Acties voor gratis geld

door | 31 okt, 2020

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd kost. Zo krijg je momenteel al 13% rendement in 4 maanden tijd, zoals nu bij Centraal Beheer! Hiernaast ben je in totaal niet langer dan een halfuurtje bezig met bijvoorbeeld een rekening openen en te storten en hoef je verder alleen maar te wachten.

Momenteel is er één huidige actie om gratis geld te ontvangen. Namelijk die van Centraal Beheer. Hiernaast zijn er nog manieren om gratis Crypto te verdienen, kan je één gratis aandeel krijgen bij BUX Zero en krijg je bij DEGIRO een tegoed van €50.

Centraal Beheer €65,- bonus actie

Centraal Beheer was één van de partijen waar ik begon met beleggen, jaren geleden. Dit deed ik vanwege de bonusactie. Nu is de bonus actie terug!

Je krijgt bij Centraal Beheer een bonus van €65,- als je minimaal €500,- bij hen belegt. Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Ga direct naar Centraal Beheer of lees hier de belangrijkste voorwaarden van de actie:

 1. De actieperiode loopt van 19 oktober 2020 tot en met 31 januari 2022. Om gebruik te maken van deze actie moet je inleg op 17 september 2021 betaald zijn op uw beleggingsrekening.
 2. Je ontvangt 1 keer een bonus van € 65,- als:
  • je in de actieperiode uiterlijk 10 september 2021 voor het eerst een beleggingsrekening van Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen opent;
  • je in de actieperiode minimaal € 500,- inlegt in de fondsen van Centraal Beheer. De hoogte van je inleg toetsen wij voor aftrek van de kosten;
  • je aankoopopdracht van minimaal € 500,- uiterlijk 17 september 2021 betaald is.
 3. Je moet de inleg van € 500,- minimaal 4 maanden beleggen in 1 of meerdere fondsen van Centraal Beheer.
 4. Je kunt per persoon 1 keer deelnemen aan deze actie. En je ontvangt maximaal 1 keer de bonus.
 5. Je ontvangt de bonus minimaal 4 maanden na je inleg van minimaal € 500,- op je beleggingsrekening. Je ontvangt de bonus alleen als je inleg op het moment van uitkeren nog op uw rekening staat. Een voorbeeld: je opent in oktober een beleggingsrekening en legt minimaal € 500,- in. Dan ontvangt je de bonus in de loop van maart.
 6. De bonus van € 65,- beleggen wij voor je in het door jou gekozen fonds van Centraal Beheer. Voor Fondsbeleggen ontvang je de bonus in het Mixfonds Gemiddeld. Je kunt uiteraard daarna zelf kosteloos switchen naar een ander fonds.
 7. Deze actievoorwaarden gelden voor de actie ‘Beleggen € 65,- bonus 2021’. Als je meedoet zijn deze actievoorwaarden op je van toepassing. Voor het openen van een Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen rekening gelden de gebruikelijke voorwaarden.
 8. Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.

De unieke verkooppunten (USP’s) van Centraal Beheer zijn het volgende:

 • De experts doen het werk
 • Altijd op de hoogte via onze app
 • Elk moment inleggen en opnemen
 • Online beleggen met elk gewenst bedrag
 • Lage kosten

Zelf had ik mijn bonus na 5,5 maand gekregen en daarna alles opgenomen. Dit was in totaal met de winst een bedrag van ongeveer €635,-, wat neer komt op een nettowinst van €135,-.

ABN AMRO bonus actie – verlopen

Bij ABN AMRO is nu een actie waarbij je €75,- bonus krijgt. De actie geldt voor iedere nieuwe belegger die zich aanmeldt en minimaal €600,- inlegt in de actieperiode.

Beleg via Internet Bankieren, met een periodieke inleg, ten minste 4 opeenvolgende maanden minimaal €150,- per maand in je nieuw geopende beleggersrekening.

In de vijfde maand ontvang je €75 bonus op uw gekoppelde bankrekening indien je het totale bedrag van uw periodieke inleg, minimaal €600,- (4 maanden inleg x €150,-), in het gekozen beleggingsfonds laat staan.

