Cake DeFi review

door | 16 sep, 2021

Cake DeFi Review Cake DeFi Bonus Cake DeFi Freezer

Cake DeFi review

De Cake DeFi review, na een half jaar Cake DeFi te gebruiken en de nieuwe update van de “freezer” is het nu toch echt tijd voor de Cake DeFi review.

Cake DeFi is een handige webapp om crypto’s te staken, voor extra rendement.

Sinds 6 mei hebben zij voor beginners een leuke actie, wat Cake DeFi echter nog interessanter maakt is dat zij de freezer hebben ge-update.

Hier later in het artikel meer over, laten we eerst kijken naar de voordelen en nadelen van Cake DeFi.

Voordelen Cake DeFi

 • Cake DeFi is niet te uitgebreid en ziet er mooi uit.
 • Je krijgt mooie rendementen op DFI en in liquidity pools.
 • Een welkomstbonus van $30 in DFI.
 • Zowel op de desktop als app goed toegankelijk.
 • Geen koppeling nodig met externe wallet-extensies.
 • De mogelijkheid om tegen hoge rente vast te zetten voor een langere periode in de freezer.

Nadelen Cake DeFi

 • Cake DeFi is beschikbaar in verschillende talen, maar niet in het Nederlands.
 • De transactiekosten bij het storten verschillen per munt, zo zijn BTC en ETH een stuk duurder.
 • In de freezer vastgezet is vastgezet.

Als je je bewust bent van de nadelen bij Cake DeFi, heb je hier weinig last. Hopelijk heb jij door deze Cake DeFi review geen hoge transactiekosten en ben je je ervan bewust dat als je het in de vriezer vastzet voor een langere periode, dit ook echt vaststaat tot de einddatum.

Op Cake DeFi kan je de volgende coins storten en staken, apart of in liquidity pairs: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, USDT, USDC, Bitcoin Cash, Doge en natuurlijk DFI.

Cake DeFi Freezer

De voornaamste reden waarom ik de Cake DeFi review schrijf, is de nieuwe freezer van Cake DeFi. Je kan deze echt zien als een vriezer, waarin je je assets/ crypto voor een langere periode instopt. Oftewel je bevriest een gedeelte van je crypto of een Liquidity Pair bestaande uit bijvoorbeeld DFI en BTC of één van de andere munten.

De Cake DeFi Freezer is een echte manier van passief inkomen genereren. Terwijl jij eenmalig je crypto overboekt en vastzet, doet Cake DeFi de rest en loopt je vermogen gedurende tijd alleen maar op.

Omdat ik denk dat het beter uit te leggen is aan de hand van wat afbeeldingen zal ik wat screenshots met je delen over hoe het eruit ziet en een gedeelte van wat ik heb vastgezet. Zelf heb ik gekozen voor 60 maanden, na 5 jaar komt alles dus weer vrij.

Je ziet hier mijn BTC-DFI pair, een gedeelte DFI en het huidige saldo wat ik op Cake DeFi heb staan. Zoals je kan zien is de base en bonus APY niet verkeerd!

Cake DeFi Review Cake DeFi Bonus Cake DeFi Freezer

60 maanden vastzetten

Verder met de Cake DeFi review. Ik zal je laten zien wat je kan krijgen als je het 60 of 120 maanden vast zet en wat het verschil dan is tussen wel en niet vastzetten in de freezer. Laten we beginnen met 60 maanden:

Cake DeFi Review Cake DeFi Bonus Cake DeFi Freezer

100 DFI is niet het maximale wat je kan vastzetten, de MAX die er naast staat is voor als je het maximale aan DFI wat jij bezit wilt vastzetten. In dit voorbeeld zetten we 100 DFI vast voor een periode van 5 jaar.

Na deze periode zal het zonder de Cake DeFi Freezer 273.9 DFI waard zijn, met freezer zelfs 360.9 DFI. Dit verschil ligt in de APY:

Cake DeFi Review Cake DeFi Bonus Cake DeFi Freezer

De Base APY is 74,3% en met de vermenigvuldiging van x1.5 komt dit uit op 130,04% per jaar, voor 5 jaar lang. Laten we nu gaan kijken naar wat het is als je het 120 maanden vastzet, het maximale.

