Sparen met rente via Raisin

Sparen met rente in Nederland is op dit moment lastig. Geniet met de garantie van het Europese depositogarantiestelsel en spaar veilig op een rekening mét rente. Kies uit een bekende aanbieder zoals Klarna, Renault Bank en claim je welkomstbonus oplopend tot €100.

 

Open een spaarrekening of spaardeposito via Raisin en ga sparen met rente via Raisin. Zelf heb ik een online spaarrekening via Raisin bij Renault Bank. Hierbij is je saldo altijd vrij opneembaar.

Ga naar Raisin

Sparen met rente via Raisin

Er zijn veel verschillende aanbieders die het voor jou mogelijk maken om te beleggen en investeren. Enkel aanbieders waar ik zelf goede ervaringen mee heb, beveel ik daadwerkelijk aan. Raisin is zeker één aanbieder die ik met een gerust hart kan aanbevelen aan jou.

Ruime keuze uit spaarrekeningen en deposito’s.

Tot €100.000 per rekeninghouder per bank verzekerd.

Welkomstbonus oplopend tot €100,-

Banner 728x90

Relevante blogs

Bekijk hier de relevante artikelen voor deze aanbieder, bekijk hoe mijn beleggingen het doen bij deze partij op mijn Instagram.

Raisin welkomstbonus

Beleggen of sparen? De Raisin welkomstbonus. Omdat beleggen en sparen hand in hand gaan, krijg ik ook vaak veel vragen over sparen. Specifiek gaan de vragen vaak over waar je kan...

Belastingdienst: sparen kost geld

Belastingdienst: sparen kost geld Let op! Geld sparen kost geld. Zelfs de belastingdienst geeft het toe; geld sparen kost geld. Het demissionaire kabinet presenteerde vorige week...