Je kan je aanmelden voor de actie vanaf 11 januari 2021 tot en met 31 maart 2021

De startdatum van je eerste periodieke inleg is uiterlijk 1 april 2021.

Je kan alleen meedoen met de actie via dit aanmeldformulier.

Als je nog geen klant bent bij ABN AMRO betaal je voor een basis betaal rekening per maand €1,70. Totale jaarlijkse kosten €20,40. Verder betaal je voor het Zelf beleggen basis: 0,2% over de waarde van uw beleggingsportefeuille tot €100.000.

Dit betekend dus dat je na 6 maanden, ongeveer €65,- bonus overhoudt, als je na het ontvangen van de bonus je beleggersrekening en betaalrekening direct sluit.

Klik hier voor alle actievoorwaarden.

Ik heb zelf nog geen rekening bij ABN AMRO, maar pak op deze manier toch een rendement van +10% in 5 of 6 maanden tijd. Eventuele koerswinst niet meegerekend. Vandaar heb ik deze actie toegevoegd bij acties voor gratis geld!

Robeco promotiecode – verlopen

De Robeco actie is jammer genoeg momenteel niet meer actief.

De actie houdt in, dat je van Robeco een startbedrag ontvangt van €25,-. Je moet daarvoor het volgende doen: Open een rekening bij Robeco (Robeco ONE, Robeco PLUS, Robeco KIDS of Robeco LIFE). Ik heb gekozen voor Robeco PLUS, omdat ik zelf wil kiezen waarin mijn geld belegt wordt, wil je de veiligere of makkelijke optie kies dan Robeco ONE. Leg minimaal €50,- in op je nieuwe rekening. Laat het geld minimaal 3 maanden op je rekening staan, of beleg het in een fonds. 

 • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Voor klanten die al een rekening hebben bij Robeco geldt deze actie niet.
 • De actie geldt gedurende de actieperiode. De actieperiode loopt zolang dat wordt vermeld op de website. 
 • Het startbedrag wordt op zijn vroegst na 1 maand dat je klant bent geworden bijgeschreven op je Robeco rekening (bij mij al in twee dagen!).
 • Per persoon kun je maar eenmaal meedoen met deze actie en dus maar één startbedrag ontvangen.

Het aanmelden gaat heel simpel! Als je al je gegevens hebt ingevuld wordt er gevraagd om een eerste storting te doen, omdat je minimaal €50,- moet inleggen, heb ik gekozen voor €50,-.

Vervolgens klik je op “Ik heb een promotiecode”, recht boven de oranje “Storten via iDEAL” knop. Hierin kan je je promotiecode checken, die ons allebei €25,- geeft. De promotiecode moet 413005 zijn.

Zelf heb ik gekozen voor het volgende fonds: “Robeco Chinese A-share Equities F EUR”. Deze ziet er veel belovend uit en heeft de laatste tijd een goed rendement behaald. Verder hebben ze in China weinig last van COVID-19 dus verwacht ik een stabiele groei.

Benieuwd naar de kosten? Zie hieronder de kosten die ik heb.

Gratis geld bij Robeco

Vriendenactie Semmie – verlopen actie

In het kort
Beleg vanaf €50,- bij Semmie en ontvang €15,-. Dit is een rendement van 30%. Zelf is mij €50,- na 3 maanden al €55,- waard. Samen met de bonus leverde Semmie rendement op, namelijk €20,-.

Hoe werkt het?

 • Ga naar Semmie en open een profiel.
 • Stort minstens €50,- op je rekening.

Voorwaarden:

 • Je dient achttien jaar of ouder te zijn en een nieuwe klant van Openbank.
 • Je moet je €50,- minimaal voor 3 maanden laten staan, daarna kan je jouw inleg en bonus opnemen als je dit wilt.
 • Deze actie is alleen voor nieuwe klanten en er wordt slechts één vergoeding uitbetaald aan elke nieuwe klant die aan de voorwaarden voldoet.

Bij Semmie kan je ook maandelijks via een automatisch incasso beleggen, zo heb je er weinig omkijk naar. Helaas is deze actie verlopen.

