FAQ

Meest gestelde vragen

Met mijn website wil ik beginnende beleggers helpen met beginnen, door tips te geven en mijn persoonlijke ervaringen te delen.

Hiernaast wil ik mensen bewust maken van de mogelijkheden omtrent beleggen en besparen en bezoekers graag iets bijleren over financiën.

Verder gebruik ik deze website en mijn Instagram en Facebookpagina om mijn beleggingen te delen en in contact te komen met andere beleggers.

Met behulp van WordPress en een goede host. Ik maak gebruik van Xel voor mijn hosting en ik gebruik Mailchimp voor de nieuwsbrief.

Mocht je ook gebruik willen maken van Mailchimp, krijgen wij beide via deze link $30 tegoed. Zo kunnen we elkaar een handje helpen.

Voor mij is transparantie erg belangrijk, daarom ben ik graag open en eerlijk over mijn beleggingen en mijn verdiensten.

Deze pagina bevat soms referral-links. Schrijf je je ergens in via mijn persoonlijke link, dan krijg ik – net als jij – een kleine vergoeding.

Deze vergoeding gebruik ik voornamelijk om mijn website en socials te verbeteren en een groter publiek te kunnen bereiken.

Mocht je mijn website willen steunen, kan je altijd via één van mijn partners zoals Bol.com of Amazon iets bestellen. Hier krijg ik dan een kleine vergoeding over.

Load More