120 maanden vastzetten

Ook in dit voorbeeld pakken we 100 DFI en zetten we het 120 maanden vast. Je ziet op de onderstaande afbeelding het verschil tussen vastzetten met of zonder vriezer.

Cake DeFi Review Cake DeFi Bonus Cake DeFi Freezer

Zoals je kan zien is het verschil echt mega, dat komt door de vermenigvuldigingsbonus die je krijgt als je kiest voor 120 maanden.

De Base APY is bij 120 maanden ook 74,3% maar met de vermenigvuldiging van x2 komt dit in de vriezer uit op 203,54% wat ook meteen de reden is waarom veruit de meeste DFI holders kiezen voor een bevriestermijn van 120 maanden.

Zie onderstaande afbeelding:

Cake DeFi Review Cake DeFi Bonus Cake DeFi Freezer

Omdat bij 60 of 120 maanden pas echt interessant wordt door de hoge bonus APY heb ik deze meegenomen in de Cake DeFi review. Mocht je het voor minder maanden willen vastzetten heb je alsnog een hoog ‘basis’ rendement op DFI of de DFI-pairs.

Je kan het ook eerst een maand of paar maanden proberen. Hoeveel je uiteindelijk verdient hiermee is afhankelijk van hoeveel jij wilt vastzetten en voor welke periode. De freezer is wel het meest interessante van de Cake DeFi review, maar wat ook mooi is is dat je een bonus kan krijgen, bekijk hieronder de voorwaarden.

Cake DeFi bonus $30

Bij het aanmelden kan je altijd $20,-aan bonus krijgen, maar als je deze link gebruikt krijg je $10,- extra. Je ontvangt dus in totaal $30,- aan gratis crypto! Dit kan natuurlijk niet ontbreken in de Cake DeFi review.

Wat moet je doen?

 1. Meld je aan via deze link of gebruik bij het aanmelden deze code: 873290
 2. Doorloop de aanmeldprocedure bestaande uit e-mailverificatie, identificatie, etc.
 3. Stort minimaal voor $50,- aan cryptomunten, zelf heb ik DASH gestort.
 4. Ontvang de gratis crypto!

De bonus staat automatisch 180 dagen vast en gedurende die tijd krijg je daar rente over (momenteel 84% per jaar, dat elke 12 uur wordt uitbetaald).

When you sign up for a Cake DeFi account and make your first deposit of $50 or more in value (with any coin), you will receive a bonus of $20 worth of DFI. This bonus will be locked up for 180 days in the Confectionery program and automatically yields staking returns during this time.

Deze bonus wordt met de uitnodigingslink verhoogd naar $30 aan DFI.

Je kan kiezen voor verschillende cryptomunten en op basis van de huidige prijzen, is het wellicht handig om te kiezen voor Litecoin of Dash, omdat hierbij de opnamekosten het laagste zijn.

Je kan je gestorte Dash, Litecoin of andere munt op elk gewenst moment weer opnemen/ terugstorten naar je eigen wallet. Je hoeft geen 180 dagen te wachten om dit te doen.

Heb je nog nog geen crypto’s dan biedt Cake DeFi je de mogelijkheid om Bitcoin of Ethereum rechtstreeks via hun webapp aan te schaffen, dit zou ik echter niet aanraden.

Als je liever een andere cryptomunt wil storten, dan moet je die elders kopen. Litecoin en Dash zijn goed verkrijgbaar en de opnamekosten daarvan zijn relatief laag.

Zelf gebruik ik Binance voor het goedkoop aanschaffen van cryptomunten en verzenden naar bijvoorbeeld je wallet bij Cake DeFi.

Omdat het op dit moment lastig is om geld rechtstreeks van je bank naar Binance te krijgen, gebruik ik hiervoor Bitvavo. Daar kan je eenvoudig geld opnemen en storten via iDEAL of bankoverschrijving. Kijk bij beleggen in cryptovaluta welke platformen ik nog meer kan aanraden.

