Bonus bij Celsius Network

door | 03 mei, 2021

Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network promo code

Celsius Network is een app waar je rente krijgt (tot wel 12%) op de Cryptovaluta die je op deze app hebt staan. Hiernaast kan je op elk gewenst moment het er ook weer af halen. Het is een betrouwbare partij, zo heb ik de bonussen al met succes gekregen en opgenomen. In dit artikel vind je alle codes voor de bonus bij Celsius Network. Omdat er vaak nieuwe codes zijn werk ik dit artikel maandelijks bij!

Door de vrienden bonus bij Celsius Network die net is verhoogd: krijg je $50 gratis in BTC en nog eens $40 gratis in crypto of $50 in BTC bij het storten van $400 aan crypto valuta, voor elk van deze bonussen moet je $400 aan crypto storten, in totaal dus $800, waarvan $400 aan BNB. Daarnaast hebben ze ook meerdere promo codes naast de vrienden bonus bij Celsius Network die je kunt gebruiken, sommige ook voor bestaande gebruikers. Je kunt de codes combineren en dit kan in totaal oplopen tot $190! Zie de volledige lijst met promocodes hieronder.

Als je weinig risico wilt lopen kan je een Stablecoin zoals USDC storten, dan heb je weinig koersrisico maar krijg je wel de bonus bij Celsius Network en ook nog ongeveer 8% rente!

Je kunt makkelijk en goedkoop Crypto kopen via Bitvavo (eerste 1000 euro geen handelskosten) of via Bitpanda of Binance, en het dan naar Celsius Network sturen.

Hieronder zie je screenshots uit mijn App. Zoals je kan zien op het linker screenshot heb ik $248.80 USDC gestort (via Binance). Je hoeft de “gas and network fees” niet te betalen, deze worden betaald door Celsius Network. Op het rechter screenshot zie je 2x de vriendenbonus staan van $30 BTC en 1x een bonus van $40 BTC omdat ik nog een promo code had gebruikt, deze staat later in dit artikel! Momenteel kan je $40 aan crypto en een vriendenbonus van $50 BTC krijgen.

bonus bij celsius network

Hoe werkt de vriendenbonus bij Celsius Network

1. Als je je nog niet hebt aangemeld, meld je aan bij de app, met je telefoon, via mijn vriendencode voor de $50 bonus bij Celsius Network: Via deze link of gebruik code 147193c27f in de app bij het registreren. Voer voor de zekerheid de code nog in bij het aanmeld proces.

De vriendenbonus krijg je als je $400 aan Crypto valuta stort en 30 dagen laat staan, zelf heb ik $200 aan USDC gestort, toen was het minimale stortingsbedrag nog lager.

2. Verifieer je ID en vul je BTW nummer in, deze vindt je achterop je ID kaart.

3. Ga in de app naar je profiel en kies dan “Enter a promo code”. Vul hier BNB40 of HODL50 in en eventueel deze codes:

Celsius Network Promo Codes actieve codes

Codes zonder *sterretje* zijn ook voor bestaande gebruikers.

4. Stort nu de benodigde Crypto om de bonussen te claimen. Zodra de storting binnen is op de Celsius app zal je de bonus zien verschijnen als “gelockt” (kijk bij “Total balance”). Ik stort zelf via de apps die ik gebruik om Crypto aan te kopen, eerder al vermeld. Kijk bij mijn pagina beleggen in Cryptovaluta om meer informatie te krijgen.

Na 30 dagen komen de bonussen vrij. Daarnaast krijg je ook rente! Let op: als je voordat de 30 dagen om zijn een opname doet vervalt de bonus!

Laat maar weten via mijn Instagram of via Facebook als je nog vragen hebt, of laat een reactie achter! Nu volgen de nieuwste codes voor de bonus bij Celsius Network.

Mocht je de uitleg handiger vinden, is hier een video over promo codes activeren voor de bonus bij Celsius Network.

