Prijsvergelijkers

Prijsvergelijkers, want vergelijken én overstappen betekent besparen.

Niemand zou te veel moeten betalen voor een contract, abonnement of een verzekering. Daarom vergelijken wij van dejongebelegger, elk jaar de prijzen én raden we aan op het juiste moment over te stappen naar de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitsverhouding én de beste actie.

Op deze pagina vind je verschillende prijsvergelijkers. Bijvoorbeeld prijsvergelijkers voor energie, alles in één (internet, bellen en tv) en mobiele abonnementen. Ook wat betreft verzekeringen geldt de regel vergelijken én overstappen is besparen.

Vind je in één van de vergelijkers een aanbieding die goed bij je past, dan is overstappen zonder gedoe, snel en simpel geregeld. Ga direct aan de slag en bespaar jezelf tijd en geld!

alles in één vergelijken - dejongebelegger

Alles in één

Groots besparen op internet, bellen en tv. Kies zelf wat jij in jouw pakket wilt.

Energie vergelijken - dejongebelegger

Energie

Bespaar op je energiekosten. Selecteer op provider, looptijd, prijs en duurzaamheid.

mobiele abonnementen vergelijken

Mobiel

Bespaar flink op je nieuwe telefoon en mobiele abonnement of sim-only.

Vaak zie je bijvoorbeeld bij alles in één-pakketten, acties met een jaar lang 50% korting, wanneer je een jaarcontract afsluit. Dat is natuurlijk super hoog en erg voordelig en voor ons de reden om jaarlijks over te stappen. Ook kan je met zorgverzekeringen en energiecontracten vaak cashback bonussen of hoge korting krijgen als nieuwe klant. Als bestaande klant krijg je daarentegen vaak helemaal niets en dat is zonde.

Je vindt op deze pagina alleen onafhankelijke vergelijkers, mocht je via één van de vergelijkers een goede deal vinden én afsluiten, dan krijgen wij een kleine commissie. De hoogte van de commissie is altijd gelijk en onafhankelijk van de partij waar jij voor kiest.

Met de prijsvergelijkers bieden we jou een altijd onafhankelijk en actueel overzicht van alle aanbiedingen op gebied van energie, alles in één (internet, bellen en tv) en mobiele abonnementen en sim-only, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen en situatie.