De risico’s mogen niet ontbreken in de Cake DeFi review. De risico’s die hieraan zitten is dat DFI minder waard wordt, wat ik niet heel gauw zie gebeuren en dat de rendementen wellicht iets lager worden. Deze zijn echter super stabiel dus ook dit zie ik niet snel gebeuren.

Zelf doe ik het met een niet heel hoog bedrag maar zit ik er wel over na te denken om er nog bijvoorbeeld duizend euro vast te zetten voor een periode van 10 jaar.

Kijk bij Crypto staken, hoe wat en waar om te zien hoe staken werkt en wat je andere opties zijn.

Volg dejongebelegger op Instagram om al mijn beleggingen te zien.

Dit was de Cake DeFi review. Laat me weten wat je ervan vindt in de reacties of laat weten waar jij graag een review over ziet.

Wat is Trendtrading?

Wat is Trendtrading? Trendtrading is een vorm van actief beleggen, of beter gezegd traden. Maar wat is trendtrading nu precies? Het is een...

Leer beleggen als Warren Buffett

Leer beleggen als Warren Buffett In dit artikel gaan we leren van de meester; Warren Buffett. Leer beleggen als Warren Buffett aan de hand...

Indexbeleggen bij InDelta review

Indexbeleggen bij InDelta review Een review voor indexbeleggen bij InDelta samen met een stapsgewijze handleiding door het proces en...

Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen...

Extra pensioen opbouwen

Pensioensparen kan erg aantrekkelijk zijn, vanwege de belastingvoordelen die je hiermee hebt. De inleg die je op je pensioenrekening doet, mag je namelijk aftrekken van je belastbare inkomen tijdens de aangifte.

ETF’s en aandelen 2021 tips

Op deze pagina kan je lezen waarin ik van plan ben te gaan beleggen in 2021. In dit artikel ga ik je eerst mijn top 6 ETF’s voor 2021...

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beginnende beleggers maken vaak de stap om bij DEGIRO te gaan beleggen, wanneer zij verlangen naar een groter...

Beleggen in een IPO – Affirm

Beleggen in beursgang Affirm. In dit artikel vertel ik je hoe je kan beleggen in een IPO, als particuliere belegger. Binnenkort is er...

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd...

Aandeel analyse – Domino’s Pizza 2021

In dit artikel vind je een uitgebreide aandeel analyse van Domino's Pizza, een aandeel met meer dan 1800% groei in 10 jaar. Dit artikel is...

50 euro tegoed bij DEGIRO

50 euro tegoed bij DEGIRO Mocht je willen beginnen met beleggen in aandelen en ETF’s bij DEGIRO is dit het perfecte moment. DEGIRO heeft...

Beste Crypto ETF’s 2021

De rendementen op Crypto zijn de laatste tijd niet meer aan de kant te schuiven. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Crypto het nieuwe goud is....

Crypto geld verdienen

Op deze pagina vertel ik jou 3 manieren om gratis Crypto te verdienen zo kan je alvast wennen aan de wereld van beleggen in Cryptovaluta...

Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network promo code Celsius Network is een app waar je rente krijgt (tot wel 12%) op de Cryptovaluta die je op deze app...

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan...

Hoe werkt een ETF

Regelmatig krijg ik de vraag wat is een ETF? Of hoe werkt een ETF? Op deze pagina ga ik je dat precies uitleggen. Om een goed beeld te...

Top 5 veelbelovende crypto 2021/2022

In dit artikel kijken we naar 5 veelbelovende crypto 2021/2022. Het is logisch dat je je afvraagt welke crypto je het beste kan kopen in...

Crypto veilig opslaan hardware wallet

Crypto veilig opslaan kan met een Hardware Wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je...

Wat is Trendtrading?

Wat is Trendtrading? Trendtrading is een vorm van actief beleggen, of beter gezegd traden. Maar wat is trendtrading nu precies? Het is een...

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beginnende beleggers maken vaak de stap om bij DEGIRO te gaan beleggen, wanneer zij verlangen naar een groter...

