Beste Crypto ETF’s 2021

by | 16 May, 2021

Crypto ETF DEGIRO en Bitpanda

De rendementen op Crypto zijn de laatste tijd niet meer aan de kant te schuiven. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Crypto het nieuwe goud is. Daarom ben ik opzoek gegaan naar de beste Crypto ETF’s van 2021. Ik ben uitgekomen bij twee partijen waar je deze eenvoudig kan kopen, al vanaf een minimaal bedrag van €25,-.

In dit artikel zal ik je meer informatie geven over alle verschillende Crypto ETF’s en één bedrijf waarin je kan beleggen, dit bedrijf verdient geld met het aanbieden van Crypto via hun platform, onderaan in het artikel zie je welk bedrijf!

Zelf beleg ik ook al een geruime tijd in Crypto, maar heb ik het meeste pas begin 2021 ingelegd. Hiermee heb ik wel binnen enkele maanden met een inleg van ongeveer €3500,00 nu een cryptovaluta-portefeuille die meer dan €8000,00 waard is. Check mijn Instagram reels als je mij niet geloofd.

Beleggen in Crypto ETF’s is een handige manier om in één keer te beleggen in een handje vol veelbelovende coins. Ideaal als je niet weet welke coins je moet kopen of geen zin hebt om de volatiele cryptomarkt in de gaten te houden.

In dit artikel staan Affiliate-links, dit betekent dat als jij je ergens via mij inschrijft, ik soms een kleine vergoeding krijg. Dit kost jou niks extra, maar zo help je wel mijn website en kan ik dit soort artikelen blijven schrijven! Ondanks de vergoedingen die je kan krijgen, werk ik alleen samen met aanbieders, waar ik zelf ook investeer en beleg.

Beste Bitcoin ETF’s 2021

Zoals ik al zei, zijn er momenteel vijf Crypto ETF’s waarin je als belegger eenvoudig kan beleggen. Drie hiervan worden aangeboden via Bitpanda. De andere twee zijn Crypto ETF’s bij DEGIRO. In dit artikel zal ik ze één voor één behandelen.

Als je niet precies meer weet wat een ETF nu precies is, verwijs ik je graag door naar mijn uitgebreide artikel over ETF’s. De Crypto ETF’s worden in dit artikel duidelijk uitgelegd, ik begin met de Bitpanda Crypto Indexen.

Bitpanda Crypto Indexen

De Bitpanda Crypto Indexen worden op Bitpanda aangeboden in samenwerking met: MVIS, een bedrijf van VanEck. VanEck staat bekend om vooral veel thematische ETF’s en ETF’s voor bepaalde sectoren.

De eerste echte crypto-index ter wereld – een gemakkelijke, geautomatiseerde manier om te investeren in de hele cryptomarkt. Er zijn drie opties; via de BCI-5, BCI-10 of de BCI-25.

Deze Crypto ETF’s worden samengesteld op basis van marktomvang en liquiditeit. Aangezien de Index automatisch de weging in je portefeuille in de loop van de tijd aanpast, mis je nooit ‘the next big thing’. Het is dé passieve benadering van beleggen in cryptovaluta.

De samenstelling van deze Crypto ETF’s bij Bitpanda is momenteel als volgt:

Bitpanda Crypto ETF's Indexen review

Zoals je ziet zitten er veel bekende coins in en coins die de afgelopen tijd flink zijn gestegen zoals Ethereum, BNB, Polkadot, Cardano en Doge. Veel van deze munten heb ik ook al een tijd in mijn portefeuille. Op coins als ETH, ADA en BNB heb ik zelf het meeste winst gemaakt.

Als je je afvraagt wat het * betekent bij sommige coins; dit houdt in dat deze cryptovaluta niet los verhandelbaar zijn op Bitpanda. Je kan namelijk ook los coins, edelmetalen en sinds kort zelfs aandelen en ETF’s kopen en verkopen op Bitpanda.

Beste Crypto ETF’s 2021

Waarom zou je investeren in de Bitpanda Crypto Indexen?