Celsius Promo Code mei 2021

In de maand mei werkt de volgende Celsius Promo Code weer: BTC40. Samen met de vriendencode levert dit je $80 in BTC op in 30 dagen. Dit is een rendement van wél 20%. Hiernaast krijg je 10% rente over Stablecoins. Gebruik mijn link om je eerste $50 te krijgen en vul bij instellingen > promo codes: BTC40 in, stort dan cryptovaluta (ik raad aan Binance te gebruiken, zo maak je geen Gas & Network Fees) via withdrawal.

Celsius Promo Code juni 2021

In de maand juni werken de volgende Celsius Promo Codes BTC50 + DEFIRATE. Samen met de vriendencode levert dit je $130 in BTC op. Hiernaast krijg je 10% rente over Stablecoins. Gebruik mijn link om je eerste $40 te krijgen en vul bij instellingen > promo codes: BTC50 en DEFIRATE in, stort dan cryptovaluta (ik raad aan Binance te gebruiken, zo maak je geen Gas & Network Fees) via withdrawal.

De BTC50 code is trouwens ook te gebruiken voor bestaande gebruikers!

Er is weer een nieuwe code beschikbaar: HODL50. Enkel voor nieuwe gebruikers. Happy Hodling.

Promo Code Celsius Network augustus 2021

In de maand augustus kan je gebruik maken van de promocode BNB40. Samen met de vriendencode levert dit je $90 op. Hiernaast krijg je 10% rente over Stablecoins. Gebruik mijn link om je eerste $50 te krijgen en vul bij instellingen > promo codes: BNB40, stort dan cryptovaluta (ik raad aan Binance te gebruiken, zo maak je geen Gas & Network Fees) via withdrawal. Deze code is voor nieuwe en bestaande gebruikers geldig!

Je kan als nieuwe gebruiker ook kiezen voor HODL50 voor een totale bonus van $100.

Bonus bij Celsius Network september 2021

Vanaf eind augustus kan je gebruik maken van de promocode: ADA40. Dit levert je $90 in crypto op als bonus. Als je het maximale aan bonussen wilt, kun je het beste eerst gebruik maken van de vriendencode en dan STABLE10 en STABLE50 invullen. Als je dan $665 aan stable-coins stort in één transactie, stapelen de bonussen zich op tot $110.

Vervolgens kan je als je snel bent nog gebruik maken van BNB40 en dan ADA40, hiervoor dien je respectievelijk $400 aan BNB en $400 aan ADA te storten. Gebruik deze codes na elkaar, met de storting tussendoor.

In totaal levert je dit maximaal $190 aan bonus op.

Promo codes Celsius Network oktober 2021

Laatste update: 15 oktober 2021; zie de nieuwe Celsius Promo codes hier.

Helaas in oktober nog geen nieuwe promocodes. De huidige codes die je nu nog kan gebruiken als bestaande gebruiker zijn:
BNB40, ADA40, ADA500, STABLE10, STABLE50 en STABLE600. Ik hou in de gaten of er een nieuwe code komt. Wanneer deze bekend is hoor je dit van mij via de website en via Instagram.

Celsius Network Promo code november 2021

Een nieuwe promo code voor Celsius Network: CELSIUSCARES. Met deze promo code krijg je $150 in BTC, wanneer je minimaal $5000 aan crypto stort. Een flink bedrag, maar een mooie bonus wanneer je toch van plan bent $5000 te staken en holden.

Let op: heb je al meer dan $5000 op Celsius Network en wil je deze opnemen, om vervolgens weer te storten voor de $150 bonus? Neem het dan eerst op en vul daarna pas de nieuwe promocode in. Doe je dit niet wordt de promocode geannuleerd, wanneer je saldo onder de $5000 gaat.

Bonus bij Cake DeFi

Fan van acties zoals de bonus bij Celsius Network? Check even dit artikel, hier staat hoe je bij Cake DeFi $30 bonus kan krijgen, bij een storting van $50! De storting kan je meteen weer opnemen, de bonus na een tijdje. Je kan het natuurlijk ook lekker laten staan om mooie stakingsverdiensten te ontvangen.

