Besparen

Besparen op online aankopen

Besparen op online aankopen

Besparen op online aankopen? Klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is het niet zo! Voor mij ging ongeveer een jaar geleden een wereld voor me open en in deze wereld, krijg je geld terug op al je online aankopen. Cashback websites geven jouw als klant namelijk altijd geld-terug/ ‘cash-back’ op al je online aankopen die je doet. Zo heb ik in een jaar tijd al €300,- terug gekregen.

Het woord zegt het eigenlijk al: geld-terug. Bij een cashback actie krijg je een deel van het bedrag dat je voor een product of dienst betaald hebt terug van de fabrikant. Hoeveel je terugkrijgt hangt van de actie of webwinkel af. Zo ontvang ik cashback als ik kleding bestel via bijvoorbeeld ASOS, of als ik lenzen bestel via VisionDirect. Maar ook bij het aanschaffen van nieuwe elektronica of als je iets besteld bij de Bijenkorf.

Op de cashback websites die ik gebruik staan vaak ook nog kortingscodes voor bepaalde webshops. Zo heb je naast cashback op deze manier dus dubbel korting.

De 3 beste cashback websites

Ik gebruik drie cashback websites, dit heeft twee redenen: niet alle webshops werken met dezelfde cashback websites. Ten tweede, geeft de ene website soms meer cashback dan de ander bij bepaalde webshops.

Begin met besparen via: CashbackXL.

besparen op online aankopen
Of ga besparen met Shopbuddies.nl! Hieronder zie je een klein gedeelte van wat ik al heb bespaard via Shopbuddies, over het algemeen duurt de goedkeuring iets langer als bij CashbackXL, maar het wordt wel echt bijna altijd goedgekeurd.

besparen op online aankopen

Om je een voorbeeld te geven; Laatst kocht ik, in de sale, voor €140,- online kleding bij AboutYou. Via Shopbuddies.nl krijg je 15% cashback op je uitgave. Dit betekend dat ik een bedrag van +-€21,- ontving op mijn account! Vervolgens kan je dit gewoon weer naar je rekening laten uitbetalen. 

Ook bij het kopen van een nieuwe TV heb ik gebruik gemaakt van een cashbackwebsite. Hier kreeg ik 6% cashback over! Dit is allemaal geld wat ik sowieso zou uitgeven, maar nu gewoon terugkrijg.

Onlangs ben ik verhuisd en heb ik echt super veel bespaard met de hulp van cashback websites! Ik denk dat ik in totaal zo’n 10% heb bespaard op nieuwe apparatuur en nieuw meubilair. Dat noem ik nog een besparen op online aankopen!

Als laatste maak ik nog gebruik van Bonusway, meldt je je hier aan dan krijg je €5,- bonus. Deze bonus ontvang je wanneer je €1,- aan cashback hebt gekregen, hiervoor moet je dus wel gebruik maken van Bonusway. Klik hier om je aan te melden bij Bonusway.

Besparen op online aankopen

Wacht niet langer en stop met teveel betalen. Ga nu besparen op online aankopen. Shop voortaan net als mij altijd met (dubbele) korting!

Mocht je meer vragen hebben over hoe deze cashback websites te werk gaan, stel ze gerust op Instagram. Liever geld verdienen dan sparen? Kijk bij Acties of Crypto. Geïnteresseerd in boeken over personal finance? Kijk eens bij Boeken.

ShopBuddies.nl