De op 1 na grootste Bitcoin uitstroom ooit!

door | 19 okt, 2022

De op 1 na grootste Bitcoin uitstroom ooit

Beleggers schakelen over van de verkoopmodus naar de accumulatiemodus. Is de bodem gezet?

De op 1 na grootste Bitcoin uitstroom ooit

Bitcoin (BTC) zag gister een massale uitstroom van Coinbase Pro nadat 48k BTC (ter waarde van $ 940 miljoen) van het cryptoplatform was opgenomen in de op 1 na grootste Bitcoin uitstroom ooit in de geschiedenis, en daarmee ook in de geschiedenis van crypto in het algemeen.

Aangezien Coinbase Pro een platform is dat erg populair is bij institutionele beleggers, kan dit erop wijzen dat institutionele beleggers de verkoop voor een tijdje afremmen.

Meer dan 121k BTC (bijna $ 2,4 miljard) heeft de afgelopen 30 dagen cryptoplatformen verlaten, wat neer komt op de op 1 na grootste Bitcoin uitstroom ooit.

Een piek in de uitstroom wordt over het algemeen gezien als een positief (bullish) signaal, omdat het betekent dat handelaren hun voorraad willen behouden in plaats van te verkopen. Sommige analisten voorspellen zelfs een bodem voor BTC, omdat dit historisch gezien bij de vorige enorme uitstroom ook het geval was.

Zelf geef ik de voorkeur aan beleggen in cryptovaluta bij cryptoplatformen met lage transactiekosten, zoals Binance, waar je met onze speciale link voor de rest van je leven de maximale korting krijgt op transactiekosten.

De op 1 na grootste Bitcoin uitstroom ooit Binance

Bitcoin in het derde kwartaal stabieler dan de aandelenmarkten

De correlatie van Bitcoin met de aandelenmarkt bereikte vorige maand een recordhoogte, waarbij de prijs nog steeds sterk wordt beïnvloed door economische rapporten. Onlangs is Bitcoin echter ongewoon stabiel geweest met zijn volatiliteit die een dieptepunt van 2 jaar bereikt, ondanks de schommeling in traditionele markten – in feite heeft crypto bewezen een van de best presterende activaklassen van het derde kwartaal te zijn, aangezien er weinig waarde verloren ging.

Wie had dat gedacht? Wij compounden in ieder geval lekker door en houden goed in de gaten wat de op 1 na grootste Bitcoin uitstroom ooit, voor gevolgen heeft.

Kom je er zelf niet uit wat betreft crypto? De WhatsNext community is er voor jou! Zien we je daar?

Zet jij je crypto aan het werk? Dat kan door crypto te staken, bekijk de uitgebreide uitleg. Nog geen goede partij gevonden om te beleggen in cryptovaluta, check dan onze aanraders, met bijbehorende voordelen!

De op 1 na grootste Bitcoin uitstroom ooit Bitvavo
4.8/5 - (5 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.