Indexbeleggen bij InDelta

InDelta is een fondsaanbieder waarbij je op een eenvoudige wijze kan beleggen in indexfondsen via een eigen verdeling of modelportefeuille. Het maakt beleggen simpel en laagdrempelig. Je kan al starten met beleggen bij InDelta vanaf één euro.

 

Voor Indexbeleggen via InDelta heb je weinig kennis over beleggen nodig, je kan namelijk via een modelportefeuille investeren in indexfondsen.

Ga naar InDelta
Zelf beleggen bij BUX Zero dejongebelegger

InDelta

Er zijn veel verschillende aanbieders die het voor jou mogelijk maken om te beleggen en investeren. Enkel aanbieders waar we zelf goede ervaringen mee hebben, bevelen we daadwerkelijk aan. InDelta is zeker één aanbieder die we met een gerust hart kunnen aanbevelen aan jou.

Automatisch beleggen in Indexfondsen tegen lage kosten.

Wereldwijd beleggen in gelijk-gewogen indexfondsen.

Start met beleggen vanaf één euro en geen dividendlekkage!

Beleggen kent risico’s. Je kunt een deel van je inleg verliezen.

Indexbeleggen bij InDelta
Indexbeleggen bij InDelta

Relevante blogs

Bekijk hier de relevante artikelen voor deze aanbieder, bekijk hoe onze portefeuille het doet bij deze partij op Instagram.

Indexbeleggen bij InDelta review

Indexbeleggen bij InDelta review Een review voor indexbeleggen bij InDelta samen met een stapsgewijze handleiding door het proces en natuurlijk de kosten worden besproken! InDelta is een fondsaanbieder waarbij je op een eenvoudige wijze kan beleggen in indexfondsen...