Crypto geld verdienen

door | 05 apr, 2021

Gratis Crypto Verdienen

Op deze pagina vertel ik jou 5 manieren om gratis crypto te verdienen zo kan je alvast wennen aan de wereld van beleggen in cryptovaluta zonder geld uit te geven. Momenteel zijn er vijf manieren om gratis crypto te verdienen, waarmee iedereen in totaal meer dan $100 aan gratis crypto kan verdienen.

Bij de andere manieren dien je een kleine storting te doen om je crypto te verdienen.

Crypto geld verdienen

Crypto geld verdienen is voor mij een goede manier geweest om aan crypto te wennen en eerst een beetje te spelen met crypto waar ik toch niks voor betaald had, op deze manier is het ook niet zo erg als je een keer een miskoop doet of een fout maakt.

Bekijk alle huidige beleggen acties en bonussen.

Crypto geld verdienen Coinbase

Coinbase is misschien wel het bekendste crypto platform. Wat veel mensen niet weten is dat Coinbase ook werkt met een verdien systeem, ook wel Coinbase earn genoemd. Met Coinbase earn kan je crypto geld verdienen. Dit is met uitstek de beste manier voor crypto geld verdienen.

Door het beantwoorden van simpele vragen kunnen gebruikers crypto geld verdienen. Via deze manier is het meeste van mijn crypto bij Coinbase gratis verkregen. Totaal heb ik hiermee ongeveer €180,- verdiend.

Omdat ik de quizzen heb doorlopen, mocht ik ook andere mensen uitnodigen om gratis crypto te verdienen. Het lijkt erop dat het op Coinbase momenteel niet meer mogelijk is om nog meer crypto te verdienen door vrienden uit te nodigen, wel kan je nog crypto verdienen door het maken van deze quizzen. De antwoorden staan hieronder.

Om van deze aanbiedingen gebruik te maken, dien je wel eerst een gratis Coinbase account hebben aangemaakt. Vervolgens kan je onderstaande quizzen maken om te beginnen met verdienen.

online geld verdienen coinbase crypto geld verdienen coinbase2

Gratis Compound (COMP) via Coinbase 

Antwoorden Compound (COMP)
Q1: Earning interest on your crypto
Q2: Supply a crypto asset as collateral
Q3: COMP token holders

Gratis Stellar Lumens via Coinbase (XLM)  

Antwoorden Stellar Lumens (XLM):
Q1: A decentralized protocol that unites the worlds financial infrastructure
Q2: Facilitating low-cost, universal payments
Q3: Transactions are fast, inexpensive, and global
Q4: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently
Q5: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Verdien BAND op Coinbase

Antwoorden BAND
Q1: Real world data
Q2: Oracles
Q3: Earn Crypto rewards

Verdien EOS op Coinbase 

Antwoorden EOS
Q1: Een blokketen-protocol voor snelle, schaalbare applicaties
Q2: Gedelegeerde proof of stake
Q3: Snelle gratis overschrijvingen
Q4: EOS-Tokens staken
Q5: Slimme contracten met mogelijkheid tot upgraden

Gratis Crypto verdienen - 4

Crypto geld verdienen op Crypto.com

Staken op Crypto.com. Een sterk groeiend cryptoplatform waar je de eigen munt van Crypto.com (CRO) en andere crypto kunt staken tegen mooie rendementen. Je krijgt je $25 dollar bonus al, wanneer je op deze app $350 dollar aan CRO voor 180 dagen vastzet, hiervoor krijg je ook nog eens een Spotify abonnement terug.

Deze actie om te staken is vooral heel interessant omdat Crypto.com een hard groeiend platform is, zo hebben zij onlangs ook hun NFT-marktplaats geopend en heb je bij Crypto.com een Supercharger, waarbij je hele mooie rewards krijgt voor het staken van crypto. Maar het mooiste is de potentie en koerswinst op de Crypto.com Coin genaamd CRO. De laatste maand is deze al flink gestegen van een coin die buiten de top 20 stond, naar een coin die op plaats 13 staat gezien de market cap.

Crypto geld verdienen - crypto bonus

Dit betekent dat mijn eerste storting van € 350 en mijn latere storting van € 350 nu al het volgende waard is:

Crypto geld verdienen - crypto bonus 2

Zeker niet mis! Gezien hoe hard Crypto.com aan het adverteren is en dat ze onlangs naamrechten hebben gekocht van het Lakers-stadion in Los Angeles, verwacht ik heel veel van deze munt en exchange. Hoe eerder je er bij bent, hoe meer je bonus en eerste storting waard zal worden. Dat is ook de reden dat ik snel nog € 350 had bijgestort!

Als je voor 180 dagen CRO vastzet krijg je naast het Spotify abonnement een crypto debet-visacard, vergelijkbaar als die van Binance of Bitpanda. Het mooie hieraan is, over al je aankopen ontvang je cashback! Gebruik deze link om je $25 bonus te claimen of download de app en gebruik de volgende code: gvbtg2nsyh bij het aanmelden.

Heb je een account gemaakt? Dan kan je voor iedereen die je uitnodigt zelf ook nog eens $25 dollar krijgen.

Gratis Crypto verdienen - 2

Crypto geld verdienen met Cake DeFi

Bij Cake DeFi kan je een mooie bonus krijgen bij je eerste storting, ook kan je regelmatig quizzen doen om crypto te verdienen!