Het kan moeilijk zijn om de snel evoluerende cryptomarkt bij te houden. Misschien heb je hier de tijd niet voor, of gewoon geen zin om je hierin te verdiepen. Investeren in de Bitpanda Crypto Indexen is een onderhoudsvrije, passieve manier om een ​​gediversifieerde cryptovaluta-portefeuille op te bouwen. De indices zijn niet alleen superhandig, ze houden je investering ook vast door zich automatisch aan te passen aan veranderingen in de markt.

Spreekt dit jou aan, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Bitpanda en kijk naar de rendementen van de Bitpanda Crypto Indexen. Ik heb al meerdere positieve reacties gehad op Social Media, van dankbare volgers die nog nooit hadden gehoord van Bitpanda. Sinds dat ze in de Bitpanda Crypto Indexen beleggen, hebben ze veel meer winst gemaakt met cryptovaluta, dan toen ze nog zelf coins kochten en vasthielden of weer verkochten.

970x250

Crypto ETF DEGIRO

Een andere optie is om bij DEGIRO een Crypto ETF te kopen. Op deze manier koop je het via de beurs/ een broker en niet via een Exchange. Mocht je nog geen account hebben bij DEGIRO kan je deze eenvoudig aanmaken in enkele minuten.

Je hebt bij DEGIRO keuze uit 2 verschillende ETF’s, bij beide beleg je zo via de beurs in Cryptovaluta:

21Shares Bitcoin ETP met ISIN: CH0454664001

een cryptovaluta ETF van 21Shares.

VanEck Vectors Bitcoin ETN (EUR) met ISIN: DE000A28M8D0

een cryptovaluta ETF van VanEck.

Investeren in Crypto ETF’s bij DEGIRO is een alternatieve manier voor het investeren in Bitcoin of cryptovaluta. Mocht je hier de voorkeur aan geven en niet willen beleggen in Cryptovaluta bij Exchanges, is dit een prima alternatief. Helaas is het nog niet mogelijk om te beleggen in Crypto ETF’s via BUXZero. Het is wel mogelijk te beleggen in aandelen die te maken hebben met Cryptovaluta zoals:

Coinbase (COIN) met ISIN: US19260Q1076

een Amerikaans cryptocurrency handelsplatform waar je verschillende cryptocurrencies kan aan- en verkopen.

Mocht je dit interessant vinden kan je hier meer lezen over BUXZero en het gratis aandeel wat je daar momenteel krijgt, van bijvoorbeeld Coca-Cola of Apple.

Coinbase is trouwens pas kort verhandelbaar op de beurs. Het is naar de beurs gegaan via een DPO, ook wel een Direct Public Offering. Dit soort beursgangen komen niet vaak voor. Vaker nog gaan bedrijven naar de beurs via IPO’s. Ook wel een Initial Public Offering. Geïnteresseerd in beleggen in beursgangen als particuliere belegger? Check dan zeker mijn pagina hierover en de bijbehorende blogartikelen!

Mocht je liever zelf investeren in Cryptovaluta en kiezen welke munten je koopt, kan ik Bitvavo of Binance aanraden. Je kan op de volgende pagina’s meer lezen over deze partijen; Beleggen in Crypto bij Bitvavo en beleggen in Crypto bij Binance.

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Dit geldt natuurlijk voor alle vormen van beleggen, zoals in aandelen, ETF’s en Crypto.

Leuk artikel? Like mijn Facebookpagina, of volg mij op Instagram of Pinterest of laat een reactie achter!

Waarin beleggen in 2021

Op deze pagina kan je lezen waarin ik van plan ben te gaan beleggen in 2021. Op deze pagina ga ik je eerst mijn top 5 ETF’s voor 2021...

Veilig online goud kopen

Veilig online goud kopen doe ik bij Gold Republic en Bitpanda, bij Bitpanda had ik namelijk ook al meerdere keren Crypto gekocht en...

Indexbeleggen bij InDelta review

Indexbeleggen bij InDelta review Een review voor indexbeleggen bij InDelta samen met een stapsgewijze handleiding door het proces en...

Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen...

Extra pensioen opbouwen

Pensioensparen kan erg aantrekkelijk zijn, vanwege de belastingvoordelen die je hiermee hebt. De inleg die je op je pensioenrekening doet, mag je namelijk aftrekken van je belastbare inkomen tijdens de aangifte.

