Gratis Crypto verdienen

Gratis Crypto verdienen - 3

Op deze pagina vertel ik jou 3 manieren om gratis Crypto te verdienen zo kan je alvast wennen aan de wereld van beleggen in Cryptovaluta zonder geld uit te geven. Momenteel zijn er drie manieren om gratis Crypto te verdienen, waarmee iedereen in totaal meer dan $100 aan gratis Crypto kan verdienen.

Gratis Crypto verdienen is voor mij een goede manier geweest om aan Crypto te wennen en eerst een beetje te spelen met Crypto waar ik toch niks voor betaald had, op deze manier is het ook niet zo erg als je een keer een miskoop doet of een fout maakt.

Gratis Crypto met CoinSmart

Bij CoinSmart kan je $15 + $15 per vriend die je aanmeldt krijgen. CoinSmart is een Canadese crypto exchange die sinds 22 Februari 2021 ook in Europa beschikbaar is. Ze hebben nu een $15 bonus voor elke persoon die je uitnodigt.

Meld je aan bij CoinSmart via deze link om je eerste $15 van mij te ontvangen, deze krijg je na het storten van $100 CAD. Vervolgens is dit vrij op te nemen. Werkt de link niet goed? Gebruik dan deze promocode: Ref-yOD6Yr

Deel je link vervolgens met je vrienden, als je dat wilt. Om de bonus te kunnen krijgen dien je nog wel je account te verifiëren. Dit is één van de manieren waarmee je gratis kan beginnen met beleggen in Cryptovaluta, de volgende is met Coinbase.

Gratis Crypto verdienen - 2

Gratis Crypto verdienen Coinbase

Coinbase is misschien wel de bekendste Crypto platform hier in Nederland. Wat veel mensen niet weten is dat Coinbase ook werkt met een verdien systeem, ook wel coinbase/earn genoemd. Met Coinbase earn kan je gratis Crypto verdienen.

Door het beantwoorden van simpele vragen kunnen gebruikers gratis Crypto verdienen. Via deze manier is het meeste van mijn Crypto bij Coinbase gratis verkregen. Totaal heb ik hiermee ongeveer €180,- verdiend.

Omdat ik de quizzen heb doorlopen, mocht ik ook andere mensen uitnodigen om gratis Crypto te verdienen. Het lijkt erop dat het op Coinbase momenteel niet meer mogelijk is om nog meer Crypto te verdienen door vrienden uit te nodigen, wel kan je nog Crypto verdienen door het maken van deze quizzen. De antwoorden staan hieronder.

Om van deze aanbiedingen gebruik te maken, dien je wel eerst een gratis Coinbase account hebben aangemaakt. Vervolgens kan je onderstaande quizzen maken om te beginnen met verdienen.

Gratis Compound (COMP) via Coinbase 

Antwoorden Compound (COMP)
Q1: Earning interest on your crypto
Q2: Supply a crypto asset as collateral
Q3: COMP token holders

Gratis Stellar Lumens via Coinbase (XLM)  

Antwoorden Stellar Lumens (XLM):
Q1: A decentralized protocol that unites the worlds financial infrastructure
Q2: Facilitating low-cost, universal payments
Q3: Transactions are fast, inexpensive, and global
Q4: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently
Q5: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Verdien BAND op Coinbase

Antwoorden BAND
Q1: Real world data
Q2: Oracles
Q3: Earn Crypto rewards

Verdien EOS op Coinbase 

Antwoorden EOS
Q1: Een blokketen-protocol voor snelle, schaalbare applicaties
Q2: Gedelegeerde proof of stake
Q3: Snelle gratis overschrijvingen
Q4: EOS-Tokens staken
Q5: Slimme contracten met mogelijkheid tot upgraden

Gratis Crypto verdienen - 4

Gratis Crypto verdienen met Celsius Network

Doordat ik de antwoorden erbij heb gezet, kan je zo snel gratis Cryptovaluta verdienen. Aanmelden op Coinbase kost je maximaal 10 minuten en per test ben je maximaal 2 minuten bezig. Mocht je er niet uitkomen, mag je mij ook altijd een berichtje sturen op Instagram. Soms kom je op een wachtlijst, het is dan verstandig om af en toe te checken om te zien of je al aan de beurt bent.

Geen zin om te wachten? Snap ik; lees hier waar je het beste Crypto kan aankopen, of klik hier om meer te lezen over de bonus die gratis is te verdienen bij Celsius Network!

Gratis Crypto verdienen CoinMarketCap

Gratis Crypto verdienen kan ook bij CoinMarketCap. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als bij Coinbase. Je beantwoordt na het maken van een account vragen en daarvoor krijg je beloningen, in de vorm van Cryptovaluta.

Zelf ben ik hier pas net achter gekomen en heb ik al 3 quizzen gemist, wat goed was geweest voor een totaal bedrag van €70,- aan gratis Crypto. Gelukkig komen er nog meer quizzen en is er momenteel eentje die je wel kunt maken.

Om deel te nemen moet je je eerst registreren bij CoinMarketCap (enkel e-mailadres en wachtwoord) en in bezit zijn van een Binance account (je moet je Binance ID invoeren, in het begin van de quiz). Vervolgens is er periodiek een “token distribution”. Dit houdt in dat er een aantal tokens worden verdeelt onder de mensen die de goede antwoorden hebben gegeven op de quiz. Je krijgt het dus niet meteen maar wanneer de periode is afgelopen.

Waarom heb je een Binance account nodig? Omdat je op CoinMarketCap niet kan handelen en je de verdiende Crypto rechtstreeks op je Binance account krijgt gestort!

Momenteel kan je meedoen aan de quiz omtrent Nervos Network. Heb jij geen zin om de filmpjes te kijken of om je erin te verdiepen, hier zijn de antwoorden:

Vraag 1: what is the total supply of CKB tokens?
Antwoord: 31,133,516,81.

Vraag 2: what is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?
Antwoord: common knowledge base.

Vraag 3: what consensus algorithm does the Nervos Network use?
Antwoord: proof of work (PoW).

Vraag 4: what three features can be attributed to the Nervos Blockchain?
Antwoord: open-source, permissionless and Proof of Work secured.

Vraag 5: the Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…
Antwoord: layer 2 development and scaling.

Vraag 6: what is the name of the Nervos Native Token?
Antwoord: the CKByte.

Vraag 7: nervos Native Token can be used for…
Antwoord: store of value.

Vraag 8: the Nervos DAO acts as an…
Antwoord: inflation shelter from secondary issuance.

Gratis Crypto verdienen op CoinMarketCap, kijk na het aanmaken van een account bij “Learn”, daar staat “Earn” en kan je de quiz doen. Nog geen Binance account, maak deze eenvoudig aan via deze link.

Als er nieuwe quizzen beschikbaar zijn hoor je het hier als eerste, inclusief de antwoorden.

Gratis Crypto verdienen - 1