Online geld verdienen; 8 manieren

door | 08 aug, 2021

Online geld verdienen - passief inkomen genereren

Online geld verdienen

Online geld verdienen, de mogelijkheden zijn oneindig. Sinds de komst van het internet is het steeds makkelijker om te ondernemen. Toch hoef je niet perse te ondernemen om online geld te verdienen. Zowel passief inkomen genereren als online geld verdienen is voor iedereen mogelijk, ja ook voor jou.

Omdat dit artikel al een stuk langer wordt dan oorspronkelijk de bedoeling was, ga ik de introductie kort houden. Ik ga je 8 manieren vertellen waarvan ik ben overtuigd dat er voor ieder wat tussen zit. Afhankelijk van hoeveel tijd je erin wilt steken past de ene manier misschien beter bij je, dan de ander. De meeste manieren zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd, zolang je maar online kan.

We beginnen met manieren waarmee je zonder te investeren, online geld verdienen kan.

Online geld verdienen zonder investeren via EuroClix

Bij EuroClix kan je op een eenvoudige manier online besparen en geld verdienen. Het bespaar gedeelte vind ik zelf niet heel interessant, zo bespaar ik liever via mijn twee favoriete cashback websites. Daarom ga ik hier verder niet op in.

Het eenvoudig geld verdienen is wel een leuke en laagdrempelige manier om wat bij te verdienen. Je kan hier al verdienen door mails te lezen en je bij bijvoorbeeld Pathé in te schrijven. Je verdient hiermee Clix, die je kan laten uitbetalen op je bankrekening of kan gebruiken voor tegoedbonnen. Hoe meer Clix jij spaart, hoe meer euro’s je krijgt per Clix, de zogenaamde “wisselkoers” stijgt als je meer Clix verzameld.

Naast dat je Clix kan verdienen door het lezen van e-mails, kan je mee doen aan marktonderzoeken waar je ook Clix voor krijgt. Hiervoor moet je wel eerst even je profielkenmerken invullen; maar hier verdien je ook al Clix mee!

Het valt te betwijfelen of EuroClix echt een manier is van passief inkomen genereren, maar je kan zeker online geld verdienen zonder te investeren. Online geld verdienden via EuroClix kost nooit veel moeite of tijd. Het mooie aan EuroClix is namelijk dat je altijd en overal iets extra kan verdienen, je bent nooit lang bezig en je kan makkelijk tijdens een treinreis of als je ergens zit te wachten wat Clix verdienen.

Na het aanmelden bij EuroClix via deze link ontvang jij direct je eerste 150 Clix gratis, ter waarde van € 1,95. De eerste € 5 ,- kan je binnen een uurtje al verdienen door simpele taken te voltooien.

Op dit moment is er een actie tot 30 november 2021, waarbij je zonder geld uit te geven een Nintendo Switch + Mario Kart Live: Home Circuit Set kan winnen. Leuk voor je kinderen jou of voor de verkoop, deze set is nu zo’n € 464,98 bij Bol.com.

Online geld verdienen - passief inkomen genereren - EuroClix

Online geld verdienen door te promoten

Online geld verdienen door te promoten is een manier van online geld verdienen waarvoor je geen geld hoeft te investeren, met een goed idee en tijd is het zeker haalbaar om hiermee geld te verdienen.

Geld vragen voor promotie op sociale media; het gebeurt steeds vaker. Als je een account hebt met veel volgers kan je geld vragen voor het promoten van andere accounts of producten. Het verschilt hoeveel volgers je hiervoor nodig hebt, uit eigen ervaring vind ik accounts met minder dan 5000 volgers niet interessant en zou ik daar geen geld voor betalen. 5000 volgers organisch halen is goed te doen, mits mensen je berichten leuk vinden!

Dit spreekt misschien voor zich, maar hoe meer volgers, hoe meer geld je kan vragen voor promotie. Als je account nog aan de kleine kant is moet je waarschijnlijk zelf opzoek naar accounts die willen betalen voor promotie, heb jij al veel volgers zullen de verzoeken vanzelf binnen gaan komen. Er is niet echt een standaardprijs, dus je kan zelf kijken wat iemand wilt betalen voor promotie.

