Bonus bij Celsius Network

door | 03 mei, 2021

Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network

Celsius Network is een app waar je rente krijgt (tot wel 12%) op de Cryptovaluta die je op deze app hebt staan. Hiernaast kan je op elk gewenst moment het er ook weer af halen. Het is een betrouwbare partij, zo heb ik de bonussen al met succes gekregen en opgenomen. In dit artikel vind je alle codes voor de bonus bij Celsius Network. Omdat er vaak nieuwe codes zijn werk ik dit artikel maandelijks bij!

Let op: Celsius Network is niet meer actief; bekijk alle huidige manieren om passief inkomen te genereren.

Door de vrienden bonus bij Celsius Network die net is verhoogd: krijg je $50 gratis in BTC bij het storten van $400 aan crypto valuta, voor verdere bonussen moet je extra crypto storten. Daarnaast hebben ze ook meerdere promo codes naast de vrienden bonus bij Celsius Network die je kunt gebruiken, sommige ook voor bestaande gebruikers. Je kunt de codes combineren en dit kan flink oplopen! Zie de volledige lijst met promocodes hieronder.

Als je weinig risico wilt lopen kan je een Stablecoin zoals USDC storten, dan heb je weinig koersrisico maar krijg je wel de bonus bij Celsius Network en ook nog ongeveer 8% rente!

Je kunt makkelijk en goedkoop Crypto kopen via Bitvavo (eerste 1000 euro geen handelskosten) of via Binance en het dan naar Celsius Network sturen.

Hieronder zie je screenshots uit mijn App. Zoals je kan zien op het linker screenshot heb ik $248.80 USDC gestort (via Binance). Je hoeft de “gas and network fees” niet te betalen, deze worden betaald door Celsius Network. Op het rechter screenshot zie je 2x de vriendenbonus staan van $30 BTC en 1x een bonus van $40 BTC omdat ik nog een promo code had gebruikt, deze staat later in dit artikel! Momenteel kan je een vriendenbonus van $50 BTC krijgen.

bonus bij celsius network

Rente op Celsius Network

Naast de bonussen krijg je nog een mooie rente op Celsius Network. Dit zijn de huidige rentes op populaire cryptovaluta:

CryptovalutaPercentage APY
Stablecoins zoals USDT en USDC8.50 %
BTC6.20 %
ETH5.35 %
BNB6.71 %
ADA4.06 %

Dit zijn de percentages die je minimaal ontvangt. Hou jij CEL (de native token van Celsius Network) op je Celsius Network account, dan kunnen de percentages nog oplopen. Kijk in de App voor de actuele staking-vergoedingen en bonussen voor het houden van CEL.

Lees verder voor de bonussen bij Celsius Network.

Hoe werkt de vriendenbonus bij Celsius Network

1. Als je je nog niet hebt aangemeld, meld je aan bij de app, met je telefoon, via mijn vriendencode voor de $50 bonus bij Celsius Network: Via deze link of gebruik code 147193c27f in de app bij het registreren. Voer voor de zekerheid de code nog in bij het aanmeld proces.

De vriendenbonus krijg je als je $400 aan Crypto valuta stort en 30 dagen laat staan, zelf heb ik $200 aan USDC gestort, toen was het minimale stortingsbedrag nog lager.

2. Verifieer je ID en vul je BTW nummer in, deze vindt je achterop je ID kaart.

3. Ga in de app naar je profiel en kies dan “Enter a promo code”. Vul hier eventueel de volgende codes in:

Celsius Network Promo Codes actieve codes

Codes zonder *sterretje* zijn ook voor bestaande gebruikers.

4. Stort nu de benodigde Crypto om de bonussen te claimen. Zodra de storting binnen is op de Celsius app zal je de bonus zien verschijnen als “gelockt” (kijk bij “Total balance”). Ik stort zelf via de apps die ik gebruik om Crypto aan te kopen, eerder al vermeld. Kijk bij mijn pagina beleggen in Cryptovaluta om meer informatie te krijgen.

Na 30, 60, 90 of 180 dagen komen de bonussen vrij. Daarnaast krijg je ook rente! Let op: als je voordat de lock-up periode voorbij is een opname doet vervalt de bonus!

Laat maar weten via mijn Instagram of via Facebook als je nog vragen hebt, of laat een reactie achter! Nu volgen de nieuwste codes voor de bonus bij Celsius Network.

Mocht je de uitleg handiger vinden, is hier een video over promo codes activeren voor de bonus bij Celsius Network.

Celsius Promo Code mei 2021

In de maand mei werkt de volgende Celsius Promo Code weer: BTC40 (verlopen). Samen met de vriendencode levert dit je $80 in BTC op in 30 dagen. Dit is een rendement van wél 20%. Hiernaast krijg je 10% rente over Stablecoins. Gebruik mijn link om je eerste $50 te krijgen en vul bij instellingen > promo codes: BTC40 in, stort dan cryptovaluta (ik raad aan Binance te gebruiken, zo maak je geen Gas & Network Fees) via withdrawal.