De basis van beleggen #1

In het eerste deel van de basis van beleggen leg ik je de meest voorkomende begrippen uit die je kan tegen komen als je gaat beleggen. Ik...

Belastingaangifte en beleggen – 2020 & 2021

Vanaf vandaag kan je officieel weer belastingaangifte doen. Belastingaangifte en beleggen blijft een ding, vooral...

Crypto staken uitleg

De uitleg over crypto staken van dejongebelegger! Een heldere uitleg over wat het precies is, wat het jou kan opleveren, waar je kan staken en wat de risico’s zijn?

Bitcoin koers verwachting 2021/2022

Bitcoin koers verwachting 2021/2022 Het jaar 2020-2021 is een groot jaar geweest voor Bitcoin en andere cryptovaluta in het algemeen. Maar...

Coinbase NFT platform

Coinbase NFT platform Coinbase wil een deel van de niet-fungible actie. De crypto-uitwisseling kondigde plannen aan om een ​​marktplaats...

Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen...

Beleggen met weinig geld; 4 gratis tips

Beleggen met weinig geld. Kan dat? Zeker! Vooropgesteld: ik ben niet degene om te bepalen wat ‘weinig geld’ precies is. Wel weet ik dat...

ETF’s en aandelen 2021 tips

Op deze pagina kan je lezen waarin ik van plan ben te gaan beleggen in 2021. In dit artikel ga ik je eerst mijn top 6 ETF’s voor 2021...

Waar kan je de ARK ETF’s kopen?

ARK ETF's kopen in Nederland of België ARK Invest ETF's kopen in Europa is lastiger, maar niet onmogelijk. Dus waar kan je de ARK ETF's...

ETF en aandelen voor 2021

ETF en aandelen voor 2021 - aankopen September Een nieuwe maand betekend nieuwe aankopen, zowel op de beurs als in crypto. In dit artikel...

Leer beleggen als Warren Buffett

Leer beleggen als Warren Buffett In dit artikel gaan we leren van de meester; Warren Buffett. Leer beleggen als Warren Buffett aan de hand...

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd...

Raisin welkomstbonus

Beleggen of sparen? De Raisin welkomstbonus. Omdat beleggen en sparen hand in hand gaan, krijg ik ook vaak veel vragen over sparen....

Tips voor het beleggen in woningen

Tips voor het beleggen in woningen De prijs van Bitcoin rijst de pan uit en steeg de afgelopen tijd fors. Voor beleggers in de Crypto is...

Beste dividend aandelen 2021 Nederland & België

Beste dividend aandelen Nederland & België Nu het duidelijk is dat de ECB; de Europese centrale bank en de FED; de centrale bank van...

Een voordelige zakelijke rekening bij Knab

In dit artikel deel ik mijn onderzoek naar een voordelige zakelijke rekening. Als (kleine) ondernemer of ZZP’er is het namelijk...

Gratis aandeel bij Bitpanda

Nog tot 14 mei één gratis aandeel en je maakt automatisch kans op een Tesla Model 3 Performance. Je krijgt na aanmelding sowieso één gratis (fractioneel) aandeel ter waarde van €5,- tot €200,-

Aandeel analyse – Domino’s Pizza 2021

In dit artikel vind je een uitgebreide aandeel analyse van Domino's Pizza, een aandeel met meer dan 1800% groei in 10 jaar. Dit artikel is...

Online geld verdienen; 8 manieren

Meer dan 8 manieren voor online geld verdienen met of zonder investering. Handel, onderneem, adverteer of genereer passief inkomen met behulp van deze tips.

Coinbase NFT platform

Coinbase NFT platform Coinbase wil een deel van de niet-fungible actie. De crypto-uitwisseling kondigde plannen aan om een ​​marktplaats...

“The Big Short”-belegger Micheal Burry Short ARK ETF

"The Big Short"-belegger Micheal Burry Short ARK ETF Beroemde vermogensbeheerder Michael Burry (bekend van "The Big Short") wordt geprezen...

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.