Het is mogelijk om volgers te kopen, echter zou ik dit echt afraden. Social mediaplatformen als Instagram hebben dit namelijk door en als je volgers geen interactie hebben met je content laat het algoritme je content aan steeds minder mensen zien.

Toch zijn er veel accounts die dit doen, zodat ze de “swipe-up” functie krijgen, deze krijg je bij 10.000 volgers op Instagram. Niet heel lang geleden was er nog in het nieuws dat Mo Bicep moest stoppen met likes en volgers kopen. Je kan heel makkelijk zien aan de volgers of mensen volgers hebben gekocht, vaak zijn dit namelijk buitenlandse nep-accounts.

Instagram is natuurlijk niet het enige platform waarop dit winstgevend kan zijn, de grootste speler is Facebook en hiernaast heb je Snapchat en TikTok, die beide jongere doelgroepen hebben, waar sommige partijen goed voor willen betalen.

Gratis crypto verdienen online

Coinbase is op Binance na het bekendste crypto platform, om marktaandeel te winnen geven ze regelmatig gratis crypto weg aan gebruikers. Dit werkt via een verdien systeem, ook wel Coinbase Earn genoemd.

Door het beantwoorden van simpele vragen kan je als gebruiker gratis crypto verdienen. Zelf heb ik hiermee in totaal ongeveer €180,- verdiend. Het meeste heb ik al opgenomen, hieronder kan je zien wat ik in de laatste maand nog heb verdient elke quiz bestaat uit 3 vragen; kies je het foute antwoord mag je gewoon nog een keer raden.

online geld verdienen - gratis crypto verdienen online coinbase 2

Om via Coinbase gebruik te maken, moet je wel eerst een gratis Coinbase account aanmaken. Hierna kan je quizzen maken om te beginnen met verdienen. Uitbetalen kan via overschrijving naar je bankrekening. Hier nog een screenshot uit de App van Coinbase, bij de quiz van XLM en COMP kon je eenvoudig mooie bedragen verdienen.

online geld verdienen - gratis crypto verdienen online coinbase

Een andere exchange waar je momenteel crypto kan verdienen met een quiz is Bitpanda.

Online geld verdienen met handelen op marktplaats

Online geld verdienen kan ook door te handelen op websites waar je producten kan verkopen zoals Marktplaats of Bol.com. Het is verstandig om enkel te handelen in producten waar je veel van af weet, zo voorkom je dat je miskopen doet. Je kan wel altijd voor aankoop eenvoudig prijzen vergelijken, of als je ergens bent op je telefoon opzoeken wat er voor een bepaald product wordt betaald.

Ben je een enorme sneaker fan? Wellicht kan je dan exclusieve sneakers kopen en verkopen. Een populaire website voor het kopen en verkopen van Sneakers is SneakerJagers. Je hebt regelmatig exclusieve “drops” waar je kan meeloten voor exclusieve schoenen. Nike weet dit maar al te goed en speelt in op exclusiviteit, zo droppen ze vaak niet teveel schoenen van hetzelfde model en geven ze members de kans unieke schoenen te kopen. Afhankelijk van hoeveel je bij Nike uitgeeft kan je exclusievere items kopen.

Zelf koop en verkoop ik geen schoenen, behalve om te dragen natuurlijk. Wel ken ik vrienden die dit regelmatig doen en er mooie bedragen mee verdienen. Doe er je voordeel mee als het je leuk lijkt. Kleding verkopen kan ook eenvoudig via Vinted, al kost dit mij teveel moeite voor wat het oplevert.

Een ander idee is het verkopen van tickets, als je vaak naar evenementen of festivals gaat, weet je dat sommige tickets makkelijk voor meer te verkopen zijn. Dit zelfde geldt voor bijvoorbeeld oude vinylplaten of tegenwoordig zelfs Pokémon-kaarten. Mocht je nog oude kaarten hebben, kan het goed zijn dat deze nu flinke duiten waard zijn.

Een lijst van producten waarin je eventueel kan handelen:

 • Schoenen
 • Horloges
 • Tickets
 • Lp’s (vinylplaten)
 • Elektronica
 • Pokémon-kaarten
 • Antiek
 • Telefoons
 • De nieuwste generatie spelcomputers; PS5, Xbox series S en X, Nintendo Switch

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Laat het mij vooral weten in de reacties als ik iets vergeet, of als je geen zin hebt om je Pokémon-kaarten door te spitten.