Aanmelden bij Cake DeFi kost je maximaal 10 minuten en per test ben je maximaal 2 minuten bezig. Mocht je er niet uitkomen, mag je mij ook altijd een berichtje sturen op Instagram.

Crypto geld verdienen CoinMarketCap

Crypto geld verdienen kan ook bij CoinMarketCap. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als bij Coinbase. Je beantwoordt na het maken van een account vragen en daarvoor krijg je beloningen, in de vorm van cryptovaluta.

Zelf ben ik hier pas net achter gekomen en heb ik al 3 quizzen gemist, wat goed was geweest voor een totaal bedrag van €70,- aan gratis crypto. Gelukkig komen er nog meer quizzen en is er momenteel eentje die je wel kunt maken.

Om deel te nemen moet je je eerst registreren bij CoinMarketCap (enkel e-mailadres en wachtwoord) en in bezit zijn van een Binance account (je moet je Binance ID invoeren, in het begin van de quiz). Vervolgens is er periodiek een “token distribution”. Dit houdt in dat er een aantal tokens worden verdeelt onder de mensen die de goede antwoorden hebben gegeven op de quiz. Je krijgt het dus niet meteen maar wanneer de periode is afgelopen.

Waarom heb je een Binance account nodig? Omdat je op CoinMarketCap niet kan handelen en je de verdiende crypto rechtstreeks op je Binance account krijgt gestort!

Momenteel kan je meedoen aan de quiz omtrent Nervos Network. Heb jij geen zin om de filmpjes te kijken of om je erin te verdiepen, hier zijn de antwoorden:

Vraag 1: what is the total supply of CKB tokens?
Antwoord: 31,133,516,81.

Vraag 2: what is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?
Antwoord: common knowledge base.

Vraag 3: what consensus algorithm does the Nervos Network use?
Antwoord: proof of work (PoW).

Vraag 4: what three features can be attributed to the Nervos Blockchain?
Antwoord: open-source, permissionless and Proof of Work secured.

Vraag 5: the Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…
Antwoord: layer 2 development and scaling.

Vraag 6: what is the name of the Nervos Native Token?
Antwoord: the CKByte.

Vraag 7: nervos Native Token can be used for…
Antwoord: store of value.

Vraag 8: the Nervos DAO acts as an…
Antwoord: inflation shelter from secondary issuance.

Crypto geld verdienen op CoinMarketCap, kijk na het aanmaken van een account bij “Learn”, daar staat “Earn” en kan je de quiz doen. Nog geen Binance account, maak deze eenvoudig aan via deze link.

Check regelmatig CoinMarketCap om te zien of er nieuwe quizzen beschikbaar zijn, dit deel ik ook zo snel mogelijk op mijn social media accounts!

Crypto geld verdienen met CoinSmart

Bij CoinSmart kan je $15 + $15 per vriend die je aanmeldt krijgen. CoinSmart is een Canadese crypto exchange die sinds 22 Februari 2021 ook in Europa beschikbaar is. Ze hebben nu een $15 bonus voor elke persoon die je uitnodigt.

Meld je aan bij CoinSmart via deze link om je eerste $15 van mij te ontvangen, deze krijg je na het storten van $100 CAD. Vervolgens is dit vrij op te nemen. Werkt de link niet goed? Gebruik dan deze promocode: Ref-yOD6Yr

Deel je link vervolgens met je vrienden, als je dat wilt. Om de bonus te kunnen krijgen dien je nog wel je account te verifiëren. Sinds kort kan je ook extra crypto verdienen bij CoinSmart door quizzen te maken!

Dit is één van de manieren waarmee je gratis kan beginnen met beleggen in cryptovaluta, de volgende is met Coinbase, mijn favoriet.

Als laatste is er nog Bitpanda, hier kan je na registratie $5 verdienen door het maken van een quiz. Omdat er op dit moment slechts één quiz voor $5 is, benoem ik deze maar kort.

Gratis Crypto verdienen - 1
4.6/5 - (8 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Dit artikel bevat mogelijk affiliate-links. Meld je je ergens aan via onze link, dan krijgen wij soms een kleine vergoeding. Dit kost jou niks extra en helpt ons te kunnen focussen op content! Een deel van de winst doneren we sinds 2023 aan goede doelen (culturele Anbi’s zoals KWF), steun je ons? Dan steun je ook indirect goede doelen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

Openbaar portefeuille van dejongebelegger

4 Reacties

 1. Rudolf Gijsemans

  Goedemorgen, heb momenteel ongeveer 65 euro aan coins op coinbase verdiend! Wat kan ik op het platform er meedoen? of kan ik ze overzetten naar binance? en hoe wekt dit? Dank U.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Hoi Rudolf, je kan het inderdaad overboeken naar binance, dit heb ik ook vaker gedaan. De goedkoopste manier om dit te doen is het eerst van Coinbase naar Coinbase pro te zetten, en allemaal in 1 (stable)coin. Vervolgens kan je het dan naar je wallet adres van die coin op binance sturen.

   Antwoord
 2. Ashley

  Hallo,
  Kan ik verdiende crypto op coinmarketcap ook op coinbase ontvangen?

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Hoi Ashley. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk en heb je hiervoor echt een account nodig bij Binance.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.