Over mij

Samen beleggen en besparen - dejongebelegger

Samen beleggen en besparen

Hoi! Welkom op de pagina over mijIk begrijp dat je eerst iets meer wilt weten over mij. Ik wil sowieso dat je weet dat je mij altijd een berichtje mag sturen, of iets mag vragen. Je kan dit het beste doen via mijn Instagram account. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden, naarmate ik meer volgers krijg kan dit echter iets langer duren dat je van mij gewend bent. Sowieso hoor je altijd binnen 24 uur wat van mij! Laten we snel verder gaan over beleggen en besparen:

Oké, nu wat meer over mij; Ik ben 25 jaar oud en ben bijna twee jaar geleden begonnen met beleggen. Naast dat ik enorm geïnteresseerd ben in financiën heb ik ook een grote interesse in beleggen en besparen.

Beleggen doe ik bij verschillende partijen zoals; DEGIRO, BUXZero, Trading212, Peaks en Robeco. Hierbij maak ik altijd gebruik van acties. Op deze manier heb ik al zo’n €425,- aan bonussen verdiend. Hier komt het rendement dat ik heb behaald op mijn beleggingen nog bovenop! Ik heb momenteel nog €350,- belegt voor een bonussen van €60,- en €25,-. Dit alleen al is een rendement van bijna 25%, iets wat je op je spaarrekening tegenwoordig nooit kan krijgen.

In totaal bedraagt de waarde van mijn portefeuille op dit moment rond de €9750,-. De komende tijd wil ik minimaal €600,- per maand beleggen. Ik beleg zelf voornamelijk voor het lange termijn. Zo beleg ik deels zodat ik op een jongere leeftijd kan stoppen met werken, maar ook zodat ik eerder een mooie auto kan kopen. Ook vind ik het leuk om de financiële markt en ontwikkelingen te volgen.

Onlangs heb ik mijn WFT Basis (Wet Financieel Toezicht) behaald en momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn WFT Vermogen. Ik hoop hierdoor meer mensen te kunnen helpen met hun financiële zaken en met beleggen en besparen. Hierna wil ik mijn WFT Hypothecair Krediet gaan behalen. Dit doe ik omdat ik veel interesse heb in de financiële sector en in beleggen. Hier lees ik tevens ook veel boeken over, zie hier mijn favoriete boeken over personal finance. Naast dat ik interesse heb in beleggen, hou ik er enorm van om te reizen, duiken en sporten. 

Samen beleggen en besparen - dejongebelegger

Beleggen en Besparen

Al iets langer dan een jaar maak ik tevens gebruik van cashback websites om te besparen op al mijn online aankopen hiermee bespaar ik zeker rond de €300,- per jaar. Op mijn pagina besparen op online aankopen lees je hier alles over. Momenteel maak ik gebruik van 3 cashbackwebsites waarvan één in de meeste gevallen. Ik kan iedereen aanraden om te besparen op online aankopen, want dit kan echt super simpel.

Wat tegenwoordig steeds bekender wordt is Crypto. Ik gebruik momenteel drie Crypto platformen om Bitcoins te kopen en te verdienen. Als je Crypto interessant vindt kan je hier meer lezen over mijn favoriete Crypto platformen en Cryptovaluta. Wist je dat er steeds meer Crypto miljonairs zijn, die allemaal miljonair zijn geworden door te beleggen in Cryptovaluta? Nu zie ik dit bij mij niet snel gebeuren, maar dit geeft wel aan dat er een enorm rendement valt te halen, als je dit goed doet. Verder beleg of spaar ik sinds kort ook in edelmetalen, waaronder goud en zilver, bij veilig online goud kopen kan je uitgebreid lezen waar en waarom ik dat doe.

Wil je graag up-to-date blijven van mijn beleggingsavontuur, huidige gratis geld acties en blijven bijleren over beleggen en besparen (en Crypto)? Volg mij dan Instagram @dejongebelegger of like mijn pagina op Facebook.

Mocht je mij een bericht willen sturen, kan dit altijd. Kijk bij Contact om te zien hoe je dit het best kan doen. Of ga direct naar mijn Instagram account. Ben jij al klaar om te gaan beleggen en besparen? Blijf dan op de website en kijk eens bij mijn andere pagina’s of bij mijn Blogs.

Beleggen en Besparen