Weet jij super veel van één van deze rubrieken? Wellicht dat je dan dat rubriek in de gaten kan houden op marktplaats. Als je dan een té goedkoop product voorbij ziet komen kan je dit kopen en weer verkopen met winst. Hoe duurder het product hoe meer winst je meestal kunt maken, mocht je producten kunnen kopen met korting, groeit je winstmarge natuurlijk ook. Zelf koop ik vaak met korting via BestSecret, regelmatig heb je hier bijvoorbeeld dure horloges met korting.

Door het internet kan je op deze manier online geld verdienen, je kan namelijk overal kopers en verkopers vinden. Ik ben geen fan van scalpen, dus zou zelf niet snel PS5’s gaan kopen om door te verkopen, toch zijn er genoeg mensen die het doen en er flink geld mee verdienen. Wel verkoop(te) ik regelmatig tickets en ben ik nu aan het experimenteren met handelen in horloges.

Verder heb ik wel eens antiek en Lp’s kunnen kopen en verkopen voor mooie winsten, er zijn zelfs bedrijven die “gratis” zolders leegruimen, als een oude bewoner bijvoorbeeld verhuisd of overlijdt. Ze halen dan gratis de zolder leeg en mogen in ruil daarvoor de spullen houden. Genoeg manieren voor online geld verdienen.

Online geld verdienen - passief inkomen genereren

Online geld verdienen door advertentie-inkomsten

Via Google AdSense, YouTube of het verkopen van advertentieruimte via affiliate-partijen kan je online geld verdienen door advertentie-inkomsten. Bij veel affiliate-partijen waar ik ben aangesloten is dit mogelijk. Zelf verkoop ik geen advertentieruimte en werk ik ook niet met Google AdSense, ik hou mijn website liever clean. Je komt echter maar weinig websites tegen die geen advertentieruimte verkopen. Dat is ook niet gek, want je kan goed verdienen door het verkopen van advertentie ruimte via AdSense; mits je veel bezoekers krijgt op je website.

Bezoekers zijn niet het enige wat telt. De sector waar je website, blog of kanaal over gaat en hoeveel mensen daadwerkelijk op de advertenties klikken spelen vaak ook mee. Zo heb je verschillende termen, deze komen aardig overeen bij advertentie-inkomsten en bij affiliate-marketing:

 • CPV = Cost per view; hierbij krijg je betaald per weergave.
 • CPC = Cost per click; hierbij krijg je betaald per klik.
 • CPL = Cost per lead; een lead is iemand die zich bijvoorbeeld zijn e-mailadres en telefoonnummer afgeeft.
 • CPA = Cost per acquisition; hierbij geeft degene die klikt daadwerkelijk iets uit.

Vaak ligt de keuze van het model bij de partij die de advertenties gepromoot wilt hebben. Natuurlijk heb je als promotor wel de keuze om aan de hand hiervan iets wel of niet te promoten. Het is goed kijken wat werkt, een populaire manier hiervoor is via A/B testing. Als voorbeeld: met A/B testing laat je verschillende bezoekers, verschillende versies zien van een pagina of advertentie. Een gedeelte van de bezoekers krijg de A-versie te zien, andere de B-versie. Naderhand kan je aan de hand van statistieken zien wat het beste converteert.

Hiermee kom je onder andere in aanmerking wanneer je gaat adverteren op bijvoorbeeld Facebook. Ook met de websitebouwer Divi, waarmee ik deze website heb gemaakt, kan het erg simpel.

Niemand verwacht van je dat je dit meteen allemaal begrijpt en een hoop kan je al leren door te proberen, laat het je dus zeker niet tegenhouden! Kijk op m’n pagina over passief inkomen als je hier in geïnteresseerd bent.

Online geld verdienen - passief inkomen genereren

Online geld verdienen met affiliate-marketing

Online geld verdienen met affiliate-marketing. Naast dat je passief inkomen kan opbouwen door te investeren in bijvoorbeeld dividendaandelen of door crypto te staken voor rente, waar ik hierna op terugkom. Kan je ook online geld verdienen door middel van affiliate-marketing.