Celsius Promo Code juni 2021

In de maand juni werken de volgende Celsius Promo Codes BTC50 (verlopen) + DEFIRATE (verlopen). Samen met de vriendencode levert dit je $130 in BTC op. Hiernaast krijg je 10% rente over Stablecoins. Gebruik mijn link om je eerste $40 te krijgen en vul bij instellingen > promo codes: BTC50 en DEFIRATE in, stort dan cryptovaluta (ik raad aan Binance te gebruiken, zo maak je geen Gas & Network Fees) via withdrawal.

De BTC50 code is trouwens ook te gebruiken voor bestaande gebruikers!

Er is weer een nieuwe code beschikbaar: HODL50. Enkel voor nieuwe gebruikers. Happy Hodling.

Promo Code Celsius Network augustus 2021

In de maand augustus kan je gebruik maken van de promocode BNB40 (verlopen). Samen met de vriendencode levert dit je $90 op. Hiernaast krijg je 10% rente over Stablecoins. Gebruik mijn link om je eerste $50 te krijgen en vul bij instellingen > promo codes: BNB40, stort dan cryptovaluta (ik raad aan Binance te gebruiken, zo maak je geen Gas & Network Fees) via withdrawal. Deze code is voor nieuwe en bestaande gebruikers geldig!

Je kan als nieuwe gebruiker ook kiezen voor HODL50 voor een totale bonus van $100.

Bonus bij Celsius Network september 2021

Vanaf eind augustus kan je gebruik maken van de promocode: ADA40 (verlopen). Dit levert je $90 in crypto op als bonus. Als je het maximale aan bonussen wilt, kun je het beste eerst gebruik maken van de vriendencode en dan STABLE10 (verlopen) en STABLE50 (verlopen) invullen. Als je dan $665 aan stable-coins stort in één transactie, stapelen de bonussen zich op tot $110.

Vervolgens kan je als je snel bent nog gebruik maken van BNB40 en dan ADA40, hiervoor dien je respectievelijk $400 aan BNB en $400 aan ADA te storten. Gebruik deze codes na elkaar, met de storting tussendoor.

In totaal levert je dit maximaal $190 aan bonus op.

Promo codes Celsius Network oktober 2021

Helaas in oktober nog geen nieuwe promocodes. De volgende codes zijn nu helaas verlopen: BNB40, ADA40, ADA500, STABLE10, STABLE50 en STABLE600. Ik hou in de gaten of er een nieuwe code komt. Wanneer deze bekend is hoor je dit van mij via de website en via Instagram.

Celsius Network promo code november 2021

Een nieuwe promo code voor Celsius Network: CELSIUSCARES (verlopen). Met deze promo code krijg je $150 in BTC, wanneer je minimaal $5000 aan crypto stort. Een flink bedrag, maar een mooie bonus wanneer je toch van plan bent $5000 te staken en holden.

Let op: heb je al meer dan $5000 op Celsius Network en wil je deze opnemen, om vervolgens weer te storten voor de $150 bonus? Neem het dan eerst op en vul daarna pas de nieuwe promocode in. Doe je dit niet wordt de promocode geannuleerd, wanneer je saldo onder de $5000 gaat.

Celsius Network promo code februari 2022

Laatste update: 31 januari 2022; nieuwe Celsius Promo codes en actuele rentepercentages toegevoegd.

Deze maand niet één nieuwe promo code, maar drie!

Om te vieren dat Ethereum te staken is op Celsius Network kan je gebruik maken van de volgende drie codes: ETH20, ETH200 en ETH600. Zoals gewoonlijk moet de crypto binnen 30 dagen na activering van de promotiecode worden overgemaakt.

Je ontvangt het bonus bedrag aan Ethereum na 90 dagen. Deze actiecode is geldig voor nieuwe en bestaande gebruikers. Zie hieronder hoeveel je aan Ethereum moet storten om de bonussen te ontgrendelen:

Celsius Network Bonus ETH

Celsius Network promo code April 2022

Laatste update: 3 april 2022; nieuwe Celsius Promo codes toegevoegd.

De promocodes van Celsius Network in April 2022 zijn codes voor bonussen in CEL, AVAX en LUNA.

Afhankelijk van hoeveel je van deze crypto stort, ontvang je een hogere bonus. Inde eerste rij zie je de promocodes. De bonus bij Celsius Network is de tweede rij, in de vierde rij zie je hoeveel je dient te storten van die munt. De lock-up periode is de laatste rij.

