Cursus beleggen voor beginners

Cursus beleggen voor beginners

Omdat we zelf alleen de cursussen van Stefan Kneppers, WhatsNext en Madelon Vos hebben gevolgd, gaan we momenteel geen andere cursussen aanraden. Er zijn een hoop cursussen in de omloop waarvan je “gegarandeerd snel rijk” wordt. Hier geloven wij niet in, vaak is degene achter de cursus, de enige die er “snel rijk” van wordt. Vanwege deze reden houden we het bij goed beoordeelde cursussen en communitys van mensen die we persoonlijk kennen en waar we achter staan.

Mochten we nog een goede cursus tegen komen of volgen, voegen we ze toe aan deze pagina. We kunnen je sowieso aanraden (gratis) lid te worden van de WhatsNext Community (review). Dit is de best beoordeelde beleggings-community van Nederland en België (4.8 / 5.0 op TrustPilot).

Cursus Trendtrading Cursus Stefan Kneppers 2

Trendtrading cursus

Met de Cursus Trendtrading van Stefan Kneppers, leer je hoe je de juiste aandelen vind. Verder leer je hoe je deze koopt en verkoopt op de juiste momenten en leer je hoe je een winstgevende portefeuille bouwt en beheert aan de hand van trends in de markt met de unieke Trendtrading-strategie.

De Trendtrading cursus bevat 9 modules, samen goed voor meer dan 10 uur aan content en meer dan 40 videolessen. Stefan is dus geen cursusgoeroe, maar biedt een cursus met echte waarde, gegeven door iemand die zijn weg heeft gevonden op de beurs.

Hiernaast krijg je er ook nog eens 7 dagen per week support bij, mocht je vragen hebben! Klasse Stefan, voor de uitmuntende service.

Na deze cursus ben je een echte Trendtrader! Nu met €200 actiekorting, automatisch toegepast!

Cursus beleggen voor beginners - WhatsNext Crypto Mastery Course

WhatsNext Crypto Mastery Course

Lukt het jouw maar niet om winstgevend te traden en wil je 100% klaar staan voor de volgende bull-run? De WhatsNext Crypto Cursus is van de WhatsNext Community; De beste beoordeelde belegging-community van NL en BE op Trustpilot en gerund door gepassioneerde traders & investeerders.

Met de WhatsNext Crypto Cursus leer je van A-Z handelen in cryptocurrencies, heb je toegang tot meer dan 20 jaar ervaring in de financiële markt door toegang tot de Trading Community op Discord. Ook heb je een team van professionals die jou ondersteunen en al jouw vragen beantwoorden!

In de cursus leer je ook alles over hoe je winstgeven kunt traden, zonder 24/7 achter je laptop te zitten. Verder leer je marktpatronen herkennen zodat jij jouw traden kan automatiseren, technische analyses maken voor alle financiële markten en leer je de ideale mindset om zonder stress en zonder emoties te traden.

Na deze cursus ben je echt een onafhankelijke trader! Gebruik de code: WN250 en ontvang nu 25% korting!

Crypto en Trading cursussen

Cryptovaluta trading cursus van Madelons Vos

De Crypto en Trading cursussen van Madelon Vos, misschien ken je haar wel van YouTube. Eerst waren we zelf een beetje sceptisch over haar en haar cursussen, maar zij heeft ons absoluut verbaasd. Als je de gratis cursussen nog niet hebt gekeken en je geïnteresseerd bent in crypto en/ of technische analyse en traden, kunnen wij je aanraden dit zeker te doen.

Madelon Vos is een bekende naam in de cryptobranche en fulltime bezig met alles omtrent crypto en trading. Ze richt zich voornamelijk op technische analyse en succesvol handelen, maar heeft ook erg interessante columns en gesprekken met economen. Ze is zelfs HBO-docent Technische Analyse. Ideale cursus beleggen voor beginners en gevorderden.

Gebruik de code: dejongebelegger en ontvang 10% korting!

Andere cursussen

We hebben het op de website over meer dan enkel beleggen. Bekijk het totale aanbod aan cursussen waar wij achter staan.