kan je gebruik maken van mijn kennis als gediplomeerd adviseur vermogen en hiermee jouw eigen kennis een kickstart geven! Of je nu een beginnende belegger bent of al een tijdje bezig en op zoek bent naar coaching en tips of vragen hebt.

producten en services abonnementen

Coaching

Beginnen met beleggen of nog veel vragen? Plan een 1-op-1 videocall in met mij! Plan jouw afspraak direct in na de betaling.

producten en services downloads

Downloads

Enorm veel waarde en kennis om beter te beleggen, altijd bij de hand. Mooi verpakt in .pdf’s voor jou om (gratis) te downloaden!

producten en services abonnementen

Abonnementen

Hulp per chat bij al je vragen omtrent beleggen, direct bericht bij aan- en verkopen en 24/7 inzage in de portefeuille!

1-op-1 begeleiding bij beleggen

Met de coaching wil ik je vooral helpen met vragen over beleggen, vermogen opbouwen en fiscaal voordelig beleggen of sparen voor aanvullend pensioen. Financieel advies geven mag officieel niet, jouw beleggingskeuzes blijven van jou. Mijn kennis delen over beleggen, zoals hulp geven bij het inrichten van een goed gespreide portefeuille, of een mening geven over individuele beleggingsproducten zoals aandelen en ETF’s kan wel.

Ik heb over meer onderwerpen kennis. Zo weet ik ook het één en ander over het bouwen van websites, succesvol zijn op sociale media, het starten met ondernemen, (affiliate) marketing en SEO.

De website en alles eromheen is namelijk helemaal in eigen beheer en ondernemen is mijn fulltime baan!

Heb je vragen over één van deze onderwerpen? Ook dan vind ik het leuk om te helpen.

Op zoek naar maatwerk of twijfel je nog? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Neem contact met mij op

6 + 9 =