Bonus bij Celsius Network

4 Reacties

 1. Dante

  Hi, does the DEFIRATE plus BTC50 actually work together? Genuine question not trying to attack your or anything 🙂

  Antwoord
  • dejongebelegger

   It should work together with the referral code, but for every bonus you need to deposit $400 in crypto, so a total of $1200 for all 3 bonusses!

   Antwoord
 2. Eric

  Ik heb je referentie code gebruikt en de promo code (HODL50), en vervolgens 10 litecoin gestort. Het lijkt erop dat ik alleen $50 aan bitcoin krijg. Ik zie niets over een bonus voor de referal code.

  Antwoord
  • dejongebelegger

   Als het goed is ontvang je 2x 50 in dit geval (al als je meer dan $800 aan crypto stort), check even bij total balance of daar ook de tweede staat of er nog bij moet komen. Anders kan je het beste Celsius Support een bericht sturen dan regelen ze het voor je!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Freedom Finance review en handleiding

Aandelen kopen voor beursgang, het is mogelijk via Freedom Finance. In deze Freedom Finance review en handleiding lees je hoe het precies...

Beleggen in een IPO – Affirm

Beleggen in beursgang Affirm. In dit artikel vertel ik je hoe je kan beleggen in een IPO, als particuliere belegger. Binnenkort is er...

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Crypto veilig opslaan

Crypto veilig opslaan kan met een hardware wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je...

Beste Crypto ETF’s 2021

De rendementen op crypto-assets zijn de laatste jaren niet meer te ontkennen. Sommige noemen crypto zelfs het nieuwe goud. Daarom zijn wij...

The Sandbox

The Sandbox en de crypto SAND zijn in korte tijd enorm populair geworden, maar wat is het nu eigenlijk en hoe kan jij er geld mee...

Illuvium kleine crypto met potentie

Kleine crypto met potentie - Illuvium Het is lastig een kleine crypto met potentie te vinden maar ik ben ervan overtuigd dat het is...

Crypto geld verdienen

Op deze pagina vertel ik jou 3 manieren om gratis Crypto te verdienen zo kan je alvast wennen aan de wereld van beleggen in Cryptovaluta...

Coinbase NFT platform

Coinbase NFT platform Coinbase wil een deel van de niet-fungible actie. De crypto-uitwisseling kondigde plannen aan om een ​​marktplaats...

Crypto staken uitleg

De uitleg over crypto staken van dejongebelegger! Een heldere uitleg over wat het precies is, wat het jou kan opleveren, waar je kan staken en wat de risico’s zijn?

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan...

Top 5 veelbelovende crypto 2021/2022

In dit artikel kijken we naar 5 veelbelovende crypto 2021/2022. Het is logisch dat je je afvraagt welke crypto je het beste kan kopen in...

Bitcoin koers verwachting 2021/2022

Bitcoin koers verwachting 2021/2022 Het jaar 2020-2021 is een groot jaar geweest voor Bitcoin en andere cryptovaluta in het algemeen. Maar...

Cake DeFi review

Cake DeFi review De Cake DeFi review, na een half jaar Cake DeFi te gebruiken en de nieuwe update van de "freezer" is het nu toch echt...

7 Crypto voorspellingen voor 2022

Welkom in 2022. Het is nu al een bewogen jaar! Bitcoin is in een week tijd met bijna 10% gedaald, gedreven door de FED die onthulde dat de...

Interessante cryptomunten 2021: Solana

Tot nu toe was het hectisch, tijdrovend en energieverslindend om op grote schaal financiële transacties op de blockchain te doen. Met...

Online geld verdienen; 8 manieren

Meer dan 8 manieren voor online geld verdienen met of zonder investering. Handel, onderneem, adverteer of genereer passief inkomen met behulp van deze tips.

Een voordelige zakelijke rekening bij Knab

In dit artikel deel ik mijn onderzoek naar een voordelige zakelijke rekening. Als (kleine) ondernemer of ZZP’er is het namelijk...

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.