De Side Hustle

door | 29 nov, 2022

De Side Hustle - boeken over geld verdienen

Het boek de Side Hustle

Het boek de Side Hustle van Chris Guillebeau, een prachtig boek over side hustles!

Een side hustle is een persoonlijk project waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je naast je huidige baan aan werkt. Zo was dejongebelegger.nl voor mij ook een side hustle, totdat deze hobby uitgroeide tot een echte volwaardige onderneming. Een side hustle kan je in het begin zien als een hobby, maar is eigenlijk al snel een onderneming waarvan je zelf de baas bent en, niet geheel onbelangrijk, waarmee je inkomsten genereert. Het hebben van een side hustle verrijkt je leven en maakt jezelf minder afhankelijk van jouw baas, omdat je meerdere inkomstenstromen hebt.

De Side Hustle is een praktische gids of zelfs een doe-boek voor mensen die op zoek zijn naar een side hustle, maar niet weten waar te beginnen, of hier tips voor willen. Dit boek bezorgd je meer vrijheid, plezier en een plan B. Ik kan iedereen een side hustle aanraden, omdat dit niet alleen een verrijking is, maar omdat het ook van groot belang is om altijd meerdere opties te hebben.

De Side Hustle van Chris Guillebeau

Dit boek is geschreven door de enige echte Chris Guillebeau. Hij laat je in dit boek zien hoe je op een eenvoudige manier in minder dan één maand van idee (of wens) naar actie en een extra inkomen, komt. Je hoeft om te starten met je side hustle echt geen opleiding bedrijfskunde te hebben gehad of een ondernemingsplan te maken. Kies iets wat je leuk vind, volg je hart en doe je best, dan volgt succes vanzelf.

Specificaties:

  • Taal: Nederlands
  • Bindwijze: paperback
  • Aantal pagina’s: 312
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Druk: 2
  • Verschijningsdatum: 2-3-2021
5/5 - (4 stemmen)

Check de volledige top 10 boeken over beleggen/ boeken over personal finance, via de link. Volg dejongebelegger op Instagram voor tips over meer boeken, films, series en programma’s.

Boeken over beleggen, beste boeken over beleggen, boeken over personal finance, beste boeken voor beginnende beleggers, boeken voor beginnende beleggers, top 10 boeken voor beleggers, leuke boeken over beleggen, leuke boeken voor beginners, leuke boeken over financiën.