Cursus beleggen voor beginners

Cursus beleggen voor beginners

Omdat ik zelf alleen de cursussen van Madelon Vos heb gevolgd, ga ik momenteel geen andere cursussen aanraden. Er zijn een hoop cursussen in de omloop waarvan je “gegarandeerd snel rijk” wordt. Hier geloof ik niet in, vaak is degene achter de cursus de enige die er “snel rijk” van wordt, vandaar dat ik het hou bij goed beoordeelde cursussen van mensen en websites die ik ken.

Mocht ik in de nog een goede cursus tegen komen of volgen, zal ik deze toevoegen aan deze pagina. Ik kan je sowieso aanraden (gratis) lid te worden van de WhatsNext Community.

Crypto en Trading cursussen

Gratis Cryptocurrency trading cursussen

De Crypto en Trading cursussen van Madelon Vos, misschien ken je haar wel van YouTube. Eerst was ik zelf een beetje sceptisch over haar en haar cursussen, maar zij heeft mij absoluut verbaasd. Als je de gratis cursussen nog niet hebt gekeken en je geïnteresseerd bent in crypto en/ of technische analyse en traden zou ik dit zeker gaan doen.

Madelon Vos is een bekende naam in de cryptobranche en fulltime bezig met alles omtrent crypto en trading. Ze richt zich voornamelijk op technische analyse en succesvol handelen, maar heeft ook erg interessante columns en gesprekken met economen. Ze is zelfs HBO-docent Technische Analyse. Ze biedt momenteel gratis cursussen aan om haar kennis en kunde te delen. Ideale cursus beleggen voor beginners.

Mocht deze gratis cursus beleggen voor beginners je bevallen, kan je altijd nog een betaalde cursus volgen. Gebruik de code: dejongebelegger en ontvang 10% korting!

Ik ben ervan overtuigd dat een éénmalige investering in jezelf, zich altijd dubbel en dwars uitbetaald. 

Klik hier om te zien welke boeken ik kan aanbevelen.