Cursus beleggen voor beginners

Cursus beleggen voor beginners

Omdat we zelf alleen de cursussen van WhatsNext en Madelon Vos hebben gevolgd, gaan we momenteel geen andere cursussen aanraden. Er zijn een hoop cursussen in de omloop waarvan je “gegarandeerd snel rijk” wordt. Hier geloven wij niet in, vaak is degene achter de cursus, de enige die er “snel rijk” van wordt. Vanwege deze reden houden we het bij goed beoordeelde cursussen en communitys van mensen die we persoonlijk kennen en waar we achter staan.

Mochten we nog een goede cursus tegen komen of volgen, voegen we ze toe aan deze pagina. We kunnen je sowieso aanraden (gratis) lid te worden van de WhatsNext Community (review). Dit is de best beoordeelde beleggings-community van Nederland en België (4.8 / 5.0 op TrustPilot).

Cursus beleggen voor beginners - WhatsNext Crypto Mastery Course

WhatsNext Crypto Mastery Course

Lukt het jouw maar niet om winstgevend te traden en wil je 100% klaar staan voor de volgende bull-run? De WhatsNext Crypto Cursus is van de WhatsNext Community; De beste beoordeelde belegging-community van NL en BE op Trustpilot en gerund door gepassioneerde traders & investeerders.

Met de WhatsNext Crypto Cursus leer je van A-Z handelen in cryptocurrencies, heb je toegang tot meer dan 20 jaar ervaring in de financiële markt door toegang tot de Trading Community op Discord. Ook heb je een team van professionals die jou ondersteunen en al jouw vragen beantwoorden!

In de cursus leer je ook alles over hoe je winstgeven kunt traden, zonder 24/7 achter je laptop te zitten. Verder leer je marktpatronen herkennen zodat jij jouw traden kan automatiseren, technische analyses maken voor alle financiële markten en leer je de ideale mindset om zonder stress en zonder emoties te traden.

Na deze cursus ben je echt een onafhankelijke trader! Gebruik de code: WN250 en ontvang nu 25% korting!

Crypto en Trading cursussen

Gratis Cryptocurrency trading cursus van Madelons Vos

De Crypto en Trading cursussen van Madelon Vos, misschien ken je haar wel van YouTube. Eerst waren we zelf een beetje sceptisch over haar en haar cursussen, maar zij heeft ons absoluut verbaasd. Als je de gratis cursussen nog niet hebt gekeken en je geïnteresseerd bent in crypto en/ of technische analyse en traden, kunnen wij je aanraden dit zeker te doen.

Madelon Vos is een bekende naam in de cryptobranche en fulltime bezig met alles omtrent crypto en trading. Ze richt zich voornamelijk op technische analyse en succesvol handelen, maar heeft ook erg interessante columns en gesprekken met economen. Ze is zelfs HBO-docent Technische Analyse. Ze biedt momenteel ook een gratis STAP-cursus aan om haar kennis en kunde te delen. Ideale cursus beleggen voor beginners en gevorderden.

Gebruik de code: dejongebelegger en ontvang 10% korting!

Gratis STAP-budget cursussen

Nu investeren in Pokémon kaarten?

Investeren in Pokémon kaarten; je hoort er steeds meer over! Net als bij investeren op de aandelenmarkt moet je kansen vinden en ook de ontwikkelingen in de markt goed volgen. Heb je nog geld over om te investeren in Pokémon kaarten? Of ben je misschien op zoek naar...

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.