De 2 beste cashback websites

door | 31 okt, 2020

Beste cashback websites - dejongebelegger

Besparen op online aankopen? Klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is het niet zo! Voor mij ging ongeveer anderhalf jaar geleden een wereld voor mij open en in deze wereld, krijg je geld terug op al je online aankopenCashback websites geven jouw als klant namelijk altijd geld-terug/ ‘cash-back’ op al je online aankopen die je doet. Zo heb ik met de beste cashback websites in een jaar tijd al €300,- terug gekregen.

Het woord zegt het eigenlijk al: geld-terug. Bij een cashback actie krijg je een deel van het bedrag dat je voor een product of dienst betaald hebt terug van de fabrikant. Hoeveel je terugkrijgt hangt van de actie of webwinkel af. Zo ontvang ik cashback als ik kleding bestel via bijvoorbeeld ASOS, of als ik lenzen bestel via Vision Direct. Maar ook bij het aanschaffen van nieuwe elektronica of als je iets besteld bij de Bijenkorf.

Op de cashback websites die ik gebruik staan vaak ook nog kortingscodes voor bepaalde webshops. Zo heb je naast cashback op deze manier dus dubbel korting.

De 2 beste cashback websites

Ik gebruik de twee beste cashback websites, dit heeft twee redenen: niet alle webshops werken met dezelfde cashback websites. Ten tweede, geeft de ene website soms meer cashback dan de ander bij bepaalde webshops.

Begin met besparen via: CashbackXL.

besparen op online aankopen

Of ga besparen met Shopbuddies.nl! Hieronder zie je een klein gedeelte van wat ik al heb bespaard via Shopbuddies, over het algemeen duurt de goedkeuring iets langer als bij CashbackXL, maar het wordt wel echt bijna altijd goedgekeurd.

Beste cashback websites - dejongebelegger

Om je een voorbeeld te geven; Laatst kocht ik, in de sale, voor €140,- online kleding bij AboutYou. Via Shopbuddies.nl krijg je 15% cashback op je uitgave. Dit betekend dat ik een bedrag van +-€21,- ontving op mijn account! Vervolgens kan je dit gewoon weer naar je rekening laten uitbetalen, met één druk op de knop. 

Ook bij het kopen van een nieuwe TV heb ik gebruik gemaakt van een cashbackwebsite. Hier kreeg ik 6% cashback over! Dit is allemaal geld wat ik sowieso al van plan was uit te geven, maar door middel van deze cashback websites dus heb kunnen besparen!

Onlangs ben ik verhuisd en heb ik echt super veel bespaard met de hulp van cashback websites! Ik denk dat ik in totaal zo’n 10% heb bespaard op nieuwe apparatuur en nieuw meubilair. Dat noem ik nog een besparen op online aankopen!

Als laatste om te besparen op online aankopen, maak ik naast cashback websites ook gebruik van BestSecret, hieronder lees je daar meer over.

Besparen op online aankopen

Wat moet je doen om te besparen op online aankopen? Gebruik maken van de beste cashback websites.
1. Zodra je ingelogd bent, klik je via de beste cashback websites door naar de gewenste webshop.
2. Shop bij de webshop zoals je gewend bent.
3. De cashbackwebsite ontvangt een commissie voor jouw aankoop, omdat zij jou als klant hebben aangebracht (niet altijd waar, want soms ben je al bekend bij deze webshops, maar dat maakt voor de cashback verder niet uit). Deze commissie houden zij echter niet zelf: maar geven ze aan jou terug als cashback. Super simpel toch?

Wacht niet langer en stop met teveel betalen. Ga nu besparen op online aankopen met de beste cashback websites. Shop voortaan net als mij altijd met (dubbele) korting!

Meer tips over budget en meer vind je op: hablamama.nl

Nog meer besparen – BestSecret

Naast dat ik vaak shop via de beste cashback websites. Kan je ook besparen op online aankopen met de app van BestSecret. Hier zijn vaak (premium) merken met hoge korting te kopen, denk aan Tommy Hilfiger, Diesel, Timberland en nog veel meer grote merken. De app noemt zichzelf een exclusieve mode community.

Je kan alleen shoppen bij BestSecret met een uitnodigingslink. Momenteel heb ik nog 50 persoonlijke uitnodigingen. Klik hier om je via mijn link te registreren en shop voortaan met hoge korting!

Mocht je meer vragen hebben over hoe deze beste cashback websites te werk gaan, stel ze gerust aan mij op Instagram of via mijn Facebookpagina. Liever geld verdienen dan besparen? Kijk bij beleggen in Cryptovaluta of bij gratis beginnen met beleggen. Geïnteresseerd in boeken over personal finance? Ik heb een top 10 gemaakt van boeken over personal finance.

ShopBuddies.nl
4.4/5 - (12 stemmen)

Gratis handelen bij Bitvavo tot maximaal €1000?!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram:

portefeuille dejongebelegger

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.