FTX Review

Een zeer uitgebreide crypto exchange, met veruit de meeste opties wat betreft derivaten. De goedkoopste exchange om in hefbomen in crypto te handelen en veel mogelijkheden voor het staken van crypto. Ben je bekend met Binance, dan zal FTX je heel bekend voorkomen.

 

FTX Pro werd dé vervanger voor future handel op Binance genoemd. Momenteel is het cryptoplatform niet meer te gebruiken.

Bekijk de opties
FTX Review en 5 korting

FTX Review

Er zijn veel verschillende aanbieders die het voor jou mogelijk maken om te beleggen en investeren. FTX Pro is daar helaas niet meer één van, omdat de CEO het geld van klanten heeft vergokt, wat uiteindelijk leidde tot een faillissementsaanvraag.

Handel in derivaten; futures en shorts.

Lage transactiekosten en gebruiksvriendelijk.

Niet langer beschikbaar, sorry!

FTX Review en 5% korting - dejongebelegger

Relevante blogs

Bekijk hier de relevante artikelen voor deze aanbieder, bekijk hoe onze portefeuille het doet bij deze partij op Instagram.

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan vertienvoudigd. Naast Bitcoins heb...

Top 5 veelbelovende crypto 2022

In dit artikel kijken we naar 5 veelbelovende crypto 2022. Het is logisch dat je je afvraagt welke crypto je het beste kan kopen in 2022, je wilt tenslotte het meeste...

Pin It on Pinterest

Delen maar

Leuke pagina? Deel hem dan met vrienden!