Bonus bij Celsius Network Promocodes April 2022

Bonus bij Cake DeFi

Fan van acties zoals de bonus bij Celsius Network? Check even dit artikel, hier staat hoe je bij Cake DeFi minimaal $30 bonus kan krijgen, bij een storting van $50! De storting kan je meteen weer opnemen, de bonus na een tijdje. Je kan het natuurlijk ook lekker laten staan om mooie stakingsverdiensten te ontvangen.

Veelgestelde vragen

Hoe stort ik naar Celsius Network?

Storten kan vanaf elke crypto exchange, selecteer in de Celsius Network app de munt die je wilt storten en kopieer het wallet adres om naar te storten. Wij raden aan Binance of Bitvavo te gebruiken.

Kan ik mijn crypto altijd opnemen?

Crypto staken op Celsius Network is flexibel en dus vrij opneembaar.

Is Celsius Network veilig?

Crypto op Celsius Network staat veilig. Er zijn veel veiligheidsmaatregelen die je kan nemen, zo dien je opneemadressen eerst goed te keuren en kan je 2FA aanzetten. Wil je echt zelf over je crypto beheren? Koop dan een hardware wallet.

4.7/5 - (24 stemmen)

Je hebt nog tot het einde van de maand om jouw 100 euro tegoed bij DEGIRO te claimen!

Volledige inzage in mijn portefeuille op Instagram

portefeuille dejongebelegger

8 Reacties

 1. Dante

  Hi, does the DEFIRATE plus BTC50 actually work together? Genuine question not trying to attack your or anything 🙂

  Antwoord
  • dejongebelegger

   It should work together with the referral code, but for every bonus you need to deposit $400 in crypto, so a total of $1200 for all 3 bonusses!

   Antwoord
 2. Eric

  Ik heb je referentie code gebruikt en de promo code (HODL50), en vervolgens 10 litecoin gestort. Het lijkt erop dat ik alleen $50 aan bitcoin krijg. Ik zie niets over een bonus voor de referal code.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Als het goed is ontvang je 2x 50 in dit geval (al als je meer dan $800 aan crypto stort), check even bij total balance of daar ook de tweede staat of er nog bij moet komen. Anders kan je het beste Celsius Support een bericht sturen dan regelen ze het voor je!

   Antwoord
 3. Bas

  Hallo,

  Ik wil me goed informeren voordat ik een account aanmaak. Ik heb een vraag over de gas fees. Er staat dat celcius deze voor hun rekening neemt, maar geldt dit voor zowel storten als opnemen? Als ik bv van bitvavo usdt overboek naar celsius, worden dan niet door bitvavo deze gas and network fees al ingehouden?

  Ik zie op andere sites ook nog staan dat de hodl50 en stable50 nog steeds geldig zijn in februari, klopt dit?

  Kun je coins op celsius daar ook swappen naar andere coins? Als ik bv van usdc naar polkadot wil.

  Alvast bedankt voor je antwoord.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Hallo Bas, Celsius Network betaalt de gas and network fees in ieder geval wanneer je een opname doet. Zelf stort ik altijd vanaf Binance en dan betalen ze ook de gas en network fees. Het kan wel zijn dat Bitvavo nog andere transactiekosten of fees rekent.

   HODL50 werkt nog wel, STABLE50 helaas niet meer. Op dit moment kan je nóg geen coins swappen met de Celsius App, maar de functie zit wel al in de App dus ik verwacht dat dit deze of volgende maand mogelijk is!

   Antwoord
 4. Bert

  Hallo,

  Voordat ik me aanmeld bij Celsius wil ik me eerst goed informeren. Ik heb een paar vragen die u hopelijk kunt beantwoorden.
  In de tekst staat dat CN de gas and network fees voor haar rekening neemt, maar geldt dit alleen als ik munten overboek vanaf CN naar een andere wallet, of ook andersom? Als ik bv vanaf bitvavo usdc overboek naar CN, wordt er dan niet door bitvavo deze fees al ingehouden?

  Ik zag verder op een andere site dat de promo codes HODL50 en STABLE50 ook nog steeds geldig zijn in februari, klopt dit?

  Als je je coins op een hardware wallet zet, blijf je dan wel gewoon de stakingopbrengsten ontvangen van CN?

  Alvast bedankt voor uw antwoord.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Hallo Bert, Celsius Network betaalt de gas and network fees in ieder geval wanneer je een opname doet. Zelf stort ik altijd vanaf Binance en dan betalen ze ook de gas en network fees. Het kan wel zijn dat Bitvavo nog andere transactiekosten of fees rekent.

   HODL50 werkt nog wel, STABLE50 helaas niet meer. Je kan je coins of op Celsius Network zetten of op een hardware wallet. Helaas kan je niet staken via Celsius Network als je coins op een hardware wallet staan.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.