Cursus beleggen voor beginners

Cursus beleggen voor beginners

Omdat we zelf alleen de cursussen van Madelon Vos hebben gevolgd, gaan we momenteel geen andere cursussen aanraden. Er zijn een hoop cursussen in de omloop waarvan je “gegarandeerd snel rijk” wordt. Hier geloven wij niet in, vaak is degene achter de cursus, de enige die er “snel rijk” van wordt. Vanwege deze reden houden we het bij goed beoordeelde cursussen en communitys van mensen die we persoonlijk kennen en waar we achter staan.

Mochten we nog een goede cursus tegen komen of volgen, voegen we ze toe aan deze pagina. We kunnen je sowieso aanraden (gratis) lid te worden van de WhatsNext Community (review). Dit is de best beoordeelde beleggings-community van Nederland en België (4.8 / 5.0 op TrustPilot).

Crypto en Trading cursussen

Gratis Cryptocurrency trading cursussen

De Crypto en Trading cursussen van Madelon Vos, misschien ken je haar wel van YouTube. Eerst waren we zelf een beetje sceptisch over haar en haar cursussen, maar zij heeft ons absoluut verbaasd. Als je de gratis cursussen nog niet hebt gekeken en je geïnteresseerd bent in crypto en/ of technische analyse en traden, kunnen wij je aanraden dit zeker te doen.

Madelon Vos is een bekende naam in de cryptobranche en fulltime bezig met alles omtrent crypto en trading. Ze richt zich voornamelijk op technische analyse en succesvol handelen, maar heeft ook erg interessante columns en gesprekken met economen. Ze is zelfs HBO-docent Technische Analyse. Ze biedt momenteel gratis cursussen aan om haar kennis en kunde te delen. Ideale cursus beleggen voor beginners.

Mocht deze gratis cursus beleggen voor beginners je bevallen, kan je altijd nog een betaalde cursus volgen. Gebruik de code: dejongebelegger en ontvang 10% korting!

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.