Het opzetten van een kanaal waarmee je affiliate-marketing kan doen, zoals een goed YouTube-kanaal of een goede website/ blog doe je niet even snel. Je zal hier aan het begin veel tijd aan kwijt zijn en het duurt vaak even voordat het echt vruchten af gaat werpen en je daadwerkelijk inkomsten gaat ontvangen.

Mocht dit je niet afschrikken en ben je bereid om hard te werken aan je eigen platform of kanaal, dan heb ik wat tips vanuit persoonlijke ervaring voor je. Afhankelijk van je kennis in marketing, het maken van een website of opzetten van een YouTube kanaal of zelfs specifiek affiliate-marketing kan het handig zijn om eerst hier meer over te leren.

Dit kan je doen door te googelen of door te beginnen met de Internet Succes Gids of een cursus Affiliate Marketing. Het grote voordeel aan ondernemen is dat je in principe al je zakelijke kosten kan afschrijven van je omzet, zolang het binnen normale proporties blijft. Belasting betaal je als ondernemer over je winst, niet over je omzet. Voor inkomsten uit online geld verdienen, zoals via een website hoef je niet staan ingeschreven bij de KVK. 9 van de 10 keer wordt je bestempeld als een “resultaatgenieter” en niet als ondernemer, mocht je twijfelen kan je altijd de ben ik een ondernemer check doen bij de Belastingdienst.

Begin met het bedenken wat je graag zou willen doen, kijk goed naar jezelf en wat bij jou past. Kies iets waar je passie voor hebt of iets waar je veel over weet. Belangrijk is dat je niet iets kiest wat je niet over twee maanden weer zat ben. Kijk ook naar concurrenten en een manier om toegevoegde waarde te bieden, waar andere echt iets aan hebben.

Als je dit hebt bepaald kan je beginnen met het bouwen van een sterk merk. Wat je hierbij kan helpen zijn sociale media kanalen. Hier kan je bijvoorbeeld gratis tips, feitjes en persoonlijke ervaringen delen. Wanneer je een redelijk aantal volgers en likes hebt, kan je beginnen met het bouwen van een website of blog. Je kan het ook andersom doen, maar een website krijgt niet zomaar bezoekers. Bezoekers krijg je door te werken aan SEO, marketing, adverteren door middel van SEA of via sociale media. Een gratis manier om bezoekers te krijgen, is door blogs te schrijven, zoals deze.

Als het je leuk lijkt om iets voor jezelf te beginnen, zou ik het zeker aanraden om te proberen! Je hebt wel doorzettingsvermogen en wat tijd nodig en je moet daadwerkelijk willen ondernemen. Andere skills die van pas komen zijn; creatief zijn, kennis van E-Commerce en goed teksten kunnen schrijven. Neem van mij aan dat je dit niet meteen kan, het is een proces waarin je langzaam aan beter wordt. Vergelijk mijn recente artikelen maar eens met mijn eerste artikelen, bij nader inzien doe maar niet!

Je leert dit door te vallen en opstaan, uiteindelijk weet je wel een beetje wat wel en niet werkt. Ik kan je vertellen dat het heel goed voelt om iets voor jezelf of met een vriend/ vriendin op te zetten en hiervan de eerste inkomsten te ontvangen.

Vond je dit artikel leuk om te lezen of leerzaam? Laat het mij dan weten in de reacties! Dan kan ik in de toekomst meer artikelen schrijven over online geld verdienen, ondernemen of iets wat jij voorstelt! Voor nu heb ik alvast een hoop handige tips, tricks en links zodat je aan de slag kan op mijn pagina passief inkomen genereren.

Online geld verdienen met dividendaandelen

Een andere manier om online geld te verdienen is door middel van het ontvangen van dividend. Na aankoop van aandelen of ETF’s die dividend uitbetalen is dit een erg passieve manier van geld verdienen. Dividend wordt namelijk uitbetaald aan aandeelhouders, als beloning voor je investering.

In dit artikel wil ik hier verder niet al te veel op in gaan. Je kan alles lezen over dividend , waar je onder andere op moet letten bij het selecteren van dividend aandelen en dividend aandelen in mijn artikel; beste dividend aandelen 2021 Nederland & België. Mocht je dit interessant vinden en wil je gaan beginnen met beleggen op de beurs, heb je nu een leuke actie voor €50,00 tegoed bij DEGIRO.

