Besparen op online aankopen

Besparen op online aankopen

Besparen op online aankopen? Klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is het niet zo! Voor mij ging ongeveer anderhalf jaar geleden een wereld voor mij open en in deze wereld, krijg je geld terug op al je online aankopen. Cashback websites geven jouw als klant namelijk altijd geld-terug/ ‘cash-back’ op al je online aankopen die je doet. Zo heb ik in een jaar tijd al €300,- terug gekregen.

Het woord zegt het eigenlijk al: geld-terug. Bij een cashback actie krijg je een deel van het bedrag dat je voor een product of dienst betaald hebt terug van de fabrikant. Hoeveel je terugkrijgt hangt van de actie of webwinkel af. Zo ontvang ik cashback als ik kleding bestel via bijvoorbeeld ASOS, of als ik lenzen bestel via VisionDirect. Maar ook bij het aanschaffen van nieuwe elektronica of als je iets besteld bij de Bijenkorf.

Op de cashback websites die ik gebruik staan vaak ook nog kortingscodes voor bepaalde webshops. Zo heb je naast cashback op deze manier dus dubbel korting.

De 3 beste cashback websites

Ik gebruik drie cashback websites, dit heeft twee redenen: niet alle webshops werken met dezelfde cashback websites. Ten tweede, geeft de ene website soms meer cashback dan de ander bij bepaalde webshops.

Begin met besparen via: CashbackXL.

besparen op online aankopen
Of ga besparen met Shopbuddies.nl! Hieronder zie je een klein gedeelte van wat ik al heb bespaard via Shopbuddies, over het algemeen duurt de goedkeuring iets langer als bij CashbackXL, maar het wordt wel echt bijna altijd goedgekeurd.

besparen op online aankopen

Om je een voorbeeld te geven; Laatst kocht ik, in de sale, voor €140,- online kleding bij AboutYou. Via Shopbuddies.nl krijg je 15% cashback op je uitgave. Dit betekend dat ik een bedrag van +-€21,- ontving op mijn account! Vervolgens kan je dit gewoon weer naar je rekening laten uitbetalen, met één druk op de knop. 

Ook bij het kopen van een nieuwe TV heb ik gebruik gemaakt van een cashbackwebsite. Hier kreeg ik 6% cashback over! Dit is allemaal geld wat ik sowieso al van plan was uit te geven, maar door middel van deze cashback websites dus heb kunnen besparen!

Onlangs ben ik verhuisd en heb ik echt super veel bespaard met de hulp van cashback websites! Ik denk dat ik in totaal zo’n 10% heb bespaard op nieuwe apparatuur en nieuw meubilair. Dat noem ik nog een besparen op online aankopen!

Als laatste om te besparen op online aankopen, maak ik ook nog gebruik van Bonusway, meldt je je hier aan dan krijg je €5,- bonus. Deze bonus ontvang je wanneer je €1,- aan cashback hebt gekregen, hiervoor moet je dus wel gebruik maken van Bonusway. Klik hier om je aan te melden bij Bonusway.

Besparen op online aankopen

Wat moet je doen om te besparen op online aankopen?
1. Zodra je ingelogd bent, klik je via de cashback website door naar de gewenste webshop.
2. Shop bij de webshop zoals je gewend bent.
3. De cashbackwebsite ontvangt een commissie voor jouw aankoop, omdat zij jou als klant hebben aangebracht (niet altijd waar, want soms ben je al bekend bij deze webshops, maar dat maakt voor de cashback verder niet uit). Deze commissie houden zij echter niet zelf: maar geven ze aan jou terug als cashback. Super simpel toch?

Wacht niet langer en stop met teveel betalen. Ga nu besparen op online aankopen. Shop voortaan net als mij altijd met (dubbele) korting!

Nog meer besparen – BestSecret

Naast dat ik vaak shop via cashback websites. Kan je ook besparen op online aankopen met de app van BestSecret. Hier zijn vaak (premium) merken met hoge korting te kopen, denk aan Tommy Hilfiger, Diesel, Timberland en nog veel meer grote merken. De app noemt zichzelf een exclusieve mode community.

Je kan alleen shoppen bij BestSecret met een uitnodigingslink. Momenteel heb ik nog 50 persoonlijke uitnodigingen. Klik hier om je via mijn link te registreren en shop voortaan met hoge korting!

Hiernaast gebruik ik af en toe SocialDeal voor korting om bijvoorbeeld de auto te wassen of een dagje uit en om eten te bestellen. Hier gebruik ik natuurlijk ook Uber-Eats voor. Heb je hier nog geen account; via deze link ontvang je €10,- korting op je eerste Uber Eats-bestelling van €20,- of meer. Gebruik deze code bij het afrekenen: eats-8osvac

Mocht je meer vragen hebben over hoe deze cashback websites te werk gaan, stel ze gerust aan mij op Instagram of via mijn Facebookpagina. Liever geld verdienen dan besparen? Kijk bij beleggen in Cryptovaluta of bij gratis beginnen met beleggen. Geïnteresseerd in boeken over personal finance? Ik heb een top 7 gemaakt van boeken over personal finance.

ShopBuddies.nl