SEO cursus 4x meer websitebezoekers

door | 27 okt, 2021

SEO cursus 4x meer websitebezoekers

De SEO cursus zorgt voor meer websitebezoekers en heeft mij persoonlijk enorm geholpen met organisch meer bezoekers voor de website te krijgen. Je wordt geholpen bij de SEO strategie door het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten.

In de online cursus “MasterSEO” worden schrijvers geholpen naar een succesvollere website met bezoekersaantallen die zij verdienen.

De MasterSEO cursus is een zeer laagdrempelige SEO training die geschikt is voor iedereen met een eigen website. Klanten staan op één en kunnen altijd terecht wanneer er extra vragen opkomen. Hiernaast ontvangt iedere klant van de training (cursus) 30 minuten gratis SEO coaching!

Ze bieden een online training aan waarbij ze ingaan op alle belangrijke SEO onderdelen.

In de MasterSEO training zitten nog twee 2 superbonussen, namelijk een gratis training voor Google Mijn Bedrijf (T.W.V. € 197) en een training hoe men Retargeting (T.W.V. € 97) kan inzetten voor hun bedrijf. Deze twee bonussen zijn zeer de moeite waard.

MasterSEO SEO cursus 4x meer websitebezoekers

Verviervoudig je websitebezoekers met SEO Review

In de online cursus “Verviervoudig je websitebezoekers met SEO” leer je hoe je jouw website en artikelen zo opmaakt, dat ze goed zichtbaar zijn in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en Bing. Het streven is natuurlijk altijd de nummer 1 positie in Google. Dit kan je doen door slim in te spelen op de algoritmes. Zelf maak ik hierbij gebruik van Rankmath, een andere optie is YoastSEO.

Deze plug-ins voor WordPress helpen jou hoog scoren in Google. Met de SEO cursus 4x meer websitebezoekers leer jij precies hoe je dit moet doen.

In 10 hoofdstukken helpt ze cursisten, met zowel content voor beginners als gevorderden, naar een goede SEO strategie. De SEO cursus 4x meer websitebezoekers bevat video’s met informatie en werkboeken. Je leert precies wat je moet weten om jouw website te laten groeien, maar ook jouw volgende website in een andere niche tot een succes te brengen. Ik kan niet anders dan lovend zijn over deze cursus, want hij is écht heel goed!

Ze legt je onder andere uit hoe je keyword research doet, artikelen SEO-proof schrijft en door middel van een concurrentieanalyse in jouw niche een content strategie ontwikkelt. Zo’n content strategie levert je uiteindelijk een stroom van inspiratie op voor artikelen die je kunt gaan schrijven (of laten schrijven).

Bij de cursus zit tevens toegang tot de Groei met Esmée Lifestyle community inbegrepen. Hier kan je de cursus volgen, maar ook meteen terecht om vragen te stellen op het forum met mede-cursisten of in een privébericht.

MasterSEO SEO cursus 4x meer websitebezoekers

Check ook de andere cursussen die ik kan aanraden: Cursussen. Of volg mij op Instagram.

4.5/5 - (4 stemmen)

Beste cursus voor beleggen, leren beleggen, leren traden, cursussen over beleggen, cursussen over traden, trade cursus, beleggen voor beginners, cursus beleggen voor beginners, cursus technische analyse, cursus traden voor beginners, top 3 cursussen beleggen, leuke cursussen voor beleggen, simpele cursus beleggen, simpele cursus traden, beste cursus voor beginnende beleggers, beste cursus voor beginnende traders, crypto cursus, gratis crypto cursus, beste gratis crypto cursus, cursus affiliate marketing, cursussen voor beginners.