Online geld verdienen met crypto

Mijn favoriete manier van online geld verdienen is passief inkomen genereren met crypto. Dit is namelijk na het storten echt passief en ideaal voor holders van cryptovaluta. Dit kan door middel van je crypto te staken, hierbij zijn de rentes op dit moment hoger dan wat je kan krijgen aan dividend. Momenteel kan je eenvoudig tussen de 8% en 12% rente krijgen op je favoriete cryptovaluta op via twee goede betrouwbare partijen en drie bonussen van totaal $150.

Dit maakt het de ultieme manier maakt voor online geld verdienen. Naast dat je rente krijgt over je crypto, profiteer je ook gewoon van koersstijgingen net als bij aandelen. Wil je meer lezen over crypto staken kan dat in mijn artikel crypto staken; hoe, wat en waar of kijk welke twee partijen ik gebruik op deze pagina.

Geen fan van crypto en toch liever rente op je spaargeld? Hier heb ik ook een artikel over. Bekijk het artikel sparen met hoge rente om te zien hoe je momenteel nog 1,3% rente kan krijgen en een welkomstbonus van 100,-.

Dit was het artikel over online geld verdienen, denk jij ook goede of zelfs betere manieren te weten? Laat het mij en andere weten in de reacties.

Wat is Trendtrading?

Wat is Trendtrading? Trendtrading is een vorm van actief beleggen, of beter gezegd traden. Maar wat is trendtrading nu precies? Het is een...

Leer beleggen als Warren Buffett

Leer beleggen als Warren Buffett In dit artikel gaan we leren van de meester; Warren Buffett. Leer beleggen als Warren Buffett aan de hand...

Indexbeleggen bij InDelta review

Indexbeleggen bij InDelta review Een review voor indexbeleggen bij InDelta samen met een stapsgewijze handleiding door het proces en...

Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen...

Extra pensioen opbouwen

Pensioensparen kan erg aantrekkelijk zijn, vanwege de belastingvoordelen die je hiermee hebt. De inleg die je op je pensioenrekening doet, mag je namelijk aftrekken van je belastbare inkomen tijdens de aangifte.

ETF’s en aandelen 2021 tips

Op deze pagina kan je lezen waarin ik van plan ben te gaan beleggen in 2021. In dit artikel ga ik je eerst mijn top 6 ETF’s voor 2021...

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beginnende beleggers maken vaak de stap om bij DEGIRO te gaan beleggen, wanneer zij verlangen naar een groter...

Beleggen in een IPO – Affirm

Beleggen in beursgang Affirm. In dit artikel vertel ik je hoe je kan beleggen in een IPO, als particuliere belegger. Binnenkort is er...

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd...

Aandeel analyse – Domino’s Pizza 2021

In dit artikel vind je een uitgebreide aandeel analyse van Domino's Pizza, een aandeel met meer dan 1800% groei in 10 jaar. Dit artikel is...

50 euro tegoed bij DEGIRO

50 euro tegoed bij DEGIRO Mocht je willen beginnen met beleggen in aandelen en ETF’s bij DEGIRO is dit het perfecte moment. DEGIRO heeft...

Beste Crypto ETF’s 2021

De rendementen op Crypto zijn de laatste tijd niet meer aan de kant te schuiven. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Crypto het nieuwe goud is....

Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen...

Belastingaangifte en beleggen – 2020 & 2021

Vanaf vandaag kan je officieel weer belastingaangifte doen. Belastingaangifte en beleggen blijft een ding, vooral...

De basis van beleggen #1

In het eerste deel van de basis van beleggen leg ik je de meest voorkomende begrippen uit die je kan tegen komen als je gaat beleggen. Ik...

Beleggen met weinig geld; 4 gratis tips

Beleggen met weinig geld. Kan dat? Zeker! Vooropgesteld: ik ben niet degene om te bepalen wat ‘weinig geld’ precies is. Wel weet ik dat...

Hoe werkt een ETF

Regelmatig krijg ik de vraag wat is een ETF? Of hoe werkt een ETF? Op deze pagina ga ik je dat precies uitleggen. Om een goed beeld te...

Crypto veilig opslaan hardware wallet

Crypto veilig opslaan kan met een Hardware Wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je...