BitPanda cashback actie

€20,- cashback als je Crypto koopt of verkoopt bij BitPanda. Dit houdt in dat als je €25,- aan Bitcoins koopt, je hier €20,- van terugkrijgt.

Met BitPanda kan je via de desktop of via je mobiel digitale assets, zoals Crypto en Edelmetalen, aankopen en verkopen. BitPanda is een fintech gevestigd in Wenen, Oostenrijk. BitPanda heeft meer dan 1 miljoen gebruikers en meer dan 200 werknemers. Met een PSD2 licentie , 2FA beveiliging en een gebruiksvriendelijke lay-out is BitPanda gegroeid tot een populair tradingsplatform voor beginners en experts.

970x250

Maak voor deze actie gebruik van een cashbackwebsite, lees hier meer over bij Besparen.

Acties voor gratis geld

Dit waren voor nu de acties voor gratis geld. Zodra er nieuwe acties voor gratis geld online komen zal ik deze toevoegen aan deze pagina. Al meegedaan met al deze acties voor gratis geld? Of een nieuwe leuke actie gevonden? Laat het mij weten op Instagram.

Bij over dejongebelegger kan je meer lezen over mij en hoeveel ik al verdiend heb met dit soort acties! Check ook zeker even mijn pagina gratis Crypto verdienen.

Wat is Trendtrading?

Wat is Trendtrading? Trendtrading is een vorm van actief beleggen, of beter gezegd traden. Maar wat is trendtrading nu precies? Het is een...

Indexbeleggen bij InDelta review

Indexbeleggen bij InDelta review Een review voor indexbeleggen bij InDelta samen met een stapsgewijze handleiding door het proces en...

Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen...

Extra pensioen opbouwen

Pensioensparen kan erg aantrekkelijk zijn, vanwege de belastingvoordelen die je hiermee hebt. De inleg die je op je pensioenrekening doet, mag je namelijk aftrekken van je belastbare inkomen tijdens de aangifte.

ETF’s en aandelen 2021 tips

Op deze pagina kan je lezen waarin ik van plan ben te gaan beleggen in 2021. In dit artikel ga ik je eerst mijn top 6 ETF’s voor 2021...

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beginnende beleggers maken vaak de stap om bij DEGIRO te gaan beleggen, wanneer zij verlangen naar een groter aanbod van producten in...

Beleggen in een IPO – Affirm

Beleggen in beursgang Affirm. In dit artikel vertel ik je hoe je kan beleggen in een IPO, als particuliere belegger. Binnenkort is er...

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd...

Aandeel analyse – Domino’s Pizza 2021

In dit artikel vind je een uitgebreide aandeel analyse van Domino's Pizza, een aandeel met meer dan 1800% groei in 10 jaar. Dit artikel is...

50 euro tegoed bij DEGIRO

50 euro tegoed bij DEGIRO Mocht je willen beginnen met beleggen in aandelen en ETF’s bij DEGIRO is dit het perfecte moment. DEGIRO heeft...

Belastingaangifte en beleggen – 2020 & 2021

Vanaf vandaag kan je officieel weer belastingaangifte doen. Belastingaangifte en beleggen blijft een ding, vooral...

Wat is Trendtrading?

Wat is Trendtrading? Trendtrading is een vorm van actief beleggen, of beter gezegd traden. Maar wat is trendtrading nu precies? Het is een...

Bonus bij Celsius Network

Bonus bij Celsius Network promo code Celsius Network is een app waar je rente krijgt (tot wel 12%) op de Cryptovaluta die je op deze app...

De basis van beleggen #1

In het eerste deel van de basis van beleggen leg ik je de meest voorkomende begrippen uit die je kan tegen komen als je gaat beleggen. Ik...

Cake DeFi review

Cake DeFi review De Cake DeFi review, na een half jaar Cake DeFi te gebruiken en de nieuwe update van de "freezer" is het nu toch echt...

De voordelen van beleggen bij DEGIRO

Beginnende beleggers maken vaak de stap om bij DEGIRO te gaan beleggen, wanneer zij verlangen naar een groter aanbod van producten in...