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beginnende beleggers maken vaak de stap om bij DEGIRO te gaan beleggen, wanneer zij verlangen naar een groter...

Beleggen in een IPO – Affirm

Beleggen in beursgang Affirm. In dit artikel vertel ik je hoe je kan beleggen in een IPO, als particuliere belegger. Binnenkort is er...

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd...

Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen...

Bonus bij Celsius Network

Laatste update: 2 juni 2021; zie de laatste codes onderaan in het artikel. Bonus bij Celsius Network promo code Celsius Network is een app...

Beleggen in Cryptovaluta

Beleggen in Cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan...

Indexbeleggen bij InDelta review

Indexbeleggen bij InDelta review Een review voor indexbeleggen bij InDelta samen met een stapsgewijze handleiding door het proces en...

Beste Crypto ETF’s 2021

De rendementen op Crypto zijn de laatste tijd niet meer aan de kant te schuiven. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Crypto het nieuwe goud is....

Belastingaangifte en beleggen – 2020 & 2021

Vanaf vandaag kan je officieel weer belastingaangifte doen. Belastingaangifte en beleggen blijft een ding, vooral...

Gratis Crypto verdienen

Op deze pagina vertel ik jou 3 manieren om gratis Crypto te verdienen zo kan je alvast wennen aan de wereld van beleggen in Cryptovaluta...

Crypto veilig opslaan hardware wallet

Crypto veilig opslaan kan met een Hardware Wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je...

Hoe werkt een ETF

Regelmatig krijg ik de vraag wat is een ETF? Of hoe werkt een ETF? Op deze pagina ga ik je dat precies uitleggen. Om een goed beeld te...

Extra pensioen opbouwen

Pensioensparen kan erg aantrekkelijk zijn, vanwege de belastingvoordelen die je hiermee hebt. De inleg die je op je pensioenrekening doet, mag je namelijk aftrekken van je belastbare inkomen tijdens de aangifte.

Crypto staken uitleg

De uitleg over crypto staken van dejongebelegger! Een heldere uitleg over wat het precies is, wat het jou kan opleveren, waar je kan staken en wat de risico’s zijn?

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beginnende beleggers maken vaak de stap om bij DEGIRO te gaan beleggen, wanneer zij verlangen naar een groter...

De basis van beleggen #1

In het eerste deel van de basis van beleggen leg ik je de meest voorkomende begrippen uit die je kan tegen komen als je gaat beleggen. Ik...

Indexbeleggen bij InDelta review

Indexbeleggen bij InDelta review Een review voor indexbeleggen bij InDelta samen met een stapsgewijze handleiding door het proces en...

Tips voor het beleggen in woningen

Tips voor het beleggen in woningen De prijs van Bitcoin rijst de pan uit en steeg de afgelopen tijd fors. Voor beleggers in de Crypto is...

De 2 beste cashback websites

Besparen op online aankopen? Klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is het niet zo! Voor mij ging ongeveer anderhalf jaar geleden...

Waarin beleggen in 2021

Op deze pagina kan je lezen waarin ik van plan ben te gaan beleggen in 2021. Op deze pagina ga ik je eerst mijn top 5 ETF’s voor 2021...

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Gratis aandeel bij Bitpanda

Nog tot 14 mei één gratis aandeel en je maakt automatisch kans op een Tesla Model 3 Performance. Je krijgt na aanmelding sowieso één gratis (fractioneel) aandeel ter waarde van €5,- tot €200,-

Raisin welkomstbonus

Beleggen of sparen? De Raisin welkomstbonus. Omdat beleggen en sparen hand in hand gaan, krijg ik ook vaak veel vragen over sparen....

Extra pensioen opbouwen

Pensioensparen kan erg aantrekkelijk zijn, vanwege de belastingvoordelen die je hiermee hebt. De inleg die je op je pensioenrekening doet, mag je namelijk aftrekken van je belastbare inkomen tijdens de aangifte.

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben ervan overtuigd dat een éénmalige investering in jezelf, zich altijd dubbel en dwars uitbetaald. 

Klik hier om te zien welke boeken ik kan aanbevelen.