Money Master The Game

door | 05 apr, 2021

Money Master The Game

boeken over personal finance - Money master the game tony robbins

Tony Robbins heeft meer dan 50 miljoen mensen uit meer dan 100 landen gecoacht en geïnspireerd. Meer dan 4 miljoen mensen hebben zijn live-evenementen bijgewoond. Oprah Winfrey noemt hem bovenmenselijk. Nu wendde hij zich voor het eerst – in zijn eerste boek in twee decennia – tot het onderwerp dat ons allemaal kwelt: hoe we financiële vrijheid voor onszelf en onze gezinnen veilig kunnen stellen. Op basis van uitgebreid onderzoek en persoonlijke interviews met meer dan 50 van de meest legendarische financiële experts ter wereld – van Carl Icahn en Warren Buffett tot Ray Dalio en Steve Forbes – heeft Tony Robbins een eenvoudige 7-stappen ontwikkeld. blauwdruk die iedereen kan gebruiken voor financiële vrijheid. Passende titel dus; money master the game.

Robbins heeft een briljante manier om metaforen en verhalen te gebruiken om zelfs de meest complexe financiële concepten te illustreren – waardoor ze eenvoudig en uitvoerbaar zijn. Met deskundig advies over onze belangrijkste financiële beslissingen, is Robbins een pleitbezorger voor de lezer en ontkracht hij de mythes die mensen vaak van hun financiële dromen beroven. Tony Robbins leidt lezers van elk inkomensniveau door de stappen om financieel vrij te worden door een levenslange inkomstenplan op te stellen. Dit boek bevat informatie van onschatbare waarde en essentiële praktijken om uw financiële huishouding op orde te krijgen. Money Master The Game is het boek waar miljoenen mensen op hebben gewacht.

5/5 - (2 stemmen)

Check de volledige top 25 boeken over beleggen/ boeken over personal finance, via de link. Volg dejongebelegger op Instagram voor tips over meer boeken, films, series en programma’s.

Boeken over beleggen, beste boeken over beleggen, boeken over personal finance, beste boeken voor beginnende beleggers, boeken voor beginnende beleggers, top 10 boeken voor beleggers, leuke boeken over beleggen, leuke boeken voor beginners, leuke boeken over financiën.