Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd kost. Zo krijg je soms al 50% rendement in 3 maanden tijd, zoals nu bij Robeco! Hiernaast ben je in totaal niet langer dan een halfuurtje bezig met bijvoorbeeld een rekening openen en hoef je verder alleen maar te wachten.

Momenteel zijn er drie huidige acties om gratis geld te ontvangen. Mijn favoriet is die van BitPanda, vanwege het hoge rendement vergeleken met een lage investering, namelijk 100% cashback. Hiernaast zijn er nog manieren om gratis Crypto te verdienen.

ABN AMRO bonus actie

Bij ABN AMRO is nu een actie waarbij je €75,- bonus krijgt. De actie geldt voor iedere nieuwe belegger die zich aanmeldt en minimaal €600,- inlegt in de actieperiode.

ABN AMRO actie

Beleg via Internet Bankieren, met een periodieke inleg, ten minste 4 opeenvolgende maanden minimaal €150,- per maand in je nieuw geopende beleggersrekening.

In de vijfde maand ontvang je €75 bonus op uw gekoppelde bankrekening indien je het totale bedrag van uw periodieke inleg, minimaal €600,- (4 maanden inleg x €150,-), in het gekozen beleggingsfonds laat staan.

Je kan je aanmelden voor de actie vanaf 11 januari 2021 tot en met 31 maart 2021

De startdatum van je eerste periodieke inleg is uiterlijk 1 april 2021.

Je kan alleen meedoen met de actie via dit aanmeldformulier.

Nog geen klant?

Als je nog geen klant bent bij ABN AMRO betaal je voor een basis betaal rekening per maand €1,70. Totale jaarlijkse kosten €20,40. Verder betaal je voor het Zelf beleggen basis: 0,2% over de waarde van uw beleggingsportefeuille tot €100.000.

Dit betekend dus dat je na 6 maanden, ongeveer €65,- bonus overhoudt, als je na het ontvangen van de bonus je beleggersrekening en betaalrekening direct sluit.

Klik hier voor alle actievoorwaarden.

Ik heb zelf nog geen rekening bij ABN AMRO, maar pak op deze manier toch een rendement van +10% in 5 of 6 maanden tijd. Eventuele koerswinst niet meegerekend. Vandaar heb ik deze actie toegevoegd bij acties voor gratis geld!

Robeco promotiecode

De Robeco actie is jammer genoeg momenteel niet meer actief.

De actie houdt in, dat je van Robeco een startbedrag ontvangt van €25,-. Je moet daarvoor het volgende doen: Open een rekening bij Robeco (Robeco ONE, Robeco PLUS, Robeco KIDS of Robeco LIFE). Ik heb gekozen voor Robeco PLUS, omdat ik zelf wil kiezen waarin mijn geld belegt wordt, wil je de veiligere of makkelijke optie kies dan Robeco ONE. Leg minimaal €50,- in op je nieuwe rekening. Laat het geld minimaal 3 maanden op je rekening staan, of beleg het in een fonds. 

  • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Voor klanten die al een rekening hebben bij Robeco geldt deze actie niet.
  • De actie geldt gedurende de actieperiode. De actieperiode loopt zolang dat wordt vermeld op de website. 
  • Het startbedrag wordt op zijn vroegst na 1 maand dat je klant bent geworden bijgeschreven op je Robeco rekening (bij mij al in twee dagen!).
  • Per persoon kun je maar eenmaal meedoen met deze actie en dus maar één startbedrag ontvangen.
  • Klik hier voor de volledige voorwaarden en de mogelijkheid om een rekening te openen.

Het aanmelden gaat heel simpel! Als je al je gegevens hebt ingevuld wordt er gevraagd om een eerste storting te doen, omdat je minimaal €50,- moet inleggen, heb ik gekozen voor €50,-.

Vervolgens klik je op “Ik heb een promotiecode”, recht boven de oranje “Storten via iDEAL” knop. Hierin kan je je promotiecode checken, die ons allebei €25,- geeft. De promotiecode moet 413005 zijn.

Zelf heb ik gekozen voor het volgende fonds: “Robeco Chinese A-share Equities F EUR”. Deze ziet er veel belovend uit en heeft de laatste tijd een goed rendement behaald. Verder hebben ze in China weinig last van COVID-19 dus verwacht ik een stabiele groei.

Benieuwd naar de kosten? Zie hieronder de kosten die ik heb.

Gratis geld bij Robeco

Vriendenactie Semmie

In het kort
Beleg vanaf €50,- bij Semmie en ontvang €15,-. Dit is een rendement van 30%. Zelf is mij €50,- na 3 maanden al €55,- waard. Samen met de bonus leverde Semmie rendement op, namelijk €20,-.

Hoe werkt het?

  • Ga naar Semmie en open een profiel.
  • Stort minstens €50,- op je rekening.

Voorwaarden:

  • Je dient achttien jaar of ouder te zijn en een nieuwe klant van Openbank.
  • Je moet je €50,- minimaal voor 3 maanden laten staan, daarna kan je jouw inleg en bonus opnemen als je dit wilt.
  • Deze actie is alleen voor nieuwe klanten en er wordt slechts één vergoeding uitbetaald aan elke nieuwe klant die aan de voorwaarden voldoet.

Bij Semmie kan je ook maandelijks via een automatisch incasso beleggen, zo heb je er weinig omkijk naar.

BitPanda cashback actie

€20,- cashback als je Crypto koopt of verkoopt bij BitPanda. Dit houdt in dat als je €25,- aan Bitcoins koopt, je hier €20,- van terugkrijgt.

Met BitPanda kan je via de desktop of via je mobiel digitale assets, zoals Crypto en Edelmetalen, aankopen en verkopen. BitPanda is een fintech gevestigd in Wenen, Oostenrijk. BitPanda heeft meer dan 1 miljoen gebruikers en meer dan 200 werknemers. Met een PSD2 licentie , 2FA beveiliging en een gebruiksvriendelijke lay-out is BitPanda gegroeid tot een populair tradingsplatform voor beginners en experts.

970x250

Maak voor deze actie gebruik van een cashbackwebsite, lees hier meer over bij Besparen.

Acties voor gratis geld

Dit waren voor nu de acties voor gratis geld. Zodra er nieuwe acties voor gratis geld online komen zal ik deze toevoegen aan deze pagina. Al meegedaan met al deze acties voor gratis geld? Of een nieuwe leuke actie gevonden? Laat het mij weten op Instagram.

Bij over mij kan je meer lezen over mij en hoeveel ik al verdiend heb met dit soort acties! Check ook zeker even mijn pagina gratis Crypto verdienen.

Acties voor gratis geld