Cursus beleggen voor beginners

Cursus beleggen voor beginners

Omdat ik zelf alleen nog de cursussen van Madelon Vos en de infosessies van Stijn Vereecken heb gevolgd, ga ik momenteel geen andere cursussen aanraden. Er zijn een hoop cursussen in de omloop waarvan je “gegarandeerd snel rijk” wordt. Hier geloof ik niet in, vaak is degene achter de cursus de enige die er “snel rijk” van wordt, vandaar dat ik het hou bij goed beoordeelde cursussen van mensen en websites die ik ken.

Mocht ik in de nog een goede cursus tegen komen of volgen, zal ik deze toevoegen aan deze pagina.

Crypto en Trading cursussen

Gratis Cryptocurrency trading cursussen

De Crypto en Trading cursussen van Madelon Vos, misschien ken je haar wel van YouTube. Eerst was ik zelf een beetje sceptisch over haar en haar cursussen, maar zij heeft mij absoluut verbaasd. Als je de gratis cursussen nog niet hebt gekeken en je geïnteresseerd bent in crypto en/ of technische analyse en traden zou ik dit zeker gaan doen. 

Madelon Vos is een bekende naam in de cryptobranche en fulltime bezig met alles omtrent crypto en trading. Ze richt zich voornamelijk op technische analyse en succesvol handelen, maar heeft ook erg interessante columns en gesprekken met economen. Ze is zelfs HBO-docent Technische Analyse. Ze biedt momenteel gratis cursussen aan om haar kennis en kunde te delen. Hiernaast heeft zij ook een MoneyTalks Community.

Mochten deze gratis cursussen je bevallen, kan je altijd nog een betaalde cursus volgen. Gebruik dan code: dejongebelegger om nog eens 10% korting te ontvangen!

Forex Trading cursus

De Forex Trading cursus van Stijn Vereecken van Pips2Prosperity. Na 2 jaar opzoeken, testen en optimaliseren en 4 jaar als professioneel trader heeft Stijn een complete Forex cursus uitgewerkt. Aan de hand van persoonlijke begeleiding, professionele video’s en -analyses, online lessen en een gemotiveerde community leer jij de kneepjes van het vak.

Je krijgt een duidelijk en transparant stappenplan op maat dat je elke stap van de weg begeleidt.
Er is ook een community met professionals waar iedereen elkaar helpt en waar je samen kunt traden.

Dit wordt allemaal uitgelegd in een gratis, vrijblijvende info sessie in minder dan 30 minuten. Zelf heb ik goed contact met Stijn, als je geïnteresseerd bent in Forex Trading kan ik je dus met een gerust hart verwijzen naar de info sessie en cursus.

Forex cursus en coaching

Ik ben ervan overtuigd dat een éénmalige investering in jezelf, zich altijd dubbel en dwars uitbetaald. 

Klik hier om te zien welke boeken ik kan aanbevelen.