Black Friday Deals

De beste Black Friday en Cyber Monday deals die te maken hebben met beleggen, investeren, online ondernemen en meer.

Laten we beginnen met 30% korting op SimplyWallSt, must have voor fundamentele beleggers.

Black Friday TradingView Black Friday

Black Friday TradingView

TradingView is de must have tool voor traders.

TradingView: waar de wereld markten in kaart brengt, chat en verhandelt. TradingView is een supercharged super-charting platform en sociaal netwerk voor handelaren en investeerders.

Als jij als trader technische analyse wilt toepassen, doe je dit met behulp TradingView.

Ze bieden elk jaar met Black Friday korting oplopend tot 60%! Ik heb zelf een PRO-account bij TradingView, voor de komende drie jaar. Je kan maximaal 3 jaar vooruit kopen met de actie.

Andere deals genoemd in de Instagram-post: VPN Nederland, NordVPN, YourHosting en Tailwind.

Black Friday Hardware Wallets

Met een Hardware Wallet ben jij de baas over jouw crypto. Door je crypto op een Hardware Wallet te zetten kan niemand anders erbij en loop jij geen risico, zoals je op cryptoplatformen wel loopt. In veel gevallen als een cryptoplatform failliet gaat, sluit jij als klant als laatste aan in de rij aan en worden bijvoorbeeld eerst schuldeisers betaald. De klant is koning dus, zolang alles goed gaat.

Beleggen in vastgoed met weinig geld - ReInvest24 - dejongebelegger

Black Friday Ledger

Ledger is een populaire Hardware Wallet. Bij Ledger heb je de keuze uit de Ledger Nano X of de Ledger Nano S Plus. Zelf heb ik de Ledger Nano S Plus, als ik er nog één zou kopen zou ik toch gaan voor de Ledger Nano X, vanwege het gebruiksgemak. Deze heeft namelijk wél Bluetooth.

Black Friday Trezor

Black Friday Trezor

Trezor is ook een populaire Hardware Wallet. Bij Trezor heb je de keuze uit de Trezor Model T en de Trezor Model One. Zelf zou ik gaan voor de Model One, vanwege de hoge prijs van de Model T. Ook hoef ik helemaal geen touchscreen op iets wat ik ergens veilig leg in een kluis en enkel gebruik als cold storage.

Black Friday Pokemon

Black Friday Pokémon

Pokémon Black Friday op Bol.com

Ook op bol.com is het Black Friday, met veel van je favoriete items in de uitverkoop! Bol.com werkt met Black Friday dagdeals, wat inhoudt dat er elke dag nieuwe Black Friday deals zijn! Hou de website dus goed in de gaten voor de mooiste deals.

Zelf heb ik als investering een paar boxen van Pokémon Celebrations Prime Collection (25th Anniversary) en een Holiday Calender Box!

Investeren in Pokémon kaarten

Black Friday Pokémon

Investeren in Pokémon kaarten is zeker mogelijk en ook nog eens op veel verschillende manieren.

Check ons uitgebreide artikel met onderzoek naar investeren in Pokémon kaarten via onderstaande knop.

In het artikel geven we je een uitgebreide en zorgvuldig uitgekozen selectie van de meest gewilde kaarten, packs en boxen, goed om te weten als je wilt investeren in Pokémon.

beste schermen voor traders trading beeldschermen daytrading beeldschermen

Black Friday Tradingsetup

Traden is leuk, maar niet op je telefoon of een te kleine laptop. Als je serieus aan de gang wilt heb je al gauw meerdere schermen nodig.

Check ons uitgebreide artikel met onderzoek naar de beste tradingschermen via onderstaande knop.

In het artikel geven we je een uitgebreide en zorgvuldig uitgekozen selectie van de beste schermen, toetstenborden en muizen, voor de ideale tradingsetup.

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.