Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network

Vrienden bonus bij Celsius Network

Celsius Network is een app waarin je rente krijgt (tot 12%) op de Crypto valuta die je erin stort. Hiernaast kan je Je kunt op elk gewenst moment het er ook weer af halen. Het is een betrouwbare partij, ik en vele anderen hier hebben hun acties met succes gedaan.

Door de vrienden bonus bij Celsius Network die net is verhoogd: krijg je $70 gratis in BTC bij het storten van $200 aan Crypto valuta. Daarnaast hebben ze ook meerdere promo codes naast de vrienden bonus bij Celsius Network die je kunt gebruiken, sommige ook voor bestaande gebruikers. Je kunt de codes combineren en dit kan in totaal oplopen tot $160! Zie de volledige lijst met promocodes hieronder.

Als je weinig risico wilt lopen kan je een Stablecoin zoals USDC of TGBP te storten, dan heb je weinig koersrisico maar krijg je wel de bonus en ook nog ongeveer 8% rente πŸ™‚

Je kunt makkelijk en goedkoop Crypto kopen via Bitvavo (eerste 1000 euro geen handelskosten) of via Bitpanda of Binance, en het dan naar Celsius Network sturen.

Hieronder zie je screenshots uit mijn App. Zoals je kan zien op het linker screenshot heb ik $248.80 USDC gestort (via Binance). Je hoeft de “gas and network fees” niet te betalen, deze worden betaald door Celsius Network. Op het rechter screenshot zie je 2x de vriendenbonus staan van $30 BTC en 1x een bonus van $40 BTCΒ omdat ik nog een promo code had gebruikt, deze staat later in dit artikel!

bonus bij celsius network

Hoe werkt de vriendenbonus bij Celsius Network

1. Als je je nog niet hebt aangemeld, meld je aan bij de app, met je telefoon, via mijn vriendencode voor de $30 bonus bij Celsius Network: Via deze link of gebruik code 147193c27f in de app bij het registreren. Voer voor de zekerheid de code nog in bij het aanmeld proces.

De vriendenbonus krijg je als je $200 aan Crypto valuta stort en 30 dagen laat staan, zelf heb ik $200 aan USDC gestort.

2. Verifieer je ID en vul je BTW nummer in, deze vindt je achterop je ID kaart.

3. Ga in de app naar je profiel en kies dan “Enter a promo code”. Vul hier deze codes in:

4. Stort nu de benodigde Crypto om de bonussen te claimen. Zodra de storting binnen is op de Celsius app zal je de bonus zien verschijnen als “gelockt” (kijk bij “Total balance”). Ik stort zelf via de apps die ik gebruik om Crypto aan te kopen, eerder al vermeld. Kijk bij mijn pagina beleggen in Cryptovaluta om meer informatie te krijgen.

Na 30 dagen komen de bonussen vrij. Daarnaast krijg je ook rente! Let op: als je voordat de 30 dagen om zijn een opname doet vervalt de bonus!

Laat maar weten via mijn Instagram of via Facebook als je nog vragen hebt.

Bonus bij Celsius Network