Coinbase NFT platform

door | 13 okt, 2021

Coinbase NFT platform

Coinbase NFT platform

Coinbase wil een deel van de niet-fungible actie. De crypto-uitwisseling kondigde plannen aan om een ​​marktplaats te lanceren waarmee gebruikers NFT’s kunnen minten, verzamelen en verhandelen. De aankondiging van Coinbase komt slechts één dag nadat rivaliserende beurs FTX zijn op Solana gebaseerde NFT-platform lanceerde.

NFT’s zijn digitale activa die zijn gekoppeld aan bepaalde activa zoals digitale kunst, video’s, videogames en zelfs fysieke activa zoals onroerend goed. Ze zijn niet fungibel, wat betekent dat je de ene NFT niet voor een andere kunt inwisselen zoals bij Bitcoin en andere cryptocurrencies. In tegenstelling tot cryptocurrencies worden NFT’s verhandeld op marktplaatsen zoals OpenSea – niet op crypto-uitwisselingen.

De NFT-marktplaats van Coinbase zou zijn gebruikers in staat stellen om op Ethereum gebaseerde NFT’s te kopen en verkopen, aldus het bedrijf. Volgens berichten in de media wordt het platform naar verwachting eind dit jaar gelanceerd.

Coinbase modelleert zijn aanbod naar OpenSea (de grootste NFT-marktplaats), die de afgelopen maanden een opmerkelijke groei heeft doorgemaakt, inclusief een transactievolume van $3,4 miljard alleen al in augustus. Wordt Coinbase NFT de “OpenSea-killer?”

De intrede van Coinbase in de NFT-wereld zou zijn bedrijf naar een nieuw niveau kunnen tillen, hoewel het wat laat is voor het feest. Rivaliserende crypto-uitwisselingen zoals Binance en FTX gedijen al maanden in de NFT-rage. Dat gezegd hebbende, vertelt het plan van Coinbase ons twee dingen: dat NFT’s verre van dood zijn en dat de strijd van de blockchain-netwerken pas net aan het opwarmen is.

Pre-registreer voor het Coinbase NFT platform

Bekijk het Coinbase NFT platform via deze link en hou mijn socials in de gaten voor toekomstige updates. Hoe eerder je registreert hoe meer voordelen je ervaart. Nodig je vrienden uit om hoger in de ranglijst te komen.

Lees hier meer over beleggen in cryptovaluta.

Coinbase NFT platform 2
4.8/5 - (6 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Dit artikel bevat mogelijk affiliate-links. Meld je je ergens aan via onze link, dan krijgen wij soms een kleine vergoeding. Dit kost jou niks extra en helpt ons te kunnen focussen op content! Een deel van de winst doneren we sinds 2023 aan goede doelen (culturele Anbi’s zoals KWF), steun je ons? Dan steun je ook indirect goede doelen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

Openbaar portefeuille van dejongebelegger

0 reacties

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.