Crypto veilig opslaan hardware wallet

Crypto veilig opslaan kan met een Hardware Wallet, of je kan het opslaan op je exchange, zoals Coinbase, Kraken of BitPanda. Als je...

Hoe werkt een ETF

Regelmatig krijg ik de vraag wat is een ETF? Of hoe werkt een ETF? Op deze pagina ga ik je dat precies uitleggen. Om een goed beeld te...

Beleggen in cryptovaluta

Beleggen in cryptovaluta, iedereen doet het tegenwoordig. En dat is niet zo gek, want de waarde en markt is in een paar jaar meer dan...

Gratis beginnen met beleggen

Ja je leest het goed, gratis beginnen met beleggen. Als beginnende belegger hoef je niet meteen geld uit te geven. Je kan gratis beginnen...

Top 5 veelbelovende crypto 2021/2022

In dit artikel kijken we naar 5 veelbelovende crypto 2021/2022. Het is logisch dat je je afvraagt welke crypto je het beste kan kopen in...

Crypto geld verdienen

Op deze pagina vertel ik jou 3 manieren om gratis Crypto te verdienen zo kan je alvast wennen aan de wereld van beleggen in Cryptovaluta...

Crypto staken uitleg

De uitleg over crypto staken van dejongebelegger! Een heldere uitleg over wat het precies is, wat het jou kan opleveren, waar je kan staken en wat de risico’s zijn?

Beste Crypto ETF’s 2021

De rendementen op Crypto zijn de laatste tijd niet meer aan de kant te schuiven. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Crypto het nieuwe goud is....

Gratis aandeel bij Bitpanda

Nog tot 14 mei één gratis aandeel en je maakt automatisch kans op een Tesla Model 3 Performance. Je krijgt na aanmelding sowieso één gratis (fractioneel) aandeel ter waarde van €5,- tot €200,-

ETF’s en aandelen 2021 tips

Op deze pagina kan je lezen waarin ik van plan ben te gaan beleggen in 2021. In dit artikel ga ik je eerst mijn top 6 ETF’s voor 2021...

Tips voor het beleggen in woningen

Tips voor het beleggen in woningen De prijs van Bitcoin rijst de pan uit en steeg de afgelopen tijd fors. Voor beleggers in de Crypto is...

Aandeel analyse – Domino’s Pizza 2021

In dit artikel vind je een uitgebreide aandeel analyse van Domino's Pizza, een aandeel met meer dan 1800% groei in 10 jaar. Dit artikel is...

Raisin welkomstbonus

Beleggen of sparen? De Raisin welkomstbonus. Omdat beleggen en sparen hand in hand gaan, krijg ik ook vaak veel vragen over sparen....

Een voordelige zakelijke rekening bij Knab

In dit artikel deel ik mijn onderzoek naar een voordelige zakelijke rekening. Als (kleine) ondernemer of ZZP’er is het namelijk...

ETF en aandelen voor 2021

ETF en aandelen voor 2021 - aankopen September Een nieuwe maand betekend nieuwe aankopen, zowel op de beurs als in crypto. In dit artikel...

Online geld verdienen; 8 manieren

Meer dan 8 manieren voor online geld verdienen met of zonder investering. Handel, onderneem, adverteer of genereer passief inkomen met behulp van deze tips.

Beleggen in een beursgang

Particulier beleggen in een beursgang. Lees hier mijn blogpost over de meest recente beursgang! Vanwege de recente beursgang...

Acties voor gratis geld

Zelf doe ik altijd mee met acties voor gratis geld, omdat je hier simpel een hoog rendement op behaald en het je vaak maar weinig tijd...

Beste dividend aandelen 2021 Nederland & België

Beste dividend aandelen Nederland & België Nu het duidelijk is dat de ECB; de Europese centrale bank en de FED; de centrale bank van...

Waar kan je de ARK ETF’s kopen?

ARK ETF's kopen in Nederland of België ARK Invest ETF's kopen in Europa is lastiger, maar niet onmogelijk. Dus waar kan je de ARK ETF's...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerst leren, dan investeren.

Bekijk hier welke boeken je kunnen helpen je financiële doelen te behalen.