Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang!

Vanwege de recente beursgang van Airbnb en binnenkort de mogelijke beursgang van Coinbase ben ik eens onderzoek gaan doen naar de mogelijkheden om als particulier belegger mee te doen met een beursgang, ook wel een IPO genoemd. Bij de introductie kostte een aandeel Airbnb zo’n 68 dollar. Na opening van de handel werd die prijs meer dan verdubbeld: de koers schoot omhoog naar zo’n 146 dollar. Ondertussen staat het aandeel vandaag op 142 dollar. Dit is dus flinke winst had je hieraan meegedaan bij de beursgang.

Echter is het voor particuliere beleggers (zoals jij en ik) lastig om mee te profiteren aan een IPO. Vandaar dat ik ben gaan zoeken of dit echt niet mogelijk is, of dat er partijen zijn waarbij je hier wel in kan investeren. Zo ben ik uitgekomen bij Freedom Finance Europe Ltd. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Freedom Holding Corp. (FRHC) op de NASDAQ.

Naast dat je bij Freedom Finance Europe Ltd. op allerlei manieren kan beleggen en traden, onderscheiden zij zich van de rest door de mogelijkheid te geven om te investeren in een beursgang.

970x250

Beleggen in een beursgang

Voor de beursgang van Wish heb ik mij ingeschreven bij Freedom Finance Europe Ltd. om eventueel mee te kunnen doen. Ook sturen zij notificaties over komende, wellicht interessante IPO’s als je je aanmeldt. Zoals binnenkort de beursgang van Coinbase, waar ik zelf heel erg naar uitkijk! Na de proefversie van 30 dagen wordt je account omgezet tot een “Smart”-account, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Wil jij particulier beleggen in een beursgang? Voor zover ik weet kan dit alleen via Freedom Finance Europe Ltd. Aan beleggen zitten altijd risico’s verbonden, kijk goed voor jezelf of dit iets voor jou is en doe ook goed onderzoek naar een aandeel/ het bedrijf voordat je geld investeert. Klik hier voor mijn artikel over de meest recente beursgang.

Heb je nog vragen, stel ze gerust aan mij. Kijk bij contact hoe je met mij contact kan opnemen, of ga direct naar mijn Instagram. Beginnende belegger? Kijk bij Beleggen hoe je het beste kan beginnen en claim 2 gratis aandelen!

beleggen in een beursgang