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beginnende beleggers maken vaak de stap om bij DEGIRO te gaan beleggen, wanneer zij verlangen naar een groter...

Top 5 veelbelovende crypto 2021/2022

In dit artikel kijken we naar 5 veelbelovende crypto 2021/2022. Het is logisch dat je je afvraagt welke crypto je het beste kan kopen in...

Wat is Trendtrading?

Wat is Trendtrading? Trendtrading is een vorm van actief beleggen, of beter gezegd traden. Maar wat is trendtrading nu precies? Het is een...

Coinbase NFT platform

Coinbase NFT platform Coinbase wil een deel van de niet-fungible actie. De crypto-uitwisseling kondigde plannen aan om een ​​marktplaats...

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan...

Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network promo code Celsius Network is een app waar je rente krijgt (tot wel 12%) op de Cryptovaluta die je op deze app...

Crypto geld verdienen

Op deze pagina vertel ik jou 3 manieren om gratis Crypto te verdienen zo kan je alvast wennen aan de wereld van beleggen in Cryptovaluta...

Bitcoin koers verwachting 2021/2022

Bitcoin koers verwachting 2021/2022 Het jaar 2020-2021 is een groot jaar geweest voor Bitcoin en andere cryptovaluta in het algemeen. Maar...

Cake DeFi review

Cake DeFi review De Cake DeFi review, na een half jaar Cake DeFi te gebruiken en de nieuwe update van de "freezer" is het nu toch echt...

Crypto staken uitleg

De uitleg over crypto staken van dejongebelegger! Een heldere uitleg over wat het precies is, wat het jou kan opleveren, waar je kan staken en wat de risico’s zijn?

Waar kan je de ARK ETF’s kopen?

ARK ETF's kopen in Nederland of België ARK Invest ETF's kopen in Europa is lastiger, maar niet onmogelijk. Dus waar kan je de ARK ETF's...

Aandeel analyse – Domino’s Pizza 2021

In dit artikel vind je een uitgebreide aandeel analyse van Domino's Pizza, een aandeel met meer dan 1800% groei in 10 jaar. Dit artikel is...

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd...

ETF en aandelen voor 2021

ETF en aandelen voor 2021 - aankopen September Een nieuwe maand betekend nieuwe aankopen, zowel op de beurs als in crypto. In dit artikel...

Coinbase NFT platform

Coinbase NFT platform Coinbase wil een deel van de niet-fungible actie. De crypto-uitwisseling kondigde plannen aan om een ​​marktplaats...

Een voordelige zakelijke rekening bij Knab

In dit artikel deel ik mijn onderzoek naar een voordelige zakelijke rekening. Als (kleine) ondernemer of ZZP’er is het namelijk...

Tips voor het beleggen in woningen

Tips voor het beleggen in woningen De prijs van Bitcoin rijst de pan uit en steeg de afgelopen tijd fors. Voor beleggers in de Crypto is...

Raisin welkomstbonus

Beleggen of sparen? De Raisin welkomstbonus. Omdat beleggen en sparen hand in hand gaan, krijg ik ook vaak veel vragen over sparen....

“The Big Short”-belegger Micheal Burry Short ARK ETF

"The Big Short"-belegger Micheal Burry Short ARK ETF Beroemde vermogensbeheerder Michael Burry (bekend van "The Big Short") wordt geprezen...

Gratis aandeel bij Bitpanda

Nog tot 14 mei één gratis aandeel en je maakt automatisch kans op een Tesla Model 3 Performance. Je krijgt na aanmelding sowieso één gratis (fractioneel) aandeel ter waarde van €5,- tot €200,-

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Beste dividend aandelen 2021 Nederland & België

Beste dividend aandelen Nederland & België Nu het duidelijk is dat de ECB; de Europese centrale bank en de FED; de centrale bank van...

ETF’s en aandelen 2021 tips

Op deze pagina kan je lezen waarin ik van plan ben te gaan beleggen in 2021. In dit artikel ga ik je eerst mijn top 6 ETF’s voor 2021...

Leer beleggen als Warren Buffett

Leer beleggen als Warren Buffett In dit artikel gaan we leren van de meester; Warren Buffett. Leer beleggen als Warren Buffett aan de hand...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.