Beleggen in cryptovaluta

Voor het beleggen in cryptovaluta zijn er veel verschillende partijen. Deze pagina bevat alleen aanbieders waar wij zelf ook in crypto beleggen of actief in crypto handelen. Crypto interessert ons enorm vanwege de hoge rendementen en volatiele koersen.

Kijk goed of dit ook iets voor jou is en kies één of meerdere partijen die bij jouw niveau passen. Juist omdat crypto in het begin best ingewikkeld en overweldigend kan zijn hebben we deze pagina opgedeeld in verschillende niveaus.

Van beginners, tot gevorderden en experts. Hiernaast vind je een betrouwbare partij voor hard wallets en meer crypto gerelateerde artikelen en blogartikelen over crypto.

Beginners

Beleggen in crypto bij Bitvavo

Bitvavo

Eenvoudig crypto kopen met iDEAL, verkopen en staken bij de grootste en goedkoopste exchange van Nederland. Altijd een aanbod van meer dan 150 coins.

Mercury Redstone Indexbeleggen in crypto-assets logo - dejongebelegger

Mercury Redstone

Deskundig en betrouwbaar beleggen in crypto indexen met brede spreiding. Ideaal voor iedereen die passief wilt beleggen in crypto en wilt profiteren van de stijging.

Beleggen in crypto bij Bitvavo

Bitpanda

Moeiteloos crypto en crypto indexen kopen, zo koop je in één keer een mandje met veel belovende munten. Ideaal voor beginnende of passieve beleggers.

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om het aanbod van crypto en trading cursussen en communitys te bekijken.

Gevorderden

Ledger Nano X en S Scherpe prijs - dejongebelegger

Ledger

De beste hardware wallets voor een zeer scherpe prijs. We raden je aan altijd bij Ledger zelf te kopen, zodat je niet wordt opgelicht door tweedehands verkopers.

Beleggen in crypto bij Bitvavo

Binance

De uitgebreidste crypto exchange! Veruit de meeste opties en het grootste aanbod. Goedkoop handelen en crypto staken tegen de hoogste percentages.

Beleggen in crypto bij Bitvavo

Celsius Network

Passief inkomen door middel van hoge rentes op je vermogen. Minimaal $50 bonus bij de eerste storting. Hier staken wij o.a. Bitcoin, Ethereum en Stablecoins.

Experts

FTX Review en 5% korting

FTX Pro

Handel in derivaten of op de spotmarkt en dat met nog lagere transactiekosten dan op Binance. Ontvang levenslang 5% korting op al je trades via onze link en ga professioneel handelen.

Beleggen in crypto bij Bitvavo

KuCoin

Goedkoop handelen, een uitgebreid aanbod en als eerste toegang tot de volgende crypto gems. Ontvang de maximale korting van 20% via onze link op de al super lage trading fees.

Coinlist referral code bonus - Crypto gems kopen - 2

Coinlist

Een uitgebreid platform waar cryptovaluta wordt gelanceerd. Onder andere Solana is oorspronkelijk via dit platform gelanceerd voor $0,57 per munt. Nu met $10 bonus!

Gerelateerde blogartikelen

Wat is er gebeurd met Celsius?

Wat is er gebeurd met Celsius? Velen dachten dat de val van Terra Luna het diepste punt van de cryptomarkt zou markeren, maar we hadden...

Crypto staken uitleg

De uitleg over crypto staken van dejongebelegger! Een heldere uitleg over wat het precies is, wat het jou kan opleveren, waar je kan staken en wat de risico’s zijn?

Crypto veilig opslaan

Crypto veilig opslaan kan met een hardware wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je...

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan...

Een investering in kennis, betaalt zich altijd dubbel en dwars uit.

Klik hier om te zien welke